Celebrity News

Za javnost je sve u najboljem redu, a evo šta Anastasija zaista misli o Vanji Gudelj

Anastasija progovorila o Vanji Gudelj

Za javnost je sve u najboljem redu, a evo šta Anastasija zaista misli o Vanji Gudelj

Instagram/vanj gudelj/anastasija gudelj

O odnosima porodice Gudelj i Anastasije Ražnatović, udato Gudelj, dugo se pričalo u javnosti. Turbulencije su počele Anastasijinim preseljenjem u Sevilju, a kulminirale kada niko od porodice Gudelj nije prisustvovao crkvenom venčanju Anastasije i Nemanje.

Čini se da je odnedavno, nakon dužeg vremena, sve u najboljem redu, te je porodica Nemanje Gudelja prisustvovala njegovom građanskom venčanju, dok su nekoliko dana kasnije Anastasija i Ceca u društvu Olivere i Vanje bodrile Nemanju sa tribina, na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Pročitajte: Spektakularno iznenađenje u ponoć, ali ne od Nemanje! Anastasija briše suze radosnice - Ovo mi je najsrećniji rođendan

Jasno je da je sada sa svekrvom i zaovom Anastasija u odličnim odnosima, pa sve češće objavljuju zajedničke fotografije na mrežama. 

Ipak, svi se pitaju da li je sve tako i kada se kamere ugase i kakvi su zaista Anastasijini odnosi sa zaovom, Vanjom Gudelj.

Instagram

 

Sada je Anastasija progovorila o Vanji Gudelj i otkrila kako se zaista slažu. Njih dve bile su u noćnom provodu, zabavljale se, a onda je Anastasija opisala šta misli o sestri njenog supruga.

- Moja zvezda - napisala je ona.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading