Lifestyle

Boris Radošević (Lutajući putnik): Od putovanja do zanimljivog sadržaja

Boris Radošević, poznatiji na Instagramu kao Lutajući putnik, podelio je sa nama svoje iskustvo sa Samsung Galaxy Z Fold6 telefonom

Boris Radošević (Lutajući putnik): Od putovanja do zanimljivog sadržaja

Samsung

 

Poslednjih nekoliko godina, malo je onih koji mogu da kažu da ih neko poznaje bolje od njihovog mobilnog telefona. Ovaj uređaj zna naše ime, podatke, navike i obaveze, postajući naš glavni saradnik u svakodnevnim poslovima. On je posrednik, savetnik, vodič, a sa pojavom AI postaje i „prijatelj“ u digitalnom svetu.

Iako važnost mobilnog telefona može da varira u zavisnosti od posla, jedno je sigurno – on je neizostavan. Za influensere, telefon nije samo sredstvo komunikacije, on je kamera, fotoaparat, studio, mikseta, računar i profesionalni savetnik u jednom. Zbog toga je od suštinskog značaja uređaj kom možete da verujete – telefon sa vrhunskom kamerom, velikim ekranom, snažnim procesorom i izdržljivim kućištem, kako bi mogao da prati sve vaše aktivnosti, kojih uvek ima mnogo.

Boris Radošević, poznatiji na Instagramu kao Lutajući putnik, podelio je sa nama svoje iskustvo sa Samsung Galaxy Z Fold6 telefonom, kako ga koristi, u kojim aktivnostima mu je najviše od pomoći i kako je unapredio svoj posao i skratio procese rešavanja svakodnevnih obaveza.

Samsung

 

 

Kako je Samsung Galaxy Z Fold6 unapredio tvoje svakodnevne aktivnosti kao influensera?

Kao osoba koja putuje 300 dana godišnje, izuzetno mi je važno da imam kvalitetan telefon uz sebe zbog svog posla. Tokom putovanja, telefon mi je najbitniji za fotografisanje, snimanje, editovanje i pisanje. Samsung Galaxy Z Fold6 mi je značajno olakšao organizaciju, omogućavajući mi da se brzo i efikasno snalazim u svakoj situaciji. Njegove funkcije i odličan dizajn čine moja putovanja ne samo produktivnijim, već i inspirativnijim.

Koje funkcije Galaxy Z Fold6 telefona najviše koristiš dok kreiraš sadržaj za Instagram i zašto su ti važne?

Ovaj telefon nudi toliko naprednih funkcija da je teško odabrati koju bih posebno istakao. U poslednje vreme najviše se oslanjam na „Multitasking" opciju, koja mi omogućava da jednostavno planiram svoja putovanja. Za one koji nisu upoznati, ova funkcija omogućava otvaranje više prozora na ekranu, pa tako mogu da istražujem lokacije, gledam video sadržaje, čitam zanimljivosti o mestima, pregledam mape i sve to paralelno. Te mogućnosti znatno mi olakšavaju organizaciju svake avanture.

Da li ti fleksibilni ekran i funkcija „Flex Mode" pomažu u kreiranju jedinstvenih fotografija i video snimaka? Možeš li da podeliš neki primer?

Da, upravo to čini Samsung Z Fold6 izuzetno korisnim, posebno kada putujem sam. Ono što mi se jako dopada je njegov fleksibilni ekran i „Flex Mode" gde ovaj telefon mogu da postavim na razne površine, što mi veoma olakšava snimanje video snimaka bez potrebe za bilo kojom dodatnom opremom.

Koliko je praktičnost ovog telefona olakšala organizaciju tvojih putovanja i sadržaja koji kreiraš dok si na putu?

Samsung Galaxy Z Fold6 je fenomenalan preklopni telefon. Ono što mi se najviše dopada su njegove dimenzije koje ovom telefonu omogućavaju da bude veoma elegantan i kompaktan kada je zatvoren, a istovremeno odličan poslovni telefon kada se otvori. Upravo zbog svog velikog ekrana značajno olakšava uređivanje mojih video snimaka, fotografija, ali i pisanje tekstova. Samim tim, telefon pomaže da moj sadržaj na društvenim mrežama izgleda još bolje.

Kako ti funkcionalnost kamere na Galaxy Z Fold6 omogućava da uhvatiš ključne trenutke tokom tvojih avantura kao „lutajući putnik"?

Za mene je najvažnija stavka na telefonu vrhunska kamera, kako zbog mog posla i putovanja, tako i zbog strasti prema kvalitetnim fotografijama. Samsung već dugo ima reputaciju izvanrednih kamera, a Z Fold6 predstavlja još jedan korak napred, posebno kada je reč o kvalitetu slika u slabijim svetlosnim uslovima. Posebno mi se dopada način na koji telefon fokusira slike, tako da na kraju moje fotografije zbog svih detalja izgledaju veoma profesionalno.

Na koji način koristiš Galaxy Z Fold6 da bi povećao produktivnost u svakodnevnim zadacima?

Kao što sam već napisao, ovaj telefon osim izgleda ima toliko funkcija koje mi pomažu da povećam svoju produktivnost. Ima fenomenalnu kameru koja omogućava vrhunske fotografije, elegantan dizajn, dugotrajnu bateriju koja je meni jako bitna, veliki ekran, kao i funkcije „Multitasking”, „Sketch to Image, i „Circle to Search” koje mi pomažu da lakše dođem do potrebnih odgovora i kreiram sadržaj na jednostavniji način.

Kada si na putovanjima, koje su ključne prednosti kompaktnosti i izdržljivosti Galaxy Z Fold6?

Jedna od ključnih karakteristika koja mi je veoma važna je baterija. Samsung Galaxy Z Fold6 se izdvaja po izvanrednoj dužini trajanja baterije. Kao avanturista i veliki ljubitelj prirode, često idem na planinarenje, pa je za mene od velikog značaja da telefon izdrži dugo, posebno za navigaciju, kao i za fotografisanje i snimanje trenutaka. Takođe, oduševljen sam vodootpornošću ovog telefona, pa tako bez obzira na vremenske uslove ili izazove na terenu, Samsung Galaxy Z Fold6 ostaje izuzetno izdržljiv.

Samsung

 

 

Da li su inovativne funkcije ovog telefona pomogle da unaprediš svoju kreativnost i da stvoriš nešto novo za tvoju Instagram zajednicu?

Samsung Galaxy Z Fold6 je kao stvoren za entuzijaste u oblasti umetnosti i tehnologije, zbog svih svojih mogućnosti. Posebno se izdvaja funkcija „Sketch to Image”, gde potpuno možete da se prepustite osmišljavanju kreativnih ideja, dok će telefon sam obaviti sve tehničke procese. Kada sam bio u Crnoj Gori, iskoristio sam ovu funkciju da nacrtam ajkulu. Naravno da sam rekao da je u pitanju šala, ali vam ovo govori da možete da od svake vaše fotografije koju imate da kreirate ono što je u vašoj glavi i mašti. Dovoljno je samo nacrtate šta pomislite i dobićete željenu fotografiju.

Samsung

 

 

Šta bi preporučio ljudima koji se bave kreiranjem sadržaja i razmišljaju o nabavci Galaxy Z Fold6 za posao i svakodnevnu upotrebu?

Kako se približavamo kraju ovog intervjua, verujem da su čitaoci već doneli odluku o svom sledećem telefonu, ako su čitali sve odgovore. Slobodno mogu da kažem da je Z Fold6 i više od telefona jer nudi bezbroj mogućnosti za kreiranje sadržaja. Kao neko ko ga koristi tek nekoliko meseci i dalje se iznenadim kada vidim šta sve mogu da uradim sa ovim telefonom. Upravo se spremam za novo putovanje, tako da od mene možete da očekujete još mnogo zanimljivih sadržaja, kreiranih ovim telefonom.

 

Komentari (0)

Loading