Celebrity News

Lazar Ristovski upoznao prijatelje svoje 39 godina mlađe devojke: Ovakvoj reakciji se nije nadao (FOTO)

Nova ljubav Lazara Ristovskog još uvek je glavna tema svih portala

Lazar Ristovski upoznao prijatelje svoje 39 godina mlađe devojke: Ovakvoj reakciji se nije nadao (FOTO)

Instagram

Nova ljubav Lazara Ristovskog još uvek nailazi na otpor kod javnosti, iako se svi slažu da je nemoguće dokućiti tajnu najtananijih osećanja.

Nema sumnje da je kraj supruge Danice Ristovski glumac osetio prezasićenje, te da mu je ono do kraja života i u dobru i u zlu zazvučalo besmisleno, istovremeno pomenute emocije izbledele su, uprkos činjenici da su skrojili porodicu, da imaju dva sina i sijaset zajedničkih uspomena.

Pročitajte: U vezi Lazara Ristovskog i Anice Lazić nastupili novi momenti - Na red je došla sreća (FOTO)

Nova ljubav Lazara Ristovskog navodno se dogodila mesecima pošto je on rekao kraj prvom braku.

Devojka 39 godina mlađa unela je drugačiju energiju u njegov život, postao je poletan, vedar, ushićen, okrenuo se lepotama života.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ranije je samo radio, dok sada uživa u pauzama koje provodi sa Anicom Lazić.

S obzirom na to da je reč o početku veze, Laza i njegova nova izabranica uglavnom su sami, ali ne kriju da uživaju jednako da provode vreme sa porodicom i prijateljima.

Stiče se utisak da su sinovi reditelja prihvatili maćehu, dok slike na Instagramu najbolje govore o tome kako se Aničina majka, brat i sestra ophode prema Ristovskom.

Pročitajte: Ni godinu dana veze nisu dočekali, a devojka Lazara Ristovskog rekla kraj - Prevaziđen je, ljudi nestaju iz vašeg života spontano

Nedavno ga je izabranica upoznala i sa nekim od svojih prijatelja, a sudeći po osmesima na fotografiji kojom je susret ovekovečen, reklo bi se da se 39 godina stariji Laza lepo snašao u mladalačkom društvu, kao i da je on njima prijao.

Instagram

 

Nema sumnje da kroz novu etapu života reditelj korača ponosno i da ne žali niti zbog jednog poteza iz prošlosti, ponajmanje zbog razvoda.

 

Komentari (0)

Loading