Celebrity News

Godinu dana od pomirenja definitivno kraj: Razveo se Peđa Jovanović

Razveo se Peđa Jovanović

Godinu dana od pomirenja definitivno kraj: Razveo se Peđa Jovanović

Marija Mladjen/ATAImages

Razveo se Peđa Jovanović, posle 16 godina braka, saznaje Blic.

Peđa Jovanović sa suprugom Anom već je jednom stavio tačku na emotivni odnos, da bi se posle nekoliko godina pomirili. 

Pročitajte: Pričalo se da ima aferu sa Duškom Tošićem - Žena Peđe Jovanovića posle duže vremena u javnosti, iznenadila izgledom (FOTO)

Iako se već neko vreme šuška da se Peđa Jovanović sada zvanično razveo, pevač se tim povodom nije oglašavao.

Peđa i Ana brak su okočali jer ga je supruga ostavila zbog alkoholizma. Posle burnog odnosa, par se pomirio krajem prošle godine, kada je o pomirenju sa suprugom Peđa ovako govorio:

Antonio Anhel / Ata images

 

- Ne pričamo o tome. Prošlost ostavljamo prošlosti. Sadašnjost je svetla, a još svetlija je budućnost. Nije baš kao da smo krenuli iz početka. U principu, nastavilo se tamo gde se stalo i trudimo se. Lepo nam je iskreno, moram priznati - rekao je pevač koji je otkrio kako je njihovo troje dece reagovalo na pomirenje roditelja.

- Presrećni su zbog toga. Mi smo se trudili da deca ne osete taj prekid. U super smo odnosima bili pa se to nije mnogo na njih odrazilo u periodu kada nismo bili zajedno - rekao je pevač za "Grand".

Ipak, sada je u odnosu bračnog para Jovanović, došlo do tečke razlaza, te su njih dvoje odlučili da svako krene svojim putem.

Antonio Anhel / Ata images

 

Peđa Jovanović potvrdio je za Blic da se definitivno razveo:

- Ana i ja smo smo se definitivno razveli. Pokušali smo, nije išlo onako kako smo želeli i odlučili smo da svako krene svojim putem. Ne bih o detaljima, ali zelim da kazem da smo ostali prijatelji i da se trudimo da budemo sto bolji roditelji nasoj deci, sto nam je prioritet - istakao je Peđa i dodao:

- Ana je izuzetan covek, dobra majka, vredna i uspesna zena i zasluzuje svu srecu ovog sveta - rekao je pevač.