Celebrity News

Zaljubljen sam u tebe još uvek: Bivša žena Željka Joksimovića za rođendan dobila poruku koja nije smela da ugleda svetlost dana

Bivša supruga Željka Joksimovića aktivna je na mrežama

Zaljubljen sam u tebe još uvek: Bivša žena Željka Joksimovića za rođendan dobila poruku koja nije smela da ugleda svetlost dana

Facebook

Da bivša supruga Željka Joksimovića izgleda fenomenalno javnost se mogla uveriti odmah pošto je Vesna otvorila Instagram nalog.

Na profilu, namenjenom u privatne svrhe, ona je u početku objavljivala porodične portrete, trenutke sa ćerkom Minom, svekrom i svekrvom, dok u poslednje vreme voli da sa pratiocima podeli dešavanja iz dalje prošlosti zabeležena video-kamerom ili foto-aparatom.

Pročitajte: Neko letuje na Jadranu, neko skupa egzotika! Željko i Saša Joksimović kao da nisu rođena braća (FOTO)

Jedan od perioda koga posebno na ovaj način ona voli da se priseti jesu godine koje je provela u braku sa poznatim muzičarem.

Zahvaljujući Vesninoj odluci da slike iz svadbenog albuma obelodani, javnost i mediji dobili su priliku da se uvere u to da je kantautor na venčanju imao upola manje kilograma nego sada, da je nosio kraljevskoplavo odelo, kao i da mu je kumovao glumac Nenad Jezdić.

 Supruga Željka Joksimovića svakodnevno objavljuje dragocene stvari, prema novinarskim parametrima vrlo atraktivne i svakako pogodne za spekulacije.

Današnja objava, recimo, unela je malu zabunu, što joj je, veruje se, i bila namera.

Pročitajte: Majci Željka Joksimovića lekari ne mogu da pomognu - Bolest je muči godinama

Naime, Vesna se pohvalila porukom za rođendan.

- Srećan ti rođendan. Da si mi uvek tako lepa i nasmejana. Svi smo bili zaljubljeni u tebe... NEKI SMO JOŠ UVEK. Tvoj, samo tvoj - napisao je muškarac čije je ime ona zamračila. Ipak kako ovo "Tvoj, samo tvoj" nije uspela dovoljno da sakrije, mnogi su se zapitali ko stoji iza ove misteriozne poruke.

Instagram

 

A u kom su odnosu Željko i Vesna znaju samo bivši supružnici, koji su se navodno razišli na miran način u nadi da svom detetu obezbede što udobnije detinjstvo.

Komentari (0)

Loading