Celebrity News

Šta se desi kad suočiš bivšu i sadašnju ženu: Otkriveni svi detalji odnosa Viki Miljković i Tašketove prve supruge (FOTO)

Prva žena Dragana Taškovića Tašketa sušta je suprotnost Viki Miljković

Šta se desi kad suočiš bivšu i sadašnju ženu: Otkriveni svi detalji odnosa Viki Miljković i Tašketove prve supruge (FOTO)

Petar Đorđević

Pre nego što je u njegov život ušla Viki, Dragan Tašković Taške već je bio u braku. Prva žena Dragana Taškovića Tašketa Gordana vrlo mlada podarila mu je ćerku Jelenu, ali njihova bajka nije dugo trajala.

Kada je shvatila da taj odnos nema perspektivu, odlučila je da na njega stavi tačku, sa čime se Taške složio uz dogovor da ćerku odgajaju zajedno.

Pročitajte: Maćeha stvarno nije isto što i majka - Otkriveno kako se Viki ponaša prema Tašketovoj ćerki iz prvog braka, porodične tajne šokirale sve

Jelenu su Gordana i Dragan odgajali sa mnogo ljubavi i međusobnog poštovanja, a kada je u njen život ušla i Viki, njihov odnos bio je ispunjen toplinom i ljubavlju.

Zbog odnosa koji je Viki imala prema njenoj ćerki, prva supruga Dragana Taškovića Tašketa negovala je korektan odnos sa njom, dok je Jelenu učila da brata Andreja izuzetno poštuje i voli.

Instagram

 

 

Gordana, kao i Jelena, živi u Nemačkoj i često imamo priliku da je vidimo na ćerkinim društvenim mrežama.

Iako je Violetina sušta suprotnost, i ona je veoma lepa žena.