Celebrity News

ŠTA SE DESILO? Brena i Boba uhvaćeni u neprijatnom razgovoru (FOTO)

Brena i Boba već neko vreme uživaju u odmoru, a iako najviše vremena provode zajedno, trenutno su na svojoj jahti ugostili prijatelje, članove porodice i uživaju u krstarenju Crnogorskim primorjem i baš kada se učinilo da je sve idilično i da rajsku atmosferu odmora ne može pokvariti ništa, pojavila se fotografija koja je izazvala sumnje.

ŠTA SE DESILO? Brena i Boba uhvaćeni u neprijatnom razgovoru (FOTO)

Za Brenu je, kako otkriva za naš magazin, ovo putovanje bilo jedno od najlepših u životu:

- Moram da priznam da mi je ovo putovanje jedno od najlepših u životu. Prvi put bila sam rasterećena od tajminga, friziranja, šminkanja i večitog eksponiranja, tako da sam se zaista odmorila. Mnogo mi nedostaju moje prijateljice i familija, ali najviše publika i moji koncerti - iskrena je bila ona.

- Svaka moja uloga sastavni je deo mozaika moje ličnosti. Ispunjena sam na svim poljima, kao supruga, kao majka, baka, sestra, tetka... I kao neko ko radi svoj posao. Verujte mi da mi je svaki taj segment bio potreban jer, kada se od bilo čega umorite, možete da pobegnete u neki drugi deo mozaika, u ulogu koja vam je potrebna. Kada se umorite od posla i svega, pobegnete u ulogu majke i bake, tražite utočište u porodici. Kada vam je kućnih poslova preko glave, okrenete se poslu. Svaka uloga jednako je važna i dobro je da ih sve imate i negujete podjednako - ističe pevačica, koja je kako kaže spremna za najbolja životna poglavlja, koja tek predstoje.

Pročitajte: Ekskluzivno - Zavirite u kuću Lepe Brene u Majamiju koja vredi preko 800.000 evra

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Ipak, iako trenutno živi san, okružena porodicom, Brena, kao i svaka žena ima i trenutke slabosti, što je otkrila jedna paparaco fotografija sa letovanja. Naime, Brena i Boba uhvaćeni su u neprijatnom razgovoru, a dok se na Breninom licu nazirala briga, na Bobinom se videlo razumevanje i podrška.

Mnogi su se na prvi pogled zabrinuli da u bragu slavnog para nešto ne štima, ipak, ubrzo je postalo jasno da je reč o razgovoru punom razumevanja, koje Breni suprug neizmerno pruža.

Pročitajte: U prodaji je 820. broj magazina „STORY"!

Danijela Rakočević

 

A da je u njihovom braku sve u najboljem redu nedavno je otkrio i Boba:

- Naša veza u početku je bila na velikom ispitu jer sam ja stalno putovao na turnire, a ona na koncerte. To je bilo vreme kada smo želeli da non-stop budemo zajedno, a morali smo da usaglašavamo njene koncerte sa mojim turnirima, što nije bilo lako. Malo ljudi iz javne sfere opstane toliko dugo, ali mi smo stvorili skladnu porodicu, volimo se i poštujemo i to je ono najvažnije.

Komentari (0)

Loading