Celebrity News

Marijana Mićić nosi TORBU koja je za sve ljubitelje mode MUST HAVE komad (FOTO)

Torba Marijane Mićić mala, a skupa

Marijana Mićić nosi TORBU koja je za sve ljubitelje mode MUST HAVE komad (FOTO)

Mateja Stanisavljevic/ATA Images

Nama sumnje da je sinoćna premijera filma "Megdan" Alekse Balaševića protekla u vedrom duhu, duhu crvenog tepiha, aplauza, ovacija. Ipak ono što je zasigurno obeležilo veče su toalete naših zvezda i njihovih zvanica.

Haljina Nine Seničar, bordo sa čipkicom, recimo, privukla je puno pažnje, krzno koje je Jovana Balašević prebacila preko crne haljine takođe, zlatnu haljinu Maje Berović, sve da ste hteli, niste mogli izbeći. Istovremeno u fokusu prisutnih medija bila je torba Marijane Mićić.

Pročitajte: Njegov najveći hit sigurno znate - Ovo je svekar Marijane Mićić, čuveni jugoslovenski roker

Ne toliko zbog veličine, boje ili kroja, o tašnici se priča najviše zbog cene, za koju svi znaju da je veća od jedne prosečne plate u Srbiji.

Braonsiva torba Marijane Mićić čuvenog je svetskog brenda, koji, što zbog imena, što zbog kvaliteta materijala i izrade, papreno naplaćuje svoj rad.

Instagram

 

U popularnim radnjama širom sveta, upravo iz pomenutog razloga, mogu se videti kako ponudu razgledaju svetski poznate glumice, pevačice, manekenke, kojima nije problem da izdvoje koliko god da se traži.

Cene tašnica kreću se od 1.500 evra naviše, zavisno od veličine.

Budući da ova Marijanina nije najmanja u izlogu, veruje se da je voditeljka za nju izdvojila makar 2.000 evra.

Pročitajte: Marijana Mićić priznala ono o čemu mnoge žene ćute - Svako veče plačem, to niko ne zna

Na sinoćnoj premijeri ona je skupoceni komad prošetala, a uklopila ga je uz sportsku majicu, dugu usku suknju, crni strukirani sako i polučizmice na visoku potpeticu.

Instagram

 

Nema sumnje da se umetnica razume u modu i vrlo vešto barata stilovima.

Komentari (0)

Loading