Celebrity News

Majci Željka Joksimovića lekari ne mogu da pomognu: Bolest je muči godinama

Majka Željka Joksimovića boluje godinama

Majci Željka Joksimovića lekari ne mogu da pomognu: Bolest je muči godinama

Ata Images/Antonio Ahel

Majka Željka Joksimovića ima zdravstvenih problema, što je tek nedavno dospelo do javnosti.

Po izjavi mlađeg naslednika Vesne Joksimović glumca Saše Joksimovića, godinama unazad ona se muči i čini se da lekari nemaju lek za nju.

Pročitajte: Željko šokirao javnost objavom da na pusto ostrvo ne bi poveo Jovanu, već ženu sa kojom su ga ranije povezivali (FOTO)

Ova informacija nije ranije podeljena s medijima, a po osmehu na porodičnim slikama nikada se ne bi reklo da majka Željka Joksimovića ima bilo kakvih tegoba.

Instagram

 

Naime, svojevremeno joj je dijagnostikovana helikobakterija, jedna od najupornijih bakterija koja uništava digestivni trakt i stvara neopisive tegobe.

Činjenica je da Vesna mora da povede računa o ishrani, koja je verovatno i dovela do stvaranja tegoba, takođe potrebno je da promeni terapiju i lekara.

Ovo je konstatovao profesor doktor Vojislav Pešić, koji je zajedno sa Sašom gostovao u emisiji "RTS Ordinacija".

Instagram

 

Pre nego što je lekar naveo koje mere bi trebalo u tom pogledu preduzeti glumac, koji se takođe bori sa problemima u želucu, kazao je:

Pročitajte: Joksimović na Divčibarama sa bivšom suprugom! Drži je čvrsto oko struka (FOTO)

- Moja majka konstantno ima helikobakteriju i ne može da se izleči. Ona pije konjske antibiotike. Uzme kutiju, kutiju uradi, sve to popije i konstantno je ima. Kao da ima roj tih bakterija unutra - izjavio je umetnik, koji ima sličnih problema, zbog čega je čak sedam puta gutao sondu.

 

 

- Kod mene je situacija da sad, u ovom trenutku, imam bol u želucu. Ujutru kada ustanem, takođe me boli želudac. To je osećaj nelagodnosti, tupog bola iznutra. Nijedan lek mi ne pomaže. Nekada su imali dejstvo, ali sada više ne - kazao je Saša i istakao da je primetio da mu čašica rakije pomaže.

Komentari (0)

Loading