Celebrity News

Nakon mukotrpne borbe za ozdravljenje mlađeg sina Voja Brajović okrutno priznao: Da sam se ja pitao dece ne bi ni bilo (FOTO)

Deca Voje Brajovića pošla su stazama umetnosti i svako u svom fahu za sada pokazuje uspehe

Nakon mukotrpne borbe za ozdravljenje mlađeg sina Voja Brajović okrutno priznao: Da sam se ja pitao dece ne bi ni bilo (FOTO)

Mirko Tabašević

Deca Voje Brajovića gaje divan odnos sa popularnim ocem iako je u medijima svojevremeno postojala priča da je glumac sa ćerkom Iskrom u svađi.

Mlada glumica to je oštro demantovala, napominjući da je logično što sa Vojom nema blizak odnos jer je dosta tokom njenog odrastanja on radio.

Pročitajte: Zbog Voje Brajovića OVA lepotica napustila studije! Pogledajte kako danas izgleda Ljiljana, koja je glumcu rodila dvoje dece (FOTO)

Nju i brata Vukotu, takođe glumca i manekena, odgajila je Vojina prva supruga Ljiljana, za koju su oboje izrazito vezani.

Odnosi u porodici malo su se poremetili kada je došlo do razvoda, potom i nove glumčeve ženidbe sa daleko mlađom koleginicom. 

Boško Karanović

 

Ipak, sve se posle izvesnog vremena sredilo i dovelo u trenutno stanje, kojim obe strane mogu da se pohvale.

Iskra je čak nedavno izjavila da  je sa drugom suprugom svog oca, glumicom Milicom Mihajlović u sestrinskim odnosima, da su gotovo kao najbolje drugarice, a da se prema bratu Relji i ona i Vukota odnose zaštitnički, najpre zato što je mlađi, a potom i zato što je jedno vreme bio strašno bolestan.

Relja je bitku sa opakom bolešću pobedio, što je Voji i Milici dalo vetar u leđa da nastave dalje sa radom i normalnim životom.

On se, za razliku od starijeg brata i sestre, bavi muzikom. Po priči ponosnog tate izuzetno je talentovan, istovremeno stidljiv, te je pitanje da li će iko ikada njegove radove videti.

Neosporno je da su deca Voje Brajovića izrasla u skromne ljude, koja su uprkos izazovima ostvarila svoje snove i na putu su da tek zasijaju.

Boško Karanović Story

 

Budući da idu očevim koracima, neophodno je istaći da je, uprkos odsustvu, on i te kako imao uticaja u njihovom odgoju i vaspitavanju, iako svoj domet u tom pogledu on poriče.

Čak ističe da nikada i nije želeo decu.

Pročitajte: Oženio se ćerkom prvog komšije - Ovo je bivša supruga Voje Brajovića, nikad viđene porodične fotografije

- Relja je jedna Miličina vrlo hrabra odluka, moja nije.

- Ja sam uvek govorio prosto da to ne mogu, jer ne mogu. Eto, to je isto jedna od bitnih njenih karakteristika, da učini ono što misli da treba da učini.

Mirko Tabašević

 

- Učinila je bolje nego što sam mislio. Ja sam sada mator za tu vrstu roditeljstva, ali je zato to sad nekako slađe. Sve su to bile odluke mojih hrabrih supruga. Da sam ja odlučivao, ne bi ni bilo dece. Sigurno - kazao je umetnik, nežan, prijatan, blagonaklon, dobročinitelj od kojeg se ovakve reči nisu očekivale.

Komentari (0)

Loading