Celebrity News

Evo zašto SVI komentarišu novu fotografiju Jovane i Željka Joksimovića sa letovanja

Jovana i Željko Joksimović uživaju na romantičnom odmoru u Opatiji, a njihova poslednja fotografija na "Instagramu" postala je prava senzacija.

Evo zašto SVI komentarišu novu fotografiju Jovane i Željka Joksimovića sa letovanja

Jovana i Željko Joksimović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Zajedno grade veliki uspeh, a osnov svega je njihova velika ljubav i brak pune podrške.

Posle radne sezone, došlo je vreme i za odmor, pa je par otputovao u Opatiju, gde, kako Jovana kaže imaju dosta bliskih prijatelja.

Pročitajte: Bile su najbolje drugarice dok se nije umešao OVAJ muškarac! Kako je puklo prijateljstvo Jovane Joksimović i Aleksandre Radović

 

 

- Stalno dolazimo, imamo divne prijatelje u Hrvatskoj. Željko je, pre pandemije, često pevao na moru pa je shodno tome moj odgovor i ovom prilikom bio - naravno da dolazimo - izjavila je voditeljka i novinarka.

Nova fotografija sa letovanja, koje se za Joksimoviće očigledno još nije završilo oduševila je fanove. Uvek odmereni Jovana i Željko, koji o svom odnosu i intimi retko govore u javnosti, uhvaćeni su u trenutku strasti, kako razmenjuju zaljubljene poglede, što je izdanje u kakvom ih fanovi retko viđaju.

Instagram

 

 

Upravo zbog toga mnogi su komentarisali koliko su Jovana i Željko skladan par, pun ljubavi, zbog koje između ostalog uspevaju u svakoj zamisli, bilo da je reč o privatnoj ili poslovnoj.

Komentari (0)

Loading