Celebrity News

Bivši muž Ane Franić čeka dete sa drugom ženom: Glumica se oglasila

Bivši muž Ane Franić ponovo postaje otac

Bivši muž Ane Franić čeka dete sa drugom ženom: Glumica se oglasila

Dalibor Danilović

Bivši muž Ane Franić sa drugom izabranicom čeka dete.

Mada se verovalo da će glumicu to emotivno pogoditi, te da joj neće biti pravo, ona se vestima veoma obradovala te je sa instagramerima sve podelila.

Pročitajte:Mišići nisu samo ukras - Nećete verovati koju težinu podiže Ana Franić, broj je trocifren

- Martin i Markolino. Ako želite lepu decu, birajte zgodne bivše muževe. Eto i to sam vam rešila. Već šest godina prošlo, a ovaj batica desno za mesec i po dana ponovo u pelene. Čekamo sestricu - napisala je dramska umetnica objavivši fotografiju sina i bivšeg izabranika.

Boško Karanović

 

Bivši muž Ane Franić zgodni je sportista rodom iz Splita, gde se ona svojevremeno i preselila.

Kraj ronioca Marka Ožakovića provela je sedam godina, a kada se ljubav ugasila od toga nije pravila scene i spektakle već se sa sinovima preselila u Beograd, što je sportista aminovao.

To je samo jedna od stavki koja ga čini odličnim bivšim supružnikom, a Ana ne krije da svakoga leta voli sinove da odvede kod oca i sama tamo odsedne.

Pročitajte:Niko ne treba da ispašta zbog nečega što se ranije desilo - Ana Franić o bivšem mužu govori bez zadrške

Ove godine sačekalo ju je iznenađenje.

 

 

Marko sa drugom ženom čeka ćerku a Ana je sestrici svojih naslednika poželela dobrodošlicu.

Ona je jedna od retkih koja je sa bivšim suprugom uspela da sačuva lep odnos i ne samo zbog dece, kako je istakla u svemu što radi vodi se srcem.

- Provela sam divnih sedam godina sa čovekom koji zaslužuje moju ljubav i poštovanje, od sada pa zauvek. To je otac moje dece, moja porodica, za ceo život i to će tako biti. Smatram da je to jedino ispravno i normalno za ljude koji su proveli neko vreme zajedno, a imaju zajedničku decu - kazala je davno.

Instagram

 

- Drugačije taj razvod ne bih mogla ni da zamislim. Pre svega, mi smo roditelji našoj deci sada i zauvek. Hteli mi to ili ne, moraćemo da se slažemo, a i zašto ne bismo kada je sve ispalo kako treba da bude - rekla je Ana. 

Komentari (0)

Loading