Otkrijte 5 skrivenih značenja i saznajte šta o vama govore vaši seksi snovi

27/09/2018 | 16:40

Da li vam je poznat onaj osećaj kad se trgnete iz sna i shvatite da ste upravo sanjali vrući seks sa najboljim prijateljom ili prijateljicom? Ako vam se to već dogodilo onda znate koliko zbunjujući, ponekad divlji i iznenađujući, a uglavnom neočekivani i neverovatni mogu biti snovi o seksu.

Odlučili smo proveriti seksi sanovnik kako bi vam otkrili 5 najčešćih skrivenih značenja vaših vrućih, seksi snova. Erotske igre, seksi odeća, seks sa poznatim ili nepoznatim osobama… iako je potencijalnih tema i motiva bezbroj, psiholozi se slažu oko nekoliko najčešćih erotskih snova koje skoro svi sanjamo u ovom ili onom periodu života. Baš kao što su nam svima dobro poznati snovi o padanju ili letenju tako ni snovi o seksu sa najboljim prijateljom/šefom/prijateljicom nisu uopšte toliko neobični kao što ste možda prvo pomislili.

  • Seksi snovi o bivšem

Ako ste nedavno sanjali vrući seks sa bivšim partnerom ili partnerkom to ne mora naravno da znači da još uvek osećate nešto prema toj osobi niti da bi trebalo da se pomirite sa njom. Seksi sanovnik kaže da vas verovatno muče problemi sa kojima još niste usudili da se uhvatite u koštac. Možda vam još malo smeta način na koji ste prekinuli ili jednostavno ne želite da vaša sadašnja veza završi na isti način. Bilo kako bilo, nije na odmet začiniti sadašnju vezu; iznenadite partnera seksi donjim vešom, novom seks igračkom ili erotskom igrom koju možete da igrate u dvoje.

  • Seksi san u kojem varate svog sadašnjeg partnera/ku

Nemojte paničiti! Samo zato što ste u snu „prevarili“ svog dečka ili devojku ne znači da želite da se to dogoditi i u stvarnom životu. Snovi o prevari mogu da upućuju na vašu trenutnu nesigurnost oko nekog pitanja ili problema kog imate u vezi. Možete sanjati san u kome vi varate svog partnera ili onaj u kome vaš partner ili partnerka varaju vas. Razmislite o svom odnosu sa sadašnjim dečkom ili devojkom, razgovarajte, isprobajte neku novu seksi igračku, povežite se i učvrstite svoj odnos.

  • San o seksu sa najboljim prijateljom

Prvo, nemojte da brinete, ovo stvarno nije ništa čudno. Sanjati seks sa najboljim prijateljom ili prijateljicom ne znači da ste na dobrom putu da se preko ušiju zaljubite u nju ili njega niti da imate skrivene prljave misli. Verovatnije je da se radi o jednoj od ove dve stvari; osećate se jako blisko sa osobom koju ste sanjali, a uz to ta osoba ima ličnost ili karakteristiku kojoj se jako i iskreno divite.

  • Seksi san o savršenom orgazmu

Da, i žene imaju mokre snove. Zapravo, psiholozi kažu da ih žene imaju sve više kako stare, za razliku od muškaraca koji ih sa godinama imaju sve manje. Osim što su takvi snovi jako uzbudljivi, snovi o orgazmima mogu da imaju dva značenja; uzbudljiv kraj nekog poglavlja u vašoj stvarnosti ili prosto mogu da znače da vam seks nedostaje u stvarnom životu.  

  • San o seksu sa osobom istog pola

Naravno da ne znači da ste odjednom razvili gej sklonosti samo zato što ste sanjali da ste u klinču sa prijateljicom. Veoma slično kao i seksi snovi sa najboljim prijateljom ili prijateljicom, ovaj san vrlo verovatno znači da vam je jako stalo do osobe koju ste sanjali. Nije neobično ni za muškarce ni za žene da imaju seksi snove sa osobama istog pola i upravo iz tog razloga: osobe koje sanjamo predstavljaju i ujedinjuju ono nešto posebno, vezano za pol kojem pripadamo što želimo i sami da imamo.

story.rspromo

Još iz rubrike