Celebrity News

Sin Biljane Jevtić objavio vest koja je uzburkala javnost: Sve, sve ali na majčin rođendan

Biljana Jevtić rođendan obeležila u zagrljaju voljenih

Sin Biljane Jevtić objavio vest koja je uzburkala javnost: Sve, sve ali na majčin rođendan

Ata Images/Antonio Ahel

Estradna umetnica, poznata po hitovima „Proklet da je ovaj život”, „Ništa ne brini” i „Evo ti srce na dlanu” danas je napunila 65 godina, što je njen naslednik podelio s javnošću.

Budući advokat Ivan, putem Instagrama objavio je da Biljana Jevtić rođendan slavi.

Pročitajte: Bečke šnicle po receptu Biljane Jevtić, gotove za tili čas a preukusne, spremaćete ih svaki dan - Aca Ilić ih obožava

Majčin divan dan on je ovekovečio fotografijom na kojoj pevačica pozira uz prelepu tortu koju krasi mikrofon, dok je u dnu napisao emotivne reči, koje bi svakoga navele da pusti suze radosnice:

Ata Images/Antonio Ahel

 

 - Najvažnijoj i najvoljenijoj osobi u mom životu srećan rođendan - istakao je Ivan, pa zaključio.

- Majka je nešto posebno.

Pročitajte: Sine Ivane, šta to bi? Bilja Jevtić i Aca Ilić u neverici zbog naslednika - Nizao je ispit za ispitom a sada…

Biljana Jevtić rođendan obeležava u svom domu na Petlovom brdu, bez sve sumnje, u zagrljaju svoja dva omiljena momka, muža Aleksandra i sina Ivana, koji su je pored torte obradovali i cvećem i svećicom sa znakom pitanja umesto broja.

Instagram

 

Voljena, ispunjena i srećna je estradna umetnica, što se reflektuje na njenu spoljašnjost i energiju, zbog koje su mnogi ostali u čudu kada su doznali da je na sredini sedme decenije i gura ka osmoj.

Komentari (0)

Loading