Celebrity News

Govorio mi je da nisam ni lepa ni mlada: Zbog ovoga se Suzana Mančić razvela posle osam godina braka

Razvod Suzane Mančić dogodio se iznenada

Govorio mi je da nisam ni lepa ni mlada: Zbog ovoga se Suzana Mančić razvela posle osam godina braka

Mirko Tabašević

Razvod Suzane Mančić dogodio se u tišini.

Početkom jula 2018. godine večita "loto devojka" udala se za dugogodišnjeg partnera Simeona Ocomokosa, a romantična ceremonija organizovana je u Grčkoj.

Pročitajte: Imao je paralelnu vezu, a ja to nisam znala: Suzana Mančić ostala sama tik pred praznike

Jedna od najlepših žena sa ovih prostora iskreno je priznala da je ona zaprosila budućeg supruga.

- Kada dođete u određene godine, a ja ih imam okruglo šezdeset, počnete malo drugačije da razmišljate, želite da stabilizujete svoj život, i emotivni i poslovni - rekla je svojevremeno Suzana koja je već jednom bila u braku. 

Najpopularnija voditeljka tog vremena, 1989. godine stupila je u brak sa Nebojšom Kunićem, članom popularnog muzičkog sastava "Sedmorica mladih". Mladi bračni par se zbog krize na estradi seli u Rusiju, a Nebojša počinje da razvija privatni posao u Moskvi.

 - Udala sam se iz velike ljubavi. Ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane -  izjavila je jednom prilikom Suzana Mančić o prvom suprugu.

Pročitajte: Suzana Mančić i Simeon Ocomokos otvorili vrata svog doma u Grčkoj!

Suzana je 1991. rodila prvu kćerku Teodoru, a zatim 1995. godine i Nataliju. Tokom ratnih godina na prostorima bivše Jugoslavije voditeljka je sa porodicom živela u Moskvi i na Kipru. 

Kako su godine prolazile tako je Suzana odlučila da otkrije i nešto više detalja iz braka sa Kunićem. 

Mirko Tabašević

 

Pa je tako javnost saznala i to da ju je suprug u braku omalovažavao, govoreći joj da više nije ni lepa, ni mlada. Iako je u tom trenutku tek zakoračila u četrdesete. Kao i to da se niko osim njega njom ne bi oženio.

Loto devojka, nadimak koji Suzana Mančić s ponosom nosi i danas, razvela se od Kunića, muzičara i bubnjara megapopularne grupe - "Sedmorice mladih", nakon osam godina braka.

- Naravno da su usledili dani preispitivanja, da li sam donela pravu odluku. Ali sam se trudila da pred decom nikada ne govorim protiv njihovog oca. Ja sam jaka, stabilna i vredna žena. Sve u životu sam stekla sama, pa sam posle razvoda preuzela sve obaveze.

I nije mi bilo teško, i nisam se pokajala. Dala sam sve od sebe da budem stroga majka, ali mi nije svaki put uspevalo. Jer decu moraš u isto vreme da naučiš redu i lepom ponašanju, a, s druge, moraš da im pružiš ljubav i nežnost. Smeta mi što se danas mnogo govori o pravima deteta, a zaboravlja se na njihove obaveze - iskrena je voditeljka.

 

 

Komentari (0)

Loading