Horoskop

Nedeljni horoskop do 27. oktobra 2024. godine: Lepih 7 ljubavnih dana pred Devicama, a ko ima problem sa zdravljem

Nedeljni horoskop do 27. oktobra 2024. godine

Nedeljni horoskop do 27. oktobra 2024. godine: Lepih 7 ljubavnih dana pred  Devicama, a ko ima problem sa zdravljem

Drazen Zigic/Shutterstock

Nedeljni horoskop do 27. oktobra 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Pred većinom tipičnih predstavnika astrološkog znaka Ovna je jedna laganija i manje aktivna radna sedmica u kojoj biste trebali manje - više sve odrađivati rutinski bez preteranog uzbuđivanja. Za Ovnove je karakteristična akcija non stop, ali u ovom periodu je izvesno smanjenje tempa. Vi ste i dalje u glavnoj ulozi, ali vam lično posao neće biti na prvom mestu jer vam je potreban manji predah. Izaberite manje zahtevne stvari za ove naredne dane i ritam će biti sasvim dobar. Iskoristite podršku koja vam se u ovom periodu nudi i prihvatite prilike koje će se pojaviti.

Ljubav: Promenljivo i na momente napeto može biti kod Ovnova u vezama i brakovima. Možda izađe na videlo neka tajna koju ste pokušavali da sakrijete, što bi moglo da vam uzdrma odnos i pojača tenziju. zahteva spuštanje  lopte. Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, jer bi neke stvari koje ne biste želeli, mogle da dobiju dimenzije velikih problema i nesuglasica. Slobodni, moguće je da upoznate nekog na putovanju ili ko često putuje. Biće vam zabavno.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo, obratite pažnju na ishranu i  dovoljan unos vitamina.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Veoma naporna radna sedmica je pred Bikovima gde će glavni fokus biti usmeren na rešavanje problema koji su zaostali iz prethodnog perioda.

Očekuje se da sve shvatite maksimalno ozbiljno i  uključite sve energetske resurse kako biste na kraju sedmice imali pozitivan rezultat. Bićete nervozni i pod stresom jer nemate prave informacije, ili su vam neke situacije nejasne do kraja. Ne iskačite sa  konkretnijim  potezima i rešenjima, malo povucite ručnu, nije povoljan period za isticanje.

Ljubav: Pozitivna energija i dobro raspoloženje davaće vam dobre impulse kada su emocije u pitanju. Bićete u  veoma optimističnoj, veseloj fazi da dobro delujete kako na dragu osobu tako i na celokupno okruženje.

Potrudite se da u aktuelni partnerski odnos unesete neke nove ideje kad je provođenje zajedničkog vremena u pitanju. Samo vreme vam može biti problem  ukoliko ne preraspodelite poslovne obaveze. Nemojte da reflektujete nervozu sa posla na ljubavnu sferu, kada  ste van radnog mesta razmišljajte o ljubavi. Budite pozitivni i veseli i druga strana će to znati itekako da ceni. Slobodni Bikovi će i dalje imati brojne prilike da uživaju u dobroj i opuštenoj komunikaciji sa novim simpatijama, a da li će se nešto ozbiljnije desiti, za sada možda i ne, ali će vam uskoro uslediti povoljnije prilike.

Zdravlje: Prilično stabilna zdravstvena slika očekuje većinu predstavnika ovog sazvežđa. Ipak nemojte preterivati u fizičkim aktivnostima, odmarajte se dovoljno.

Nedeljni horoskop do 27. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Blizance bi mogla da očekuje malo izazovnija radnu sedmica i moraćete više truda i pre svega mentalnog napora da uložite u realizaciju nekih zahtevnijih ideja. Budite spremni na sve, iskoristite sva svoja znanja i iskustva, to će vam biti karta za neka buduća vremena. Mnogo toga trebate da završite a rokovi su prilično kratki i pitanje je koliko će vam energije i truda biti potrebno da sve privedete kraju kako treba. Krajnji je momenat da rešite neku papirologiju ili ugovore koji su vam važni. Budite oprezni prilikom bilo kakvih finansijskih ulaganja.

Ljubav: Što se emotivno ljubavnih-relacija tiče možete očekivati stabilnu i opušteniju ljubavnu sedmicu. Potrudite se da vaš odnos sa dragom osobom održite na nekom zadovoljavajućem nivou, kroz neke vaše nove ideje i vizije. Dajte predloge za druženja, ili neke nove zajedničke aktivnosti i unesite malo kreativnosti i mašte, širite pozitivnu energiju oko vas. Slobodni mogu intenzivirati komunikaciju sa novom simpatijom i prijaće im ta dobra energija. Uživajte.

Zdravlje: Zdravlje tokom ove sedmice na zadovoljavajućem nivou, ne očekuju vas ozbiljnije tegobe. Jačajte imuni sistem, odmarajte se dovoljno i uvedite više fizičkih, sportskih aktivnosti u svoj život.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Maksimalno radno angažovanje mogli bi da očekuju Rakovi od samog starta ove radne sedmice, posebno ukoliko su deo nekog tima. Bićete napeti i netrpeljivi u komunikaciji, promenljiva dinamika posla na dnevnom nivou koju treba da ispratite posebno će vam biti opterećenje. Nešto nećete moći da uradite, a želećete, pogotovo što imate određene rokove. Moguće je da će druga strana odreagovati, ali ovo je rešivo, koliko god na prvi pogled izgledalo kao komplikovano i teško. Budite dosledni i istrajni, ukoliko je potrebno vratite se unazad i isproveravajte urađeno i sve će biti kako treba.

Ljubav: Sve na emotivnom polju bi trebalo da krene u dobrom, pozitivnijem smeru. Ne dozvolite drugima da vas savetuju i mešaju vam se u vezu. Nećete baš odmah uspeti da ostvarite pravu harmoniju i kompromise, ali lagano idete ka tome.  Gledajte napred, provodite zajedničke trenutke na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi što i jeste vaša suštinska potreba. Vi želite osobu koja će vas razumeti i podržati maksimalno u svemu. Trenutno je to moguće. Slobodni, osoba o kojoj razmišljate i koja vas jako privlači je tu. Možda baš očekuje da vi napravite taj krucijalni prvi korak.

Zdravlje: Tokom ove sedmice zdravlje bi trebalo da vas vrlo dobro služi. Mogući su i dalje manji problemi sa vratom kao posledica nagomilanog stresa, stoga se potrudite da se što više opuštate, po mogućstvu u prirodi.

dnevni horoskop

Lav

Posao: Ova radna sedmica tipičnim Lavovima donosi takve situacije gde će krajnji ishod zavisiti od saradnika, i vi nećete ovaj put biti u prvom planu.  Možete očekivati podršku i pomoć od prijatelja vezano za neke poslovne poduhvate i trebalo bi to da iskoristite. Takođe, možete očekivati povećanje prihoda kroz neke honorarne poslove ili od hobija kojim se bavite.

 Ljubav: Ove sedmice biste trebali da pravite na emotivnom polju veće kompromise nego uobičajeno. Morate staviti neke stvari na čekanje u svojoj glavi, ponašati se u skladu sa situacijom i ne pričati preterano o svojim stavovima. Izbegavajte rasprave, budite strpljivi i radite na planovima za budućnost. Potrudite se što više vremena posvetite druženju sa zajedničkim prijateljima, prijaće vam. Što više potencirajte zajedničke aktivnosti u kojima se najbolje razumete i koje volite. Slobodni, ukoliko niste još uvek nekoga upoznali, posmatrajte malo signale u svakodnevnom okruženju, na poslu. Zainteresovanih za vašu malenkost svakako ima, a da li je to ono što vam treba procenite sami.

Zdravlje: Osim mogućih problema sa probavnim traktom, nema većih zdravstvenih upozorenja. Iz tog razloga preporuka je da vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Nedeljni horoskop do 27. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Pred Devicama je radna sedmica u kojoj se očekuje vrlo dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem, samo poradite na tome da se što bolje organizujete i  podelite što bolje radne obaveze. Budite kreativni i inventivni, jer vas očekuju veoma povoljni astrološki aspekti.  Dosta komunikacije donosi  i pregršt novih ideja, pa bi neke od njih mogle da ugledaju svetlost dana. Svi su izgledi da kraj sedmice dočekate sa rezultatima iznad očekivanih.

 Ljubav: Lepih sedam ljubavni dana je pred  Devicama, sve je na vašoj strani i potrudite se da ih maksimalno iskoristite i uživate. Moguće je i zajedničko putovanje. Svi ljudi oko vas čine vaš odnos još pozitivnijim, tako da iskoristite ovaj period za komunikaciju sa komšijama, rođacima, kumovima... Dobra je prilika za pokretanje nekih od zajedničkih planova i  dogovora. Slobodni predstavnici će i dalje uživati u flertu, izlascima i druženjima. Da li će neko uspeti da osvoji vaše srce, videćemo.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, standardno, zglobovi i sitne kosti vam mogu zadavati manje probleme, posebno ukoliko se bavite sportom.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Suštinski bitnih promena nema u najavi za ovu radnu sedmicu, kod tipičnih Vaga iz ugla astroloških aspekata. Naprotiv, konstelacija nebeskih tela nagoveštava relativno miran period u kome bi fokus profesionalnih aktivnosti trebalo da bude na završavanju ranije prihvaćenih poslovnih obaveza. Svi su izgledi da to bude u najmanju ruku korektnih sedam dana, sa zadovoljavajućim rezultatima za većinu osoba rođenih u ovom znaku. Profesionalna pozicija sa početka sedmice najverovatnije neće pretrpeti bitnije promene, a ukoliko ipak želite da se dodatno angažujete onda je važno da svoj plan podelite na nekoliko koraka. Dobar je period za naplatu potraživanja i dobijanje novca preko poslova koje ste odradili

Ljubav: Na polju ljubavi bi trebalo razmisliti i napraviti poneki kompromis ukoliko ste se ozbiljno zamerili dragoj osobi. Biće nekako najbolje da istrpite kritiku i određene sankcije, ali poželjno je igrati na kartu pomirenja i pokajanja. Doduše, dosta toga zavisi od druge strane. Ukoliko ste slobodni onda je ključno da ne srljate i maksimalno taktički povlačite poteze prema osobi koja vas interesuje. O primljenim informacijama treba dobro razmisliti, odvagati argumente za i protiv, pa tek onda povući konkretan potez. Ovaj put vas neko ozbiljno može zainteresovati.

Zdravlje: Među najosetljivijim tačkama tokom ove sedmice, u sferi zdravlja kod osoba rođenih u znaku Vage mogu biti bubrezi i hormonski disbalans.

Nedeljni horoskop do 27. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Bezmalo svi iole važniji parametri najavljuju napornu radnu sedmicu za najtipičnije pripadnike sazvežđa Škorpije. Profesionalnih obaveza ima na sve strane, počev od zadataka koje ste ranije prihvatili i čije se okončanje očekuje do sledećeg vikenda, pa do novih ideja i mogućnosti koje vam se vrzmaju po glavi. Za sve bi trebalo da bude dovoljno radne energije, samo pod uslovom da se dovoljno dobro organizujete i rešavate postavljene zadatke jedan po jedan, a nikako na više koloseka. I pored komplikovanosti i zahtevnosti, ako iole realno sagledate situaciju – shvatićete da ustvari napredujete, doduše lagano, korak po korak.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja u ovoj sedmici, astrološki aspekti najavljuju uglavnom pozitivne predispozicije. Većina zauzetih Škorpija imaće povoljne okolnosti da preuzme inicijativu i napravi neke konkretne korake na polju ljubavi i unese i elemente strasti i al ii stabilnosti u svoje redove. Uživajte. Slobodni, spremni ste za strastvenu avanturu, moguće je preko posla ili društvenih mreža.

Zdravlje: Tokom ove sedmice najviše problema može vam zadavati urogenitalni trakt.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Izuzetno dobra i profesionalno uspešna radna sedmica nalazi se pred najvećim brojem populacije Strelčeva. Pred vama se  itekako otvaraju neke dobre poslovne prilike, samo ćete morati da malo sačekate sa realizacijom. Prve pozitivne informacije mogu doći do vas preko starih saradnika. Posao vas hoće zato se ne razvlačite i ne ostavljajte ništa za sutra, jer će sutra stići nove obaveze, novi poslovi, nove stvari koje morate rešavati koliko odmah. Samo napred.

Ljubav: Različitih izazova najverovatnije neće nedostajati Strelčevima u sferi ljubavi tokom ovih sedam dana. Potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i radom na traženju kompromisa. Preuzmite kontrolisanje situacije jer bi moglo doći do svađa širih razmera. Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili zbog partnera i posla. Ne padajte u depresiju, trenutno je takva klima u vašoj vezi, al ii to će proći.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo tokom ove sedmice. Mogući su problemi sa kičmom, alergijama, kao i krvnim pritiskom.

Nedeljni horoskop do 27. oktobra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Jarčevi, pred vama je jedna odlična radna sedmica u najavi. Počev od planiranja, preko organizacije posla, pa do same realizacije dogovorenog,  bezmalo sve je u vašim rukama, ili bar one najvažnije profesionalne poluge. Pravi je momenat da pokrenete neke priče koje su do sada bile u zastoju. Potrudite se da iskoristite ove dane koji su pred vama, jer će vam otvoriti jedan izuzetno dobar poslovni period. Očekuje se da preuzmete inicijativu.

Ljubav: Neće biti najpreciznije ako kažemo da je situacija u sferi ljubavi potpuno drugačija, ali sigurno se bitno razlikuje od one poslovne. Bez obzira koliko se trudili ili ne, ljubavna loptica će iz vaših ruku često prelaziti na drugu stranu terena, odnosno dosta toga će zavisiti od želja i raspoloženja druge strane. Na vama je da uložite malo više strpljenja i pokušate da budete fleksibilniji. Slobodnim Jarčevima se i dalje osobe iz prošlosti pojavljuju i neće vam biti lako da ih ostavite tamo gde i pripadaju – u prošlosti.

Zdravlje:  Ova sedmica Jačevima donosi pojačanu glavobolju, variranje krvnog pritiska i mnogo nervoze.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Mnogo hteli, mnogo započeli a pitanje je šta i koliko ćete uspeti da privedete kraju na pravi način. To bi mogao da bude površni presek ove radne sedmice kod većine Vodolija. Promene u dogovorima će vas nervirati, a izvesno je da ćete morati često da razgovarate sa ljudima koje biste najradije zaobišli u širokom luku.  Ne biste trebali da donosite bilo kakve odluke, jer one mogu biti ishitrene i samim tim se kasnije pokazati kao nepovoljne po vas. Sve se to može koliko toliko ispeglati, ali je neophodno strpljenje i velika doza fleksibilnosti, što vama svakako nikada nije bila jača strana.

Ljubav: Vodolije u vezama i brakovima, vreme je da raščistite neke situacije, jer to sada možete. Možete  uspostaviti bolji kontakt sa partnerom, pa se zato i potrudite maksimalno. Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za uređenje životnog prostora, ili sve  što je vezano za zajedničko provedeno vreme. Budite vi inicijator, ne čekajte da vas druga strana pokrene.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, tokom ove sedmice su moguće respiratorne tegobe i alergijske reakcije.

 

Ribe

 

dnevni horoskop

Posao: Dosta toga na polju profesionalnih delatnosti zavisiće od Riba i njihovog načina rezonovanja. Drugim rečima, ukoliko se adekvatno organizujete i precizno podelite sveukupne poslovne obaveze, onda imate realne šanse da najvažnije profesionalne zadatke obavite na zadovoljavajući način i manje više uspešno savladate prepreke na poslovnom putu. Nemojte se oslanjati samo na sopstvenu procenu situacije i okolnosti na polju posla, konsultujte bar jednu osobu od poverenja.

Ljubav: Kod zauzetih predstavnika Riba situacija na ljubavnom planu se popravlja. Partner i vi polako ulazite u fazu u kojoj se odnosi poboljšavaju i u vašim emotivnim relacijama ima šansi za više nekih lepih momenata i dešavanja. Krenuli ste dobrim putem, samo tako i nastavite. Ukoliko ste slobodni, više obratite pažnju na osobu koju ste nedavno upoznali. Nemojte oklevati, nemojte sputavati sebe jer ove mogućnosti koje su pred vama neće trajati večno.

Zdravlje: Praktično da nema ozbiljnijih upozorenja na zdravstvene tegobe u toku ove sedmice, makar za one tipične predstavnike ovog znaka. Pričuvajte se jače prehlade, radite na ojačanju imunog sistema i pokušajte da odvojite dovoljno vremena za rekreativne aktivnosti na svežem vazduhu.

Nedeljni horoskop do 27. oktobra 2024. godine preuzet sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading