Horoskop

Horoskop za 2. jul: Ovnovi imate suparnika, pazite se ljubomore; Vage, očekuje vas kontakt preko društvenih mreža

Horoskop za 2. jul 2024. godine

Horoskop za 2. jul: Ovnovi imate suparnika, pazite se ljubomore; Vage, očekuje vas kontakt preko društvenih mreža

Shutterstock

Dnevni horoskop za 2. jul 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: Potrebno je da obratite posebnu pažnju na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju, jer možete nehotice napraviti veće greške i propuste.

Ljubav: Pazite se ljubomore, sukoba sa umišljenim ili stvarnim suparnicima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Budite oprezniji po pitanjima novca, ali i po pitanju dogovora sa ljudima koji mnogo obećavaju, a koliko ispunjavaju – to je pitanje.

Ljubav: Poslovni segment bi vam mogao doneti prilike za nova upoznavanja.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Dnevni horoskop za 2. jul 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Početak radnog dana dosta obećava, pokušajte da ne napravite greške za koje će vam posle trebati mnogo vremena da ih ispravite.

Ljubav: Odličan je dan da se posvetite finim ljubavnim dešavanjima i bar jednu zamisao sprovedete u delo na obostrano zadovoljstvo. Uživajte.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Dosta toga se očekuje danas od Rakova na profesionalnom planu. Imaćete osećaj da samo delimično uspevate da ostvarite ono što ste isplanirali ili zacrtali jer ćete biti u zaostatku i u svemu ćete kasniti.

Ljubav: Emocije su prenaglašene, ali možete se smiriti i na jedan fin i inteligentan način saopštiti voljenoj osobi ono što vam je na duši.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Ako su neophodne neke organizacione promene, nemojte bežati od toga, nemate razloga za bojazan.

Ljubav: Postoje mogućnosti za nova interesantna poznanstva, možda ne bude još ništa konkretno, ali ćete svakako uživati u dešavanjima, u flertu i izlascima.

Zdravlje: Odlično.

Dnevni horoskop za 2. jul 2024. godine za preostale znakove pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Aktuelno je sve ono što je vezano za papirologiju, formalnosti, slede rešavanja važnih papiroloških pitanja, ali vam stiže i nova dokumentacija kojom se treba baviti.

Ljubav: Ima onih koji su okupirani tajnim pričama, koji lebde negde u oblacima i ne znaju gde je levo. A ima i onih gde je svaka reč, partnerova ili njihova, sasvim dovoljna da pokrene prvo lavinu, a posle distanciranje i ćutanje.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Na poslovnom planu neće biti nekih krupnijih  dešavanja, sve bi trebalo da ide prema naznačenim planovima.

Ljubav: Slobodne Vage, imaćete interesantnih kontakata preko društvenih mreža, može vas zainteresovati neko više nego što možete da zamislite.

Zdravlje: Pokušajte da smanjite fizičko opterećenje i rasipanje energije.

Dnevni horoskop 2. jul 2024. godine za preostale znakove pročitajte u nastavku

 

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Obaveza će biti koliko hoćete ili koliko nećete, a neke poteze ćete možda morati ponavljati kako biste uspeli da završite ono što započnete.

Ljubav: Slobodni Škorpioni, prilično zanimljiva dešavanja vam slede, neočekivana, inspirativna, više osoba se može pokrenuti prema vama. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Može doći do odlaganja ili pomeranja rokova kod nekih poslova ili problemi sa papirima. Ništa ne ide na silu i ne zavisi sve od vas, ali rešiće se.

Ljubav: Za one u emotivnim vezama i dalje nije baš sve u najboljem redu, a vi se potrudite da ne produbljujete jaz koji možda i dalje postoji između vas.

Zdravlje: Stres nagomilan do maksimuma izbacite kroz fizičku aktivnost.

Dnevni horoskop 2. jul 2024. godine za preostale znakove pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Vodite računa kada su dogovori u pitanju, možda ste vi  jasno izneli predloge, ali ne znači da ih je druga strana razumela na pravi način.

Ljubav: Iskoristite ovaj period da se što bolje usaglasite u vezi sa budućim planovima sa vašom voljenom osobom. Imate podršku i razumevanje, što vam je veoma bitno.

Zdravlje:  Čuvajte se upala, infekcija.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Verovatno će biti pokrenuta neka problematika iz prošlog perioda i najbolje je rešavati je mirne glave. Iako će se sve sručiti na vas, ne bi trebalo da imate većih poteškoća pod uslovom da se dobro organizujete.

Ljubav: Slobodne Vodolije, spletom čudnih okolnosti i potpuno neočekivano za vas, može doći do vrlo lepog poznanstva ili, pak, pokretanja ka vama osobe koja vam već neko vreme privlači pažnju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Dosta vremena ćete morati da provedete u rešavanju pitanja koja su vam zaostala, nekih finansijskih obaveze, papirologije, dokumenta i slično.

Ljubav: Organizujte neko okupljanje, prijaće vam širi krug prijatelja i osećaćete se ispunjenijim.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Dnevni horoskop 2. jul 2024. godine preuzet je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading