Lifestyle

Najbolji poslovni asistent - novi Galaxy Z Fold6

Samsung predstavio novi Galaxy Z Fold6

Najbolji poslovni asistent - novi Galaxy Z Fold6

Promo

U svetu gde je brzina i efikasnost ključ za uspeh, pronalaženje pravog alata za podršku vašim poslovnim zadacima može biti izazovno. Balansiranje između više zadataka, komunikacija sa klijentima i planiranje složenih projekata deluje stresno, ali uz Samsung Galaxy Z Fold6 sve to postaje mnogo jednostavnije.

Promo

 

Kada prvi put uzmete Galaxy Z Fold6 u ruke, jasno je da je svaki detalj pažljivo osmišljen i usmeren ka inovaciji vašeg mobilnog iskustva. Ono što se odmah primeti je da je njegov dizajn impresivan - ali ono što ga izdvaja je unutrašnji ekran koji nudi mogućnost multitaskinga koji je preko potreban u poslovnom svetu.

Zamislite jutro u kancelariji. Umesto laptopa imate mogućnost da na velikom ekranu telefona pregledate najnovije mejlove, dok istovremeno možete da radite na izveštaju za važan sastanak. Pristupanje različitim aplikacijama u isto vreme nikada nije bilo lakše upravo uz ekran Galaxy Z Fold6 telefona.

Vaš lični digitalni pomoćnik: Google Gemini

Galaxy Z Fold6 ne samo da nudi impresivan ekran; on dolazi sa „asistentom“ koji vam pomaže kada god vam je to potrebno. Uz Galaxy AI, Gemini postaje nezamenjiv partner u poslovnim aktivnostima.

Kada se pripremate za važan sastanak, jednostavno izgovorite „Hey, Google“ i Gemini će vam pomoći da organizujete prezentaciju. On može da pronađe ključne informacije, kreira liste zadataka i pomogne u planiranju vašeg puta. Na primer, ukoliko planirate poslovno putovanje, Gemini se povezuje sa Google aplikacijama kako bi vam pružio ažurne informacije o letovima, rezervacijama hotela i lokalnim znamenitostima. Sve ove informacije su dostupne uz samo nekoliko klikova, čime značajno štedite vreme u organizaciji puta.

Promo

 

Takođe jedna od korisnih funkcija jeste i App Pair. Pomoću nje možete odmah da otvorite najvažnije kombinacije aplikacija za svakodnevnu upotrebu. Ako često koristite aplikacije mejlove i kalendar, možete da ih podesite tako da se automatski otvore zajedno.

Dok ste na poslovnom putovanju, funkcija Circle to Search će vam omogućiti da jednostavno pretražujete slike ili tekst na ekranu. Zamislite kako lako možete da pretražite slike ili informacije dok se nalazite na sastanku ili u avionu. Ove funkcije omogućavaju vam da ostanete produktivni, bez obzira na to gde se nalazite.

Promo

 

Niko ne voli da čeka dok se aplikacije učitavaju ili da im uređaj „baguje“. Sa Galaxy Z Fold6, brzina svih performansi je zagarantovana. Opremljen najnovijim procesorom i velikom RAM memorijom, uređaj omogućava besprekorno obavljanje svih zadataka. Dugotrajna baterija je plus koji vam omogućava nesmetano korišćenje bez brige o stalnom nošenju punjača.

Promo

 

Galaxy Z Fold6 je revolucionarni poslovni saveznik koji može da transformiše način na koji radite. Sa svojom impresivnom tehnologijom, naprednim funkcijama i integracijom sa Google aplikacijama, ovaj uređaj omogućava da budete organizovani, produktivni i povezani. Kada vam se svaki dan čini kao trka sa vremenom, Galaxy Z Fold6 je vaš asistent koji pomaže da se fokusirate na postizanje svojih poslovnih ciljeva.

Komentari (0)

Loading