Celebrity News

Šok tvrdnje poznatog muzičara: Bio sam Brenin ljubavnik!

Lepa Brena skandal je odavno ostavila iza sebe, a svoju muzičku karijeru gradi isključivo na svom talentu. Porodični život sa druge strane gradi čuvajući svoju privatnost, daleko od skandala. Baš zato je javnost ostala nema pred izjavom poznatog muzičara da je svojevremeno bio Brenin ljubavnik.

Šok tvrdnje poznatog muzičara: Bio sam Brenin ljubavnik!

Dragan Antonijević Arlekino, muzička zvezda koja je osamdesetih godina oduševljavala domaću javnost, nakon zatišja karijere izabrao je da se na velika vrata vrati knjigom koju je posvetio Lepoj Breni. Kako je 1993. godine ovaj muzičar tvrdio, Brena i on ludo su se voleli. Lepa Brena sa druge strane ovaj skandal ostavila je iza sebe.

- Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidela. Vremnom se i ona zaljubila u mene ali sam ja tada imao devojku koju sam posle ostavio jer nisam želeo da je obmanjujem. Moja osećanja prema Breni bila su jača. Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali, jednom me je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala poljubiti ali ja sam je odgurnuo jer sam se plašio da ću joj brzo dosaditi. Brena je pokušavala da bude sa mnom, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990 godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli - govorio je Arlekino.

Pročitajte: ŠTA SE DESILO? Brena i Boba uhvaćeni u neprijatnom razgovoru (FOTO)

Arhiva

 

- Mislim da naša ljubav nije uspela najviše zbog Marine i Fute. Neko vreme sam joj bio kao žigolo jer ona je u meni videla privlačnost a bila je svesna da sa mnom ne može koračati kroz život, jer ja sam bio muzičar u usponu a ona velika zvezda. Kada se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospele u javnost - prenosi reči muzičara "Svet".

 

Komentari (0)

Loading