Celebrity News

Fotografije ćete želeti da pogledate još jednom: Ćerke Čedomira Jovanovića su kopija svoje majke Jelene!

Porodica Čedomira Jovanovića zasnovana je na bajkovitoj priči o ljubavi, koja se već dve decenije razvija između njega i njegove supruge Jelene Savić. Da je ljubav zaista velika, strastvena i čista, dokazuje i njihovo četvoro dece, koji su izrasli u divne mlade ljude.

Fotografije ćete želeti da pogledate još jednom: Ćerke Čedomira Jovanovića su kopija svoje majke Jelene!

Kako je jednom prilikom u intervjuu za "Azru" otkrio, za Jelenu, osam godina mlađu od sebe, znao je iz priča Ružice Đinđić, ali, dok je nije sreo, ni slutio nije da će mu baš ona podariti četvoro dece, Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej i Mihajla Lajfa.

Dve decenije ljubavi i četiri deteta kasnije, Čedomir Jovanović svojoj ženi još uvek ume da izjavi ljubav, kao pravi kavaljer, onako, da joj kolena i danas, nakon svega kroz šta su prošli, zaklecaju.

Instagram

 

Jelena i Čeda uradili su dobar posao kao supružnici, međutim, neuporedivo bolji kao roditelji. Četvoro dece izveli su na pravi put i oni su danas divni, mladi ljudi.

Čeda, baš kao i njegova supruga, neretko fotografije sa decom objavljuje na društvenim mrežama, a ono što privlači najviše pažnje je da su Jana Hart, Zora Fejt i Anđelija Fej doslovno kopije svoje majke.

Pročitajte: Čedomir Jovanović i Jelena Savić - Kako je počela jedna od najlepših ljubavnih priča današnjice

Instagram

 

Devojčice su od Jelene nasledile crte lica, držanje i stas, a Čeda je srećan jer je kao plod velike ljubavi dobio tri princeze koje su verodostojna replika žene koju obožava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝒿𝒽 (@janahartt_)

Komentari (1)

Loading
Milena

09:21 13.08.2021

Alal vera Cedo! Imas brak za primer! Pored takvog zivota, kao na filmu, uspeo si da ocuvas srpsku svetinju, porodicu!