Celebrity News

Nije bila srećna kad sam se udavala: Majka Nataše Ninković nije podržala njen brak sa Nenadom Šarencem

Majka Nataše Ninković nije podržala njen brak sa Nenadom Šarencem

Nije bila srećna kad sam se udavala: Majka Nataše Ninković nije podržala njen brak sa Nenadom Šarencem

Milan Maricic/ATAImages

Majka Nataše Ninković bila je najznačajnija figura u njenom životu. Osim što je na ćerku bila ponosna i pružala joj beskrajnu podršku, gospođa Milena znala je da sa njom podeli i svoja nezadovoljstva, o čemu je Nataša prvi put govorila u emisiji "Balkanskom ulicom".

- Ja sam sa mamom sve delila. Zato sam toliko vezana i zato mi toliko nedostaje, što je ona meni bila prava podrška. Nije ona mene oblikovala kako bi volela da ja budem, ona je mene podržavala da budem svoja - rekla je glumica i otkrila kada se prvi put njena majka nije složila sa njenim izborom.

Pročitajte: Nataša Ninković slomljena - Napustili su me, a brinula sam o njima do poslednjeg dana

- Ona je znala da mora da me pusti da udarim glavom u zid da joj se vratim. Kad sam se udavala, ona uopšte nije bila srećna. To su bili svi argumenti da se ne udam, ona to nije želela zato što je moj suprug imao bivši život, dvoje dece iz prvog braka.

Pitala me "jesi trudna?" Ja kažem nisam, ona kaže "zbog čega onda"? Na kraju je digla ruke i pustila me.

ATAImages/Antonio Ahel

 

Majka Nataše Ninković u početku nije odobravala brak svoje ćerke i 10 godina starijeg biznismena Nenada Šarenca, koga je godinama kasnije veoma volela.

- Na venčanju mi je rekla: "Uzela si to i sad ćeš da nosiš to kroz život na najbolji mogući način." I pamtim njene reči: "Nemoj slučajno da se ogrešiš".

Komentari (0)

Loading