Celebrity News

Sa Grašom na ovo čekala 2 decenije, a on joj je ostvario san: Danijela Martinović i Josip Plavić spremni na veliki korak

Dečko Danijele Martinović gestom oduševio pevačicu

Sa Grašom na ovo čekala 2 decenije, a on joj je ostvario san: Danijela Martinović i Josip Plavić spremni na veliki korak

Ata Images

Nakon što je pevačica Danijela Martinović okončala dve i po decenije dugu vezu sa kolegom Petrom Grašom, njen život dobio je neočekivan zaplet. U početku slomljeno srce zacelio je Josip Plavić, bivši kriminalistički inspektor i dečko Danijele Martinović.

Danijela je za hrvatske medije otkrila da ona i njen partner rade na ostvarenju velikog sna. Naime, posle dve godine ljubavi njih dvoje grade zajednički dom.

Pročitajte: KONAČNO! Danijela Martinović zablistala u belom, u srcu ljubav, a pored nje njen prezgodni momak - Sve se dogodilo na njegovom imanju (FOTO)

- Našoj se kućici veoma radujem jer je već sad doživljavam kao našu oazu. Puno je detalja vezanih za kuću kojima smo posvećeni i zahvalna sam što smo okupili tim ljudi koji predano radi na izgradnji našeg doma - rekla je ona za 24sata.rs.

Danijela je svog partnera inspirisala da se i on vrati muzici, te nastupa sa bendom "Izvan zakona", pa sada emotivni partneri dele još jednu zajedničku strast.

Mario Poje

 

ljubavi prema Josipu pevačica je svojevremeno govorila za medije, otkrivši šta o njemu zaista misli:

- Zaista mi je teško govoriti o Josipu jer takvu osobu nikada nisam imala priliku da upoznam. On je moje utočište, moja sigurna luka, moja podrška i moj oslonac.

Komentari (0)

Loading