Celebrity News

On se nije promenio, a nju niko nije prepoznao: Fotografija Milana Kalinića stara 3 decenije kruži mrežama

Fotografija Milana Kalinića stara 3 decenije kruži mrežama

On se nije promenio, a nju niko nije prepoznao: Fotografija Milana Kalinića stara 3 decenije kruži mrežama

Antonio Ahel/ATAImages

Milan Kalinić tokom odrastanja, zahvaljujući sudbini i svojoj majci, dobio je sestru, najbolju prijateljicu i podršku za ceo život.

Fotografija Milana Kalinića stara tri decenije kruži mrežama, a na njoj zagrljen pozira sa svojom prijateljicom Anjom Mandić, sa kojom mu je život isprepletao put na najneobičniji način:

Pročitajte: Mesec dana od razvoda Milan Kalinić napustio Srbiju - Raspakovao kofere pa se oglasio

–  Kod nas je to kao španska serija. Mi nemamo nikakve zajedničke krvi. Moji mama i tata kad su se razveli, u isto vreme su se razveli i Milanovi roditelji. Moj tata je počeo da živi sa Milanovom mamom, a mi smo svi već bili veliki. Ja sam imala 14 godina. Živeli su zajedno osam godina – otkrila je Anastasija Mandić gostujući u jednoj emisiji pre nekoliko godina, a Kalinić se nadovezao: 

– Anju znam od moje 15 godine i to je baš lepo. U međuvremenu smo postali i više nego porodica – rekao je on.

 

 

Iako su njihovi roditelji zajedno proveli samo osam godina, Anja i Milan nastavili su svoje blisko prijateljstvo i danas, te je Anja Milanu trenutno velika podrška u periodu nakon razvoda.

Fotografija Milana Kalinića i Anje Mandić, koja kruži mrežama datira iz 1995. godine, a njih dvoje se gotovo uopšte nisu pormenili, te su na račun svog izgleda, ali i prijateljstva, dobili brojne komplimente.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading