Moda

Ostavlja bez daha: Jovana Joksimović zablistala na crvenom tepihu! Svi gledaju samo u nju (FOTO)

Stil Jovane Joksimović nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sada je voditeljka zablistala na jednom važnom događaju.

Ostavlja bez daha: Jovana Joksimović zablistala na crvenom tepihu! Svi gledaju samo u nju (FOTO)

Voditeljka Jovana Joksimović važi za ženu koja drži do svog izgleda, koji je besprekoran i uvek dobija pozitivne kritike i najstrožih kritičara.

Naime, stil Jovane Joksimović došao je do izražaja na crvenom tepihu, na Sarajevo Film Festivalu, gde se voditeljka pojavila i zablistala u punom sjaju. Jovana je doslovno zasenila sve prisutne svojom harizmatičnom pojavom i svečanom toaletom, koja joj je stajala kao salivena.

Pročitajte: Fotke o kojima svi pričaju - Evo koja slavna voditeljka se pridružila Čedi Jovanoviću i njegovoj supruzi na luksuznom letovanju

 

 

Ona se odlučila za kreaciju u roze boji, koja je otkrivala jedno rame, dok je u donjem delu imala šlic, dovoljno pristojan ali taman koliko treba i izazovan. Čitavu elegantnu kombinaciju, voditeljka je podigla na viši nivo svojom savršeno ravnom frizurom, a posebno je privuklo pažnju to što je uz roze haljinu uklopila crveni karmin, što bi mnogi ocenili kao smeo potez.

Sudeći po fotografiji koju je objavila na društvenim mrežama i komentarima koji su pristigli ispod objave, o ovom Jovaninom izdanju, pričaće se danima.

Komentari (1)

Loading
Neda

22:30 20.08.2021

Pretjerujete! Ona je ok ali pored glumica koje su blistale Jovana je bila bec vokal!