Celebrity News

On je obožava, a njoj je osveta na pameti: Milena Radulović kakvu do sada nismo videli

Serija Ožiljak sa Milenom Radulović pravo osveženje

On je obožava, a njoj je osveta na pameti: Milena Radulović kakvu do sada nismo videli

Antonio Ahel/ATAImages

Serija Ožiljak sa Milenom Radulović pravo je osveženje. Zagonetna žena sa misterioznim ožiljkom na obrazu, koju igra Radulović, zbog tragedije iz mladosti namerava da se osveti, a u nju se zaljubljuje  lik kompjuterskog stručnjaka, lišenog socijalnih veština kog tumači Huanlu Gonzales.

Pročitajte: Date im sve što imate - oči, dušu, celo telo, Tihomir Stanić otkrio zbog čega glumci stradaju

Ožiljak" je prvi put domaćoj publici predstavljen na Nacionalnom festivala filma i televizije (NAFFIT) u organizaciji Ministarstva kulture Republike Srbije i Filmskog centra Srbije.

Ovogodišnja manifestacija se održala ood 19. do 21. septembra u Kulturnom centru na Zlatiboru i svojevrsna je najava velikog festivala koji će se od naredne godine održavati kao selekcija za srpskog kandidata za nagradu Oskar.

- Velika mi je čast što je jedna ovako ozbiljna ekipa odlučila da ja tumačim glavnu ulogu, ulogu Irine. Ovo je moja prva glavna serijska uloga, što je ogroman izazov i odgovornost. Prošla sam obuku za borbe, glumim na ruskom i španskom jeziku, koje sam naučila zbog ovog projekta - rekla je Radulović svojevremeno povodom uloge u ovoj seriji.

Radnja serije "Ožiljak" prikazuje sudbinu mladog i pametnog Simona (Gonzales) koji je na putu da proda svoj revolucionarni algoritam jednoj velikoj korporaciji i postane milijarder. Međutim, socijalno povučen, usamljen i neiskusan, on preko aplikacije za upoznavanje pronalazi mladu i zagonetnu Ukrajinku Irinu (Radulović) i ludo se zaljubljuje u nju.

Irina odlučuje da napusti svoju zemlju i otputuje u Španiju, noseći u sebi mračnu tajnu i jedan jedini cilj – osvetu.

 

Komentari (0)

Loading