Celebrity News

Fotke o kojima svi pričaju: Evo koja slavna voditeljka se pridružila Čedi Jovanoviću i njegovoj supruzi na luksuznom letovanju

Čedomir Jovanović i Jelena Savić uživaju na luksuznom odmoru, a sada su dobili i društvo, zbog čega se posebno obradovala supruga Čedomira Jovanovića.

Fotke o kojima svi pričaju: Evo koja slavna voditeljka se pridružila Čedi Jovanoviću i njegovoj supruzi na luksuznom letovanju

Čedomir Jovanović i Jelena Savić dve decenije braka i četiri deteta kasnije i dalje žive bajku. Sa lica ne skidaju osmehe, letovanja i zimovanja provode zajedno i daju sve od sebe da njihov brak bude čvršći nego ikad pre.

Baš sada Jelena i Čeda dane provode na luksuznom letovanju, uživaju u suncu, morskim talasima, a oboje svojim izgledom oduševljavaju posetioce luksuzne destinacije.

Pročitajte: Čedomir Jovanović i Jelena Savić - Kako je počela jedna od najlepših ljubavnih priča današnjice

Instagram

 

Ipak, da bi letovanje bilo potpuno, potrebno je dobro društvo zaduženo za sjajnu zabavu, a Čeda i Jelena upravo su dobili pojačanje na letovanju.

Njihovi višegodišnji prijatelji, Jovana i Željko Joksimović pridružili su im se na odmoru, a lepoj voditeljki koja zrači sjajnom energijom, sada kada konačno ima vremena za predah, posebno se obradovala Jelena, pa zajedno provode dane na plaži ne skidajući osmehe sa lica.

Pročitajte: MAGIČNA NOĆ POD ZVEZDAMA - Saznajte na koju letnju destinaciju su se otisnuli Jovana i Željko Joksimović (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading