Horoskop

Nedeljni horoskop do 30. septembra 2024. godine: Izazovi, promene, a jedan znak očekuju ozbiljni zdravstveni problemi

Nedeljni horoskop do 30. septembra 2024. godine

Nedeljni horoskop do 30. septembra 2024. godine: Izazovi, promene, a jedan znak očekuju ozbiljni zdravstveni problemi

Freepik/jcomp

Nedeljni horoskop do 30. septembra 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Ovnovi, početkom ove sedmice moraćete da rešavate zaostale obaveze, papirologiju, da obavite stvari koje ste možda zapostavili ili jednostavno niste stigli da ih obavite. Ne dozvolite da vam se  poslovi nagomilavaju jer uskoro nećete moći sve da pozavršavate. Ne ustručavajte se da potražite pomoć od osoba u koje imate poverenja.

Sam kraj sedmice, a i meseca donosi nove poslovne ponude tamo gde ih najmanje očekujete, pa budite  spremni za akciju u svakom trenutku. Sve ono što je vezano za inostranstvo može dominirati u ovom periodu. Neke finansijske obaveze možete vrlo lako pozatvarati, ukoliko vam treba veća suma novca, povoljni su momenti za kredite i sve vidove pozajmica.

Ljubav: Opuštena i stabilna ljubavna situacija očekuje većinu tipičnih Ovnova koji su u braku ili vezi. Posvetite više pažnje partneru, saslušajte šta ima da vam kaže i dogovarajte se o svemu.

Očekuje vas više prijatnih trenutaka, druženja, jednom rečju harmonična porodična atmosfera u kojoj ćete obostrano uživati. Kod slobodnih Ovnova moguća su nova poznanstva, neko  će ostaviti veliki utisak na vas. Uživajte.

Zdravlje: Ovaj period može vam doneti veću izloženost stresu, što povlači psihosomatske smetnje. Potrudite se da se pozabavite svojom psihom i radite na sebi.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice  prihvatite tuđu pomoć i podršku jer sada to jeste dobro po vas, koliko god vi želeli da sami svojim snagama idete napred. Nešto je počelo da se dešava, uhvatili ste dobar pravac i sada samo nastavite tim putem. Prilivi će se poboljšati, ali obuzdajte potrebu da trošite više nego što bi trebalo, situacija i dalje nije sjajna. Krajem sedmice moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije, novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Ljubav: U ovoj sedmici vi i emotivni partner niste usmereni jedno na drugo. Teško je održati korektan odnos jer ste oboje nervozni i često može dolaziti do trzavica koje neće ugroziti vaš odnos, ali će ostaviti neki oblik napetosti. Pokušajte da napravite balans u vašem odnosu i uživajte u trenucima provedenim zajedno koliko je to moguće. Ako ste slobodni, oko vas su neke interesantne osobe, sigurno je da u ovoj sedmici možete upoznati i neke nove. Uživajte, prepustite se pozitivnoj energiji oko vas, pa šta bude biće.

Zdravlje: Što se zdravlja tokom ove sedmice tiče, poboljšajte ishranu, proverite krvnu sliku, može biti problema sa virusnim i bakterijskim infekcijama.

Nedeljni horoskop do 30. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Sam početak poslovne sedmice biće nestabilan. Na neke okolnosti možete uticati i njih ćete vrlo brzo promeniti u svoju korist, povremeno će biti teško da se borite i izlazite na kraj i sa nekim svakodnevnim, uobičajenim obavezama.

Biće puno posla, dosta obaveza za koje ste svesni da ste ih zapostavili i kojima morate da se posvetite što pre. Od sredine sedmice mogu se pokrenuti poslovne komunikacije sa strancima i neočekivano se otvoriti neke prilike. Na samom kraju meseca finansijski segment biće stabilniji, iskoristite ovaj povoljan period da biste se rešili nekih zaostataka po pitanju obaveza plaćanja.

Ljubav: U emotivnim vezama u ovoj sedmici biće dosta različitih dešavanja. Red lepih i prijatnih, red napetih i kritičnih. Pokušajte da napravite balans u vašem odnosu i uživajte u trenucima provedenim sa partnerom, sada ste u dosta povoljnijem periodu za ljubav.

Slobodni Blizanci mogu imati mnogo bogatiji društveni život, mnogo uzbuđenja i pozitivnih dešavanja. Možete obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti, učiniće  vam se da vam izuzetno prija ta komunikacija.

Zdravlje: Tokom ove sedmice zdravlje dobro, mogući manji problemi sa disajnim organima i kardiovaskularnim sistemom.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice vi ćete se vratiti na neke stare, već započete  priče i ideje koje ste možda odbacili ili niste stigli da ih završite i uspešno ćete  završiti sve ono što vas je opterećivalo i oduzimalo vam energiju. Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup saradnicima dolaze u prvi plan i vi ćete biti više nego zadovoljni postignutim. Posebno vam drugi deo  sedmice donosi zaista dobru atmosferu na poslu i kvalitetne odnose sa poslovnim saradnicima. Ponovo se mogu otvoriti neke poslovne priče, ponovo se mogu aktivirati dogovori i saradnje koje su bile u zastoju. Moguće su naplate potraživanja iz prethodnih perioda.

Ljubav: Ove sedmice za one koji su u emotivnim odnosima situacija će funkcionisati odlično, ali vi i partner morate dati jedno drugom više slobode i ne pritiskati se međusobno po nekim pitanjima. Gledajte napred, provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi, što i jeste vaša suštinska potreba. Za slobodne pripadnike znaka traje period  društvene aktivnosti, uz više izlazaka i druženja sa prijateljima, a uz to idu i zanimljiva poznanstva, uz mogućnost ulaska u novu emotivnu vezu. Od presudnog uticaja će biti vaša zainteresovanost, stoga bi bilo dobro da ozbiljno shvatite signale koji vam dolaze od potencijalnih simpatija, biće tu svakako onih koji vrede.

Zdravlje: Ove sedmice zdravstvena situacija biće zadovoljavajuća, ali i dalje vodite računa, moguće su respiratorne tegobe.

dnevni horoskop

Lav

Posao: U ovoj sedmici biće mnogo preokreta i promena u poslednjem trenutku, ali biće i povoljnosti za vas – naročito onih koje se vezuju za papirološka i administrativna pitanja koja ćete uspeti da rešite. Mogu vam se otvoriti nove poslovne šanse preko osoba sa kojima ste ranije sarađivali. Nove poslovne ponude se sada mogu otvoriti tamo gde najmanje očekujete, pa morate biti skoncentrisani i spremni za akciju u svakom trenutku. Sve što je vezano za inostranstvo može dominirati u ovom periodu. Finansijska situacija biće na zadovoljavajućem nivou, tu možete biti mirniji.

Ljubav: Kod zauzetih Lavova situacija će se polako rešiti  i više se nećete nervirati zbog nekih starih pitanja i tema između vas i partnera, da li ćete rešiti da je vreme da promenite dosadašnji model ponašanja ili će to biti nešto totalno individualno, videćete već. Polako ćete zajednički krenuti napred. Kod nekih od vas još uvek tinja nervoza, i u tim momentima gledajte da ne zatalasate previše odnos sa osobom do koje vam je stalo. Zanimljivi momenti  se mogu otvoriti pred slobodnim Lavovima. Dosta komunikacije preko društvenih mreža, prijatelja, izlazaka, ali i poslovnog segmenta, fokusirajte se na nekog ko vam najviše prija.

Zdravlje: Zdravstvena situacija biće uglavnom stabilna. Postoje predispozicije za urinarne i bakterijske infekcije.

Nedeljni horoskop do 30. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Dosta intenzivna poslovna sedmica, biće jačih poslovnih izazova, ali će sve ići onim tokom koji je najbolji po vas. Ulazite u fazu koja može doneti velike pozitivne promene, značajne informacije i nove ponude. Kontakti, dogovori, važne informacije, sastanci pred vama su ove sedmice. Sam kraj sedmice, ujedno i meseca, donosi pozitivne promene, dobićete informacije koje su izuzetno značajne i koje su vam neophodne da zaokružite poslovni proces koji ste već odavno započeli. Iako će vam povremeno biti naporno, ipak ćete iz dana u dan biti sve više ponosni i na sebe i na svoje rezultate. Samo napred.

Ljubav: U ovoj sedmici oni koji su u emotivnim vezama trebalo bi da unesu više optimizma i dobrog raspoloženja. Početkom sedmice mogli biste biti povučeni u sebe, pa će partner misliti da nešto krijete ili da se distancirate od njega. Drugi deo sedmice donosi znatno povoljniju klimu za uživanje u zajedničkim izlascima, druženju sa prijateljima koje ste možda zbog poslovnih obaveza u prethodnom periodu zapostavili, kao i veću posvećenost jedno drugom. Možete očekivati i neki lep znak pažnje, poklon od voljene osobe. Slobodne Device, moguća je fina komunikacija  preko društvenih mreža, neko vas može jako zaintrigirati, savet je - započnite priču.

Zdravlje: Slabe tačke u poslednjoj sedmici meseca mogu biti kičma, zglobovi i kosti uopšteno, stoga povedite malo više računa.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Promene u poslovnom segmentu će krenuti polako, a kako sedmica bude odmicala, biće vam jasno da se neke situacije i prilike otvaraju pred vama u mnogo većoj meri. Imaćete mogućnost za bitan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta. Sam kraj meseca donosi dosta dobrih mogućnosti, na vama je da ne propustite ponuđeno. Ima prostora za poboljšanje finansija u ovom periodu, uvećanje zarade. Postoji mogućnost uvođenja novih tehnoloških rešenja u postojeće poslovne procese, biće vam neophodna saradnja sa novim saradnicima.

Ljubav: U ovoj sedmici kod zauzetih pripadnika znaka Vage i partner i vi se polako vraćate u normalno, standardno funkcionisanje. Vaša komunikacija se lagano popravlja, emocije lakše isplivavaju, a zajedno sa njima i vaš odnos dobija novu pozitivniju dimenziju posle dužeg perioda nestabilnosti i raznih preispitivanja i sumnji. Slobodne Vage, mogućnosti za nova poznanstva idu preko segmenta posla i društvenih mreža. Nije isključeno da zaluta i poneko iz prošlosti, ali savet je da to zaobiđete. Uživajte u novim izazovima.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, mogući su problemi sa čulom vida, pričuvajte se infekcija ove sedmice.

 

Nedeljni horoskop do 30. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Ova radna sedmica i kraj meseca donose stabilizaciju situacije u poslovnom segmentu Škorpija i neke stvari konačno kreću da se dešavaju u vašu korist. Možete da očekujete neke povoljne vesti i okretanje situacije u vašu korist iako se tome već duže vreme nadate. Uspećete sebi da obezbedite podršku ljudi koji su vam važni i moći ćete mirnije i stabilnije da funkcionišete. Obratite pažnju na segment finansija, neka pogrešna ulaganja u prethodnom periodu mogu sada da vam naprave veći zastoj.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju povoljan period za sve vrste ljubavnih akcija, a ova sedmica je tek uvertira. Biće finih situacija koje bi mogli da iskoristite za dodatno zbližavanje sa dragom osobom. Iskoristite svaki momenat i priliku da uživate. Savet slobodnim Škorpijama je da uživaju u novim poznanstvima, uz oprez da se ne zaleću sa ulaskom u vezu. Pustite neka sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Zdravstvena situacija se polako stabilizuje. Mogući su problemi sa bakterijskim i infekcijama urogenitalnog trakta.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Povoljnih sedam radnih dana nalazi se pred tipičnim Strelčevima. Imaćete veliku pokretačku energiju i ovo je vaš trenutak. Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama na koje budete nailazili. Nemojte biti skromni i delovati iz drugog plana, iskoristite ovaj period maksimalno da se dokažete. Nije isključeno da vas očekuje nova poslovna ponuda koja bi mogla doći potpuno neočekivano. Iako vas očekuju veliki psihofizički napor i veliko trošenje energije, na kraju sedmice možete očekivati izvanredne poslovne rezultate.

Ljubav: Ova sedmica onima koji su u emotivnim vezama donosi malo smirivanje situacije, ali još je to daleko od onog što je pre bilo. Neophodno je da se više okrenete jedno drugom da biste mogli da nastavite dalje u pozitivnom smeru. Pokušajte na sve načine da izbegnete ozbiljnije svađe, jer vam ni druga strana neće ostati dužna. Slobodni Strelčevi, preko prijatelja ili društvenih mreža – stoje neke vrlo zanimljive emotivne prilike, krenite im u susret, na vama je da preuzmete inicijativu.

Zdravlje: Tokom ove sedmice trebalo bi da radite na jačanju imuniteta, mogući su problemi sa kičmom i urinarnim traktom.

Nedeljni horoskop do 30. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Na samom početku sedmice izvesno je da ćete se suočiti i sa nekim neprijatnim situacijama od strane najbližih saradnika. Nekim osobama smetate, pogotovo ako smatraju da im ugrožavate postojeće pozicije. Krajem sedmice i meseca nove ideje u oblasti kojom se bavite biće vam dostupne preko nekih inostranih kanala, trebalo bi da ih iskoristite. Finansijska situacija biće dosta stabilna, mada vas očekuju neplanirani troškovi na koje niste mogli da računate. Generalno gledano, pred vama će početi da se otvaraju nove ponude i poslovne šanse, stoga budite spremni da ih prihvatite.

Ljubav: Turbulentno bi moglo biti na vašoj ljubavnoj strani ukoliko ste u vezi ili braku. Što je više otvorene i iskrene komunikacije, a što manje prećutkivanja ili sakrivanja bitnih činjenica, bilo sa vaše, bilo sa partnerove strane - bolje će vam biti oboma. Imate sve preduslove da prođete  lepo, opušteno kroz ovaj period, kvalitet vaših odnosa sada zavisi prvenstveno od vas. Dakle, što manje prikrivenih stvari, vrdanja, izbegavanja direktnih odgovora, ljutnje, teranja inata, što manje problema. Slobodni, biće zanimljivih osoba sa kojima ćete imati lepu i uzbudljivu komunikaciju i dešavanja tokom ove sedmice, uživajte, flertujte, opustite se maksimalno.

Zdravlje: Ove sedmice i dalje ćete biti pod stresom, potrebno vam je više opuštanja, kretanja, pojačajte unos vitamina.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Ova sedmica Vodolijama donosi dosta pozitivnih stvari u sferi posla. Pred vama je period  kada bi  trebalo da razmišljate o svojim narednim potezima. Brzo ćete realizovati sve što isplanirate, neće biti prepreka. Krajem meseca ulazite u period kada možete da odahnete i opuštenije funkcionišete. Sve će vam ići od ruke, poboljšavate svoj položaj, uvećavate posao, imaćete i više novca. Vi treba da budete nosilac ovog dobrog perioda, stoga hrabro napred u nove pobede. Povoljniji je  period i za finansije, pa se potrudite da dobro isplanirate sva ulaganja i troškove.

Ljubav: Sve okolnosti su na vašoj strani, ovo može biti jedan od lepših i stabilnijih perioda za vas dvoje. Trenuci kada se možete odlično provesti zajedno, uživati u nekim finim stvarima, usput i porazgovarati o mnogim pitanjima koja su do sada predstavljala problem ili kamen spoticanja u vašem odnosu. Realno gledano, nemate nikakvih razloga da budete nezadovoljni. Slobodne Vodolije, ulazite u  period uzbudljivih dešavanja i velikih mogućnosti za otpočinjanje stabilne ljubavne veze.

Zdravlje: Osim mogućih problema sa alergijama i respiratornim tegobama, ne očekuju vas ozbiljniji zdravstveni problemi.

 

Ribe

 

dnevni horoskop

Posao: Ova sedmica Vodolijama donosi dosta pozitivnih stvari  u sferi posla. Pred vama je period kada bi  trebalo da razmišljate o svojim narednim potezima. Brzo ćete realizovati sve što isplanirate, neće biti nekih prepreka. Krajem meseca ulazite u period u kojem možete  da odahnete i opuštenije funkcionišete. Sve će vam ići od ruke, poboljšavate svoj položaj, uvećavate posao, imaćete i više novca. Vi treba da budete nosilac ovog dobrog perioda, stoga hrabro napred u nove pobede. Povoljniji je  period i za finansije, pa se potrudite da dobro isplanirate sva ulaganja i troškove.

Ljubav: Sve okolnosti su na vašoj strani, ovo može biti jedan od lepših i stabilnijih perioda za vas dvoje. Trenuci kada se možete odlično provesti zajedno, uživati u nekim finim stvarima, usput i porazgovarati o mnogim pitanjima koja su do sada predstavljala problem ili kamen spoticanja u vašem odnosu. Realno gledano, nemate nikakvih razloga da budete nezadovoljni. Slobodne Vodolije, ulazite u  period uzbudljivih dešavanja i velikih mogućnosti za otpočinjanje stabilne ljubavne veze.

Zdravlje: Osim mogućih problema sa alergijama i respiratornim tegobama, ne očekuju vas ozbiljniji zdravstveni problemi.

Nedeljni horoskop do 30. septembra 2024. godine preuzet sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading