Celebrity News

Više se ne razdvajaju: Zaljubljeni Viktor Živojinović u Sofijinom zagrljaju, jedan detalj svi komentarišu

Viktor Živojinović na odmoru sa devojkom

Više se ne razdvajaju: Zaljubljeni Viktor Živojinović u Sofijinom zagrljaju, jedan detalj svi komentarišu

Antonio Ahel/ATAImages

Viktor Živojinović pre nekoliko meseci javno je predstavio novu devojku, Sofiju Spasojević, sa kojom se viđa od kraja prošle godine.

Instagram

 

Da je reč o ozbiljnoj vezi pokazao je i time što je izabranicu poveo na nastup svoje mame i tako jasno stavio do znanja da Lepa Brena nema ništa protiv te ljubavi. Korisnicima društvenih mreža nije promaklo da pevačica lajkuje Sofijine postove, kao i da ona nosi bodi iz Brenine nove kolekcije.

Pročitajte: Tek što su obelodanili romansu, Viktor Živojinović i Sofija Spasojević zakazali slavlje (FOTO)

Naslednik folk zvezde nedavno je devojci u koju je zaljubljen organizovao proslavu 24. rođendana, a uz fotografiju sa slavlja, koju je objavio na Instagrama, napisao je kratko i jasno: Srećan rođendan, ljubavi.

Viktor Živojinović i Sofija Spasojević, inače voditeljka Blic televizije, svaki slobodan trenutak provode zajedno. Početak jula pružio im je priliku za zajednički odlazak na jedno lepo hedonističko putovanje, na kojem uživaju u odmoru i ukusnim zalogajima.

Instagram

 

Selfi iz aviona, koji je objavio Viktor Živojinović, pokazao je da par uživa u nežnim emocijama, a mnogima nisu promakle misteriozne ogrebotine na njegovom vratu.

Instagram

 

Inače, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića nedavno se preselio iz porodične vile u luksuzni stan na Novom Beogradu, pa nije isključeno da uskoro čujemo i nove lepe vesti vezane za njegov emotivni život.