Celebrity News

Sad se sve saznalo: Novog dečka Jelene Kareluše svi znate, Duško nije prećutao

Jelena Karleuša zaprošena bruje svi mediji

Sad se sve saznalo: Novog dečka Jelene Kareluše svi znate, Duško nije prećutao

Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić na večnu ljubav jedno drugom zarekli su se 28. juna 2008. godine na Vidovdan. Njihov brak obeležili su velika ljubav i brojne turbulencije.

Ipak, uspeli su da nađu zajednički jezik oko razvoda.

Pročitajte: Čim se rodi mali Tošić - Duško sina ne želi da razdvaja od Atine i Nike, za njega čuva OVO

- Ja se još uvek nisam razvela od Duška, čitav taj proces ide jako sporo. Mi smo u procesu sporazumnog razvoda i nadam se da će se uskoro sve to rešiti.

Zvanično smo još uvek u braku. On je otac moje dece i o njemu ću zauvek sve najbolje da govorim. Zbog Atine i Nike bih za njega skočila i u vatru, ali ja prema njemu više nemam nikakve emocije, najpre zbog toga što su se među nama izdešavale strašne stvari - rekla je nedavno Jelena kada je i potvrdila da u njenom životu postoji neko.

- Mogu da kažem da postoji neko. Ali sve u svoje vreme... Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio.

Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom. To je najbolje rešenje svih ženskih problema, blistajte, drage dame, zbog sebe, ne zbog partnera jer jedino ste vi ta konstanta - bila je iskrena Jelena koju je navodno zaprosio 15 godina mlađi košarkaš, a pevačica je priznala da je konačno zadovoljna svojim ljubavnim životom.

 

Instagram/karleusastar

 

 

- Jelena i Nikola viđaju se već duže vreme, zbog prirode posla kako njenog tako i njegovog, njihova veza nije transparentna. Uostalom Jelena još nije zvanično razvedena, iako je postupak u toku. S druge strane, zbog Anite i Nike nije želela o vezi sa Nikolom da priča javno. Ipak su one u nekim osetljivim godinama, svašta su prošle i doživele, pa sada Jelena gleda kako god može da ih zaštiti.

Nikola je Jelenu zaprosio i verujem da će biti neka ludilo svadba, nikad viđena, naravno kada se slože sve kockice. Koliko znam uskoro planiraju i da započnu za jednički život. Čuo sam da im je Duško poželeo sreću, sad ne znam da li je bio ironičan ili ne - kaže za Svet dobro obavešten izvor.

 

I sama Jelena je priznala da je svaki njen partner zaprosio.

- Moram da kažem jednu tajnu, tačnije ne tajnu, već istinu, a to je da je mene svaki muškarac sa kojim sam bila zaprosio. Jedno vreme sam sakupljala i to vereničko prstenje, imam ih negde u kutijici, čuvam ih sve. Imam i anegdotu sa prvim mužem, Bojanom. Naime, nekoliko puta smo se verili, pa smo raskidali...

Tako da samo od njega imam nekoliko prstena i svaki put je bio sve bolji i sve skuplji. Što se braka tiče, kada pomislim na njega, ja odmah zamišljam kakvo bi to venčanje u produkcijskom smislu bilo. Mislim da bi treći put bila prava ludnica. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć. Ne maštam da se ponovo udam, ja maštam o drugim stvarima, o tome, na primer, da imam ogroman azil za životinje, maštam o svetskoj slavi, uspehu pesama sa albuma „Alfa” i „Omega”, što i nije nemoguće. Nisam ja poput drugih žena koje maštaju o ljubavi i strasti

Komentari (0)

Loading