Celebrity News

Vreme je za slavlje! U dom Tihane i Branislava Trifunovića stižu čestitke, glumica ne može biti srećnija

Tihana Lazović i Branislav Trifunović slave

Vreme je za slavlje! U dom Tihane i Branislava Trifunovića stižu čestitke, glumica ne može biti srećnija

F.S./ATAImages

Tihana Lazović i Branislav Trifunović uživaju u drugoj godini bračne sreće. Zajedno rade na vrlo uspešnoj pozorišnoj predstavi.

Ujedno, Tihana je jedna od najuspešnijih mladih glumica u regionu, te se uveliko priča o njenom filmu "Samo kad se smejem", kao i ulozi Ružice Đinđić u seriji "Sablja", čiju premijeru publika nestrpljivo očekuje.

Pročitajte: Tihana Lazović za Story - Bila sam uverena da se nikada neću udati

Sada je u njihovom domu na Vračaru vreme za slavlje. Naime, Tihana Lazović i Branislav Trifunović proslavljaju 34. rođendan glumačke zvezde..

Čestitke su na adresu lepe glumice stigle od brojnih kolega, a veče će obeležiti intimnom proslavom, kako najviše voli. A najdraži poljubac biće onaj od njenog čoveka:

F.S./ATAImages

 

- Moj čovek i ja se puno volimo, masu smejemo, plačemo zajedno kad plačemo, tu smo zajedno, ja njemu, on meni, igramo na karte, kauč meni njemu fotelja pa gledamo filmove, čitamo pa se mjenjamo za knjige, za**bava on mene da sam ovakva, ja njega da je onakav, kuva on jer lepo kuva, ja nešto drugo radim što mi bolje ide, grlimo se svaki dan al baš svaki – napisala je Tihana svojevremeno na svom Instagramu, opisavši odnos kakav sa suprugom gradi.

Komentari (0)

Loading