Celebrity News

Ludo je volela kolegu iz Hrvatske: Evo kako danas izgleda Zimče iz Vojne akademije

Tijana Pečenčić u javnosti

Ludo je volela kolegu iz Hrvatske: Evo kako danas izgleda Zimče iz Vojne akademije

Antonio Ahel/ATAImages

Tijana Pečenčić u javnosti

Glumica Tijana Pečenčić pre deset godina osvojila je publiku kao kadet Zimče u Vojnoj akademiji. Iako je posle toga glumila u još nekoliko serija, nijedna uloga nije bila toliko upečatljiva.

 

 

U jeku popularnosti preselila se u Hrvatsku, gde je dobila glavnu ulogu u telenoveli "Kud puklo da puklo", koja se i danas reprizira na raznim kanalima.

Pročitajte: Ko bi rekao da je ovo Zimče iz "Vojne akademije" - Seksi izdanje Tijane Pečenčić

Taj angažman doneo joj je profesionalnu afirmaciju, ali i veliku ljubav. Naime, tokom snimanja serije, Tijanino srce osvojio je Janko Popović Volarić.

Jedan od najlepših hrvatskih glumaca, miljenik žena širom regiona, nedugo pre susreta sa Tijanom okončao je trogodišnji brak sa Jelenom Veljačom.

- Ona je jednostavno predivna osoba, koja me je očarala svojom inteligencijom, ponašanjem, talentom, duhovitošću i lepotom - govorio je Janko o Tijani Pečenčić u vreme dok su bili zajedno.

 

 

- Bitno je da uz sebe imam čoveka koji će razumeti sve moje promene tokom dana i podržati me u tome. Mi se međusobno kritikujemo, hvalimo, govorimo jedno drugom sve i to bez zadrške - pričala je lepa glumica, koja je sa svojim izabranikom često pozirala na crvenom tepihu brojnih manifestacija u Hrvatskoj.

Iako su mnogi očekivali da će zaljubljeni par vezu krunisati brakom, to se nije desilo. Do raskida je, kako se priča, došlo jer nisu uspeli da funkcionišu na relaciji Zagreb–Beograd.

Pročitajte: Janko Popović Volarić progovorio o teškom detinjstvu i priznao - Postao sam otac sa 18 godina

Bilo kako bilo, Tijana Pečenčić se nakon raskida povukla iz medija. Posle dužeg vremena, nedavno se pojavila u javnosti, i to na modnoj reviji održanoj u Ambasadi Italije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Lepa glumica, koja će ove godine proslaviti 37. rođendan, više ne izgleda isto kao u vreme kada je nosila uniformu u seriji "Vojna akademija". Na reviji se pojavila u teksas košulji i farmerkama, uz koje je ponela čizmice sa visokom potpeticom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Autfit je upotpunila crnim naočarima za sunce, koje ni za trenutak nije skinula sa lica.

Komentari (0)

Loading