Celebrity News

Živojinovići došli da podrže kumu Suzanu Jovanović, ali Brene nema! Otkrivamo šta se krije iza njenog izostanka

Boba Živojinović - sinovi su definitivno najbolje društvo. Na promociji kume Suzane Jovanović, Boba se pojavio u pratnji sinova Filipa i Viktora, kao i svoje buduće snaje Sandre Miljaković.

Živojinovići došli da podrže kumu Suzanu Jovanović, ali Brene nema! Otkrivamo šta se krije iza njenog izostanka

Odnos koji porodice Saše Popovića i Lepe Brene neguju godinama može se opisati kao neraskidivo prijateljstvo, krunisano kumstvom.

Saša i Suzana i Boba i Brena neizostavni su gosti na porodičnim proslavama, pa je tako Boba Živojinović i ovog puta ispoštovao svoje kumove i u pratnji svojih sinova pojavio se na promociji albuma, na kome je Suzana Jovanović marljivo radila, kako bi se posle 11 godina, sa stilom vratila na scenu.

Boško Karanović

 

Na proslavi su Bobi društvo pravili najstariji i najmlađi sin, kao i buduća snaja Sandra, koja je plenila izgledom. 

Boško Karanović

 

Pročitajte: Ne zna se koja je lepša! Brenine snaje zablistale na proslavi Anastasijinog rođendana (FOTO)

Boško Karanović

 

Kumovima su se Saša i Suzana veoma obradovali, ipak bilo je i onih koji nisu mogli a da se ne zapitaju gde je Brena.

Lepa Brena, ovoga puta bila je sprečena da svom suprugu bude pratnja na ovao važnom događaju za porodicu Popović - Jovanović. Ipak, to ne znači da svoju podršku nije pružila kumi Suzani.

Kako je pre nekoliko dana otputovala u Crnu Goru, nije imala prilike da se na vreme vrati, kako bi se sa porodicom pojavila u prestižnom prestoničkom hotelu, već je odmarala na svojoj jahti, kako bi napunila baterije i sa osmehom se vratila na scenu, koje se toliko uželela.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading