Celebrity News

Ovako se oblače dame u porodici Šaulić: Mama i ćerka zapalile mreže besprekornim stajlinzima, svaki je do detalja savršen

Ona je njena mini verzija - Ilda Šaulić i kćerka nose istu garderobu

Ovako se oblače dame u porodici Šaulić: Mama i ćerka zapalile mreže besprekornim stajlinzima, svaki je do detalja savršen

Miloš Nadaždin

Pevačica Ilda Šaulić važi za damu od stila na domaćem estradnom nebu, a tome uči i svoju kćerku Emu. Ilda Šaulić i kćerka u mnogo čemu su slične, a čak nose i istu garderobu. Obe obožavaju pastalno zelenu boju, a Ilda je pokazala kako to izgleda kada se stislki uklope.

Instagram printscreen @ildasaulic

 

 

Ilda Šaulić i njena kćerka prethodno zapaženo pojavljivanje imale su na 25. Svetosavskom balu. Prisutni su bili oduševljeni kako majka i kćerka izgledaju. Ilda tom prilikom nije želela da sakrije koliko je raduju lepe reči o ponašanju i talentu njene Eme. 

Pročitajte: Kako su Ilda Šaulić i Ema izgledale na Svetosavskom balu

Pevačica je početkom prošlog meseca najavila da će sa kćerkom uskoro snimiti duet. Tom prilikom se obratila i pratiocima na svom Instagram profilu.

- Dragi moji, imam želju da sa vama podelim delić atmosfere sa snimanja još jedne pesme a koju ćete uskoro imati prilike i da gledate i slušate na mom YT kanalu. Moja Ema, moj ponos, je učestvovala u snimanju spota i kao pravi mali pomoćnik nam je svima ulepšala sate i dane. Uskoro stiže još mnogo lepih iznenađenja koje sam pripremila za vas - napisala je tom prilikom Ilda Šaulić.

Uočljivo je da se Ema brzo i sa uspehom prihvatila stila i talenta, a ne sumnjamo da će jednog dana Ilda biti ta koja će učiti od svoje naslednice.

Komentari (0)

Loading