Celebrity News

Mirka Vasiljević ponosno: Radujem se blizancima

Mirka Vasiljević trudna je bila čak četiri puta do sada, a ako je verovati šaljivim izajvama glumice, na tom broju neće stati

Mirka Vasiljević ponosno: Radujem se blizancima

Boško Karanović

Mirka Vasiljević trudna je bila prvi put kada je imala tek 20 godina.

Svega godinu i po kasnije zatrudnela je opet, kada je na svet donela ćerku.

Pročitajte: Mirka Vasiljević u kupaćem pokazala kako žena zaista izgleda posle četiri porođaja (FOTO)

Verovalo se da će na broju dva glumica i njen izabranik, bivši fudbaler Vujadin, stati, međutim, vrlo brzo nakon rođenja sin Andreja i ćerke Adrijane na svet je stigao mezimac Mihajlo.

Često se Mirka šalila na račun svoje brojne porodice, koju je zbog prirode suprugovog posla na svake dve do četiri godine morala da seli u drugu državu ili pak grad.

Ata Images

 

Ipak, koliko god joj sve to naporno i s jedne strane duhovito bilo nikada nije krila da je majčinstvo neizmerno ispunjava, možda čak više i od glume koje je njena prvobitna ljubav.

U to ime zatrudnela je i četvrti put, a nakon devet meseci rodila se naslednica Anika.

Sada kada je porodica u broju dece, dvoje muške i dvoje ženske, postigla balans verovalo se da su glumica i fudbaler sa proširenjem brojnog stanja završili, a da li je tako otkrila je prošle godine u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Na pitanje voditelja da li je kojim slučajem Mirka Vasiljević trudna opet, kazala je:

Pročitajte: Mala fudbalerka među braćom- Nova porodična fotografija dece Mirke i Vujadina rasplakala sve, pogledajte samo koliko se Adrijana razlikuje

- S obzirom na to da je ova godina prestupna, vreme je za blizance. Mora nešto drugačije - zaključila je pa dobila aplauz.

youtube printscreen Amidži šou

 

Svi su zaključili da mlada glumica nije želela da da odričan odgovor i bude isključiva, jer nikad ne reci nikad, već je polje majčinstva i proširenja porodice ostavila pod znakom pitanja.

 

Komentari (0)

Loading