Moda

Maksi ili midi nije važno, presudan je materijal: Najmodernija suknja za jesen 2024. godine

Najmodernija suknja za jesen 2024. godine

Maksi ili midi nije važno, presudan je materijal: Najmodernija suknja za jesen 2024. godine

shutterstock

Jesenji trendovi osvojili ulice grada, a najmodernija suknja za jesen 2024. godine oduševiće sve one koji prate trendove.

Pročitajte: Torba koja je najbolja jesenja investicija - Trendi, efektna i praktična

Ako je bordo dobila titulu najpopularnije boje, onda je antilop zasluženo dobio titulu najpoželjnijeg materijala. I što više izgleda starinski i što više je teksturirana, to je bolje.

Ne govorimo samo o torbama od antilopa, koje su odavno postale nezaobilazne među modnim uticajnim ljudima i jednostavno stilizovanim ženama.

U jesen 2024. ovaj materijal je dominantan u celoj garderobi: mekani, teksturirani proizvodi - jakne, kaputi, pantalone i suknje, patike, gležnjače, kaiševi, jakne pojavljuju se u mnogim kolekcijama poznatih brendova.

Suknja od antilopa zauzela je modne piste Milana i Pariza, zato je preporuka stilista da je odmah kupite.

Osim materijala, u ovom slučaju sve ostalo nije važno. Mini, midi, maksi od antilopa su prilično sofisticirani modeli koji izgledaju podjednako moderno.

Najmodernija dužina ostaje maksi, ali savetujemo vam da obratite pažnju na midi: ovi modeli biće isplativija investicija. Na kraju krajeva, opcije srednje dužine vam omogućavaju da kombinujete elegantno sa čizmama, kožnim mokasinama ili lakiranim baletankama. Što se tiče stila, univerzalniji izbor bi bile suknje ravnog ili A kroja.

 

Komentari (0)

Loading