Celebrity News

Pavle Mensur ima dva brata: Jedan je uspešni biznismen, a čime se bavi stariji Mensurov sin

Braća Pavla Mensura prezgodni su momci

Pavle Mensur ima dva brata: Jedan je uspešni biznismen, a čime se bavi stariji Mensurov sin

Mirko Tabašević

Pavle Mensur najmlađi je sin svojih roditelja. Mladi glumac rodio se u ljubavi glumačkog para Irfana Mensura i Srne Lango, a tokom odrastanja uživao je u društvu svoje braće, Filipa i Alekse.

Braća Pavla Mensura deca su njegovih roditelja iz prethodnih brakova, ali su njih trojica odrasli zajedno, bez ijednog osećaja razlike.

Pročitajte: Mladoženja u beloj košulji, ona lepa kao LUTKA - Srna Lango objavila fotografiju sa venčanja, čestitke pljušte (FOTO)

- Želeo sam da izgradim svoju lozu i ostavim svoj trag i zato sam ime svog oca uzeo za prezime. Ostavljam tri čoveka iza sebe, Filipa, Pavla i Aleksu, Srninog sina iz prvog braka. Aleksu delim sa njegovim ocem. Odgajio sam ga od njegove druge godine. On mu je tata, a ja sam mu ćale - rekao je Irfan svojevremeno u intervjuu za magazin "Gloria".

Starija braća Pavla Mensura pronašla su svoje mesto u svetu biznisa i obojica su veoma uspešni poslovni ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna.lango)

Iako Filip i Aleksa ne vole medijsko eksponiranje, te se o njima veoma malo zna, Srna je o svom starijem sinu svojevremeno kratko otkrila:

- Aleksa je prvo studirao na Pravnom fakultetu u Beogradu, da bi naknadno odlučio da ode na produkciju. Na kraju je i sebi i meni priznao da njega studije ne zanimaju i da želi da se zaposli.

Mada sam se dugo bunila i molila ga da ne odustaje tako lako ili da bar zamrzne godinu, doneo je neopozivu odluku kojoj sam ja na kraju dala blagoslov - rekla je otkrivši da njen sin danas ima uspešan biznis sa svojim ocem i u srećnoj je vezi sa izabranicom Marijom.

 

Komentari (0)

Loading