Celebrity News

DALEKO OD IDEALNOG: Šta porodica Bobe Živojinovića ZAISTA misli o Lepoj Breni

Porodica Bobe Živojinovića tek posle tri decenije otkrila svoje mišljenje o Breni

DALEKO OD IDEALNOG: Šta porodica Bobe Živojinovića ZAISTA misli o Lepoj Breni

Tri decenije ljubavi, dvoje dece, poslovni uspesi, sve to su Brena i Boba zabeležili u svom zajedničkom životu, a ipak ostali jedno pored drugog čvrsto se držeći za ruku. Par koji danas važi za najskladniji na javnoj sceni, ipak, imao je u početku braka i određenih poteškoća.

Nije sve bilo idealno za Brenu i Bobu, naročito na početku braka, kada porodica Bobe Živojinovića o novoj snajki nije imala baš najlepše mišljenje.

Pročitajte: Šok tvrdnje poznatog muzičara - Bio sam Brenin ljubavnik!

 

 

- Na početku, kada su se tek venčali, Boba jeste gledao samo u Brenu, dalje od nje nije video ništa. Ona je bila i ostala njegova boginja - prenosi "Espresso" reči Bobinog rođaka.

- Zato smo mislili da je ona kriva što nam se Boba ne javlja i što nas ne posećuje, međutim, Brena je jedna divna žena koja o svemu misli. Brzo je ona sama počela da opominje Bobu da ne sme da zaboravi na svoje rođake i da mora sa svima da se viđa s vremena na vreme. Često nas je zvala da dolazimo kod njih na večere, slavlja ili bez povoda, čisto da se okupimo. A da i ne pričam o tome koliko nam je pomagala i kako je uvek svima izlazila u susret. Zaista je divna žena vredna poštovanja, naš Boba je srećan čovek - završava izvor.

Pročitajte: Živojinovići došli da podrže kumu Suzanu Jovanović, ali Brene nema! Otkrivamo šta se krije iza njenog izostanka

 

 

A da je sve baš tako, svedoči Brenin i Bobin odnos, koji je kako par ističe iz godine u godinu sve jači i ispunjeniji ljubavlju.

 

Komentari (0)

Loading