Lifestyle

Ovako izgleda žena koja troši dnevno 216.000 dolara: Domaćica je, muž joj ispunjava sve želje a ima jedan ogroman strah

Ako ste se pitali kako žive bogataši, evo odgovora

Ovako izgleda žena koja troši dnevno 216.000 dolara: Domaćica je, muž joj ispunjava sve želje a ima jedan ogroman strah

Instagram/Linda Andreade

Ako ste se pitali kako žive bogataši, evo odgovora

Linda Andrade je prava zvezda društvenih mreža, a svoju popularnost duguje načinu života koji vodi. Ona ima 25 godina i kupa se u luksuzu, brineta ne krije da može mnogo da priušti; jednog dana je čak odlučila da navede iznos koji dnevno troši na svoje hirove.

Pročitajte: Udaja je promenila sve! Jelena bin Drai odrasla u siromaštvu, a danas živi u skupocenoj palati na obali mora

Linda sebe naziva izvršnim direktorom i pravom domaćicom u Dubaiju. Nije precizirano gde devojka radi, ali je očigledno da ne živi od plate,

- Želim da moja ćerka bude majka koja ostaje kod kuće. Potpuno je normalno osloniti se na muškarca - kaže Linda koja je udata za milijardera.

Linda se striktno pridržava ovog pravila, ne stidi se da troši, a njen muž ne ograničava njen novac. 

- Jedne srede sam potrošila 216.789 dolara - kaže ona.

Na primer, jednog dana devojka je potrošila 229.141 dolar na večeru u restoranu, a samo čokolada ju je koštala 7.210 dolara.

Tada joj je muž kupio zlatni nakit, koštao je 201.200 dolara, a da njegovoj voljenoj ne bi dosadilo, prebacio joj je 52.210 dolara na karticu „za zabavu”.

Ali Linda svoj život ne smatra lakim. Ispunjena je anksioznošću. Bilo je mnogo trenutaka u njenom braku koje ona naziva „najgorim“. Priznala je da se boji pljačke, ali i da joj ne otmu muža.

- Mnoge žene žele mog muža - priznala je Linda koja se trudi da izgleda besprekorno.

Da bi ostala ispred konkurencije, ona pokušava da izgleda najbolje moguće, iako postoji još jedan problem: previše je ukusne hrane okolo. I ovo zadaje devojci mnogo briga.

 

Komentari (0)

Loading