Ćerka Lee Kiš odlučila da krene maminim stopama

04/06/2018 | 13:15

Ekskluzivno saznajemo ćerka Lee Kiš odlučila je da krene maminim stopama i da od septembra počne da radi na televiziji.

Sara Mia iako se povukla sa društvenih mreža na kojima je do skoro bila aktivna i nije želela da se medijski eksponira, odlučila je da svoj profesionalni put nastavi upravo baveći se voditeljstvom.

Prošle godine završila je režiju i privodi kraju master studije na fakultetu Političkih Nauka i smatra da je sada pravi trenutak da počne svoju karijeru i već uveliko razmišlja o projektu na kojem će raditi sto je nešto sasvim drugačije od onoga što se očekuje saznali smo iz dobro obaveštenog izvora.

A post shared by Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) on

Kako bismo potvrdili ove informacije kontaktirali smo Saru Miu koja je izjavila :

– Istina je da sam odlučila da svoj profesionalni put nastavim u tom pravcu. Za mene to nije nepoznato , s obrzirom da sam od treće godine u tom poslu sa emisijom “Zoteka” na Rts-u , pa kasnije “TNG” na Studiju B, “Pressovanje” na Happy Tv, “City kids” na Pinku kao i serijom “Fore i fazoni” i raznim reklamama i rasla uz isti. Naravno, ono što je u pripremi za septembar će biti na znatno profesionalnijem nivou i ono što je za mene najbitnije jeste sam kvalitet kao i borba za to da izgradim sebe kao individuu u profesionalnom smislu i da moje sposobnosti pokažem nezavisno od toga čija sam ćerka, kao da se oslobodim predrasuda i ostavim svoj pečat. Oko drugih pojedinosti smatram da je još uvek rano govoriti – zaključila je Sara Mia.

Story.rsPromoAta Images/Antonio Ahel, Instagram

Još iz rubrike