Lifestyle

Najmoderniji komad za jesen 2024. godine: Investicija koja će se isplatiti

Najmoderniji komad za jesen 2024. godine

Najmoderniji komad za jesen 2024. godine: Investicija koja će se isplatiti

shutterstock

Čini se da smo već desetine puta pričali o popularnosti maslinaste boje ove sezone. Razmotrili smo različite opcije za stilizovanje i savetovali šta da kupimo u ovoj nijansi, ali smo propustili ono glavno: maslinasti džemper je najmoderniji komad garderobe za jesen 2024.

Pročitajte:Najpopularniji model patika za leto 2024. godine - Idealne i za dan i za večernje izlaske

Generalno, topli akcenti ove sezone treba da budu izražajni: obimna, teksturirana i svetla trikotaža, otisci, kombinovani dizajni i neobičan dekor su u trendu. Sada je džemper više od praktičnog dela osnovne garderobe za hladnu sezonu. Dizajneri i brendovi sve više nude da biraju modele sa originalnim, smelim krojem i stilom, zahvaljujući kojima ova jednostavna stvar postaje centar pažnje.

Postoji mnogo opcija, ali vredi početi sa klasikom. Najuniverzalnija opcija svih vremena je osnovni džemper. Model okruglog dekoltea i ravnog kroja dugo će vam služiti i lako će se uklopiti u svaki izgled. Dok je napolju toplo, možete da nosite tanke verzije ili da ga nabacite preko ramena, a kada zahladi, presvucite se u tople džempere od vune ili kašmira.

shutterstock

 

 

Još jedan univerzalan i veoma popularan model je sa polo kragnom. Ovo je pogodno i za kancelarijski izgled i samo za šetnju gradom. Nije važno gde ga nosite, najvažnije je da će vas definitivno učiniti trendi osobom.

Preporučuje se kombinovanje sa ženstvenim donjim delovima i cipelama - čizmama, pumpama i baletskim stanovima.

Džemper- rolka takođe još nije na listi anti-trendova. Sa ovim modelom vam neće trebati šal: savršeno će zaštititi vaš vrat od hladnog vetra. Najbolje je invesitrati u obiman stil koji će laskati svakoj figuri i dodati udobnost.

 

Komentari (0)

Loading