Celebrity News

Nepuna dva meseca od venčanja Sergej Trifunović o detetu: Svi se pitaju hoće li biti lepo na njega ili Isidoru, a evo šta on kaže (FOTO)

Sergej Trifunović dete sa mladom suprugom priželjkuje i to ne krije

Nepuna dva meseca od venčanja Sergej Trifunović o detetu: Svi se pitaju hoće li biti lepo na njega ili Isidoru, a evo šta on kaže (FOTO)

Instagram

Sergej Trifunović dete je oduvek želeo da ima.

Mališani, kao i životinje njegova su slabost, čemu najbolje svedoči pokretanje Fondacije koja se bavi izlečenjem teško bolesne dece putem SMS poruka ili druge vrste donacija.

Pročitajte: Dugo je i ćutala! Majka Sergeja Trifunovića konačno iznela stav o njegovom braku sa 24 godine mlađom ženom

Zahvaljujući glumcu mnogo devojčica i dečaka oporavilo se i nastavilo normalan život kraj svojih roditelja.

Verovatno će mu svi ti klinci i klinceze zauvek biti zahvalni.

Verovatno od njih on svakodnevno dobija veliku ljubav i pažnju, što u vidu poklona, što u vidu poljubaca i zagrljaja, a uprkos činjenici da je na taj deo života ponosan, te da mu sve pomenuto izuzeto prija i ispunjava srce i dušu Sergej ne krije da bi voleo da jednog dana dobije i svoje dete.

Instagram

 

Otkako je uplovio u bračnu zajednicu, što je za širu javnost bilo pravo iznenađenje, od prijatelja, rodbine, pa i roditelja po svemu sudeći počeo je da dobija ona neprijatna pitanja, koja svakom venčanom paru stvaraju nelagodu.

"Kad ćete?", "Šta čekate?" česta su pitanja, dok ima i konstatacija koje umesto podstreka zapravo iritiraju supružnike. "Vreme vam je", "A sad, jedan sinčina ili princeza"...

Da li je porodica dramskog umetnika i njegove izabranice producentkinje Isidora Mijanović kao i svaka druga, veruje se da jeste, a sve zbog objave koju je podelio sa pratiocima.

Instagram

 

Prvi put za pet, šest godina, koliko poseduje profil na Instagramu, Sergej Trifunović je spomenuo dete i nesebičan odnos roditelja prema naslednicima.

Pročitajte: Mesec dana od venčanja Sergej presekao - Brak je zatvor

On je, naime, objavio delić američkog ili, pak, engleskog stend ap umetnika koji je kroz šaljiv način želeo da istakne ono što svi znaju, ali to odbijaju da spominju.

Instagram

 

Komičar je istakao da ljudi decu dobijaju ne zato što je to najnesebičniji akt, već zbog sebe, kao i da je normalno što svoje mezimce vole najviše i hvale ih jer su njihova kopija.

Instagram

 

Sergej je u ovome očigledno video podudaranje sa njegovim stavovima, te je poželeo da to podeli sa pratiocima, koji se od tog momenta pitaju kako će njegov i Isidorin naslednik izgledati. Na koga će biti likom, a na koga karakterom.

 

Komentari (0)

Loading