Horoskop

Nedeljni horoskop do 15. septembra: Jarčeve očekuje zategnut odnos s partnerom, Strelčevi, biće razloga za osećanja i strast

Nedeljni horoskop do 15. septembra 2024. godine

Nedeljni horoskop do 15. septembra: Jarčeve očekuje zategnut odnos s partnerom, Strelčevi, biće razloga za osećanja i strast

Photo by Andreea Măhălean on Unsplash

Nedeljni horoskop do 15. septembra 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Prosečna radna sedmica je pred Ovnovima, pa će i rezultati biti tu negde oko proseka. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste nešto slabija koncentracija i fokus, stoga dva puta proveravajte ono što radite, jer su moguće greške i propusti. Odnosi sa nadređenima biće korektni, ali i oni vam na momente mogu biti naporni. Kako god preguraćete sve bez nekih većih poteškoća..

Ljubav: Zauzetim Ovnovima i ova sedmica donosi lepe momente sa partnerom, više zbližavanja, razumevanja. Pravi je trenutak pokrenete neke zajedničke aktivnosti vezane za dom, kuću, ukoliko planirate neko ulaganje u renoviranje, promenu enterijera ili slično. Slobodni Ovnovi, ne očekuju vas neki ljubavni uzleti ove sedmice, a ukoliko ih i bude biće kratkog daha.

Zdravlje: U ovom periodu kada je zdravlje u pitanju moguće su virusne infekcije, kao i osetljivost urinarnog trakta.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Bikovi, turbulentno može biti na vašem poslovnom polju ove sedmice. Ovo je period gde morate biti naročito obazrivi kako u međuljudskim odnosima kao i objektivno teškom situacijom. Naglašena je  impulsivnost i ishitrenost u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, što može biti potpuno kontraproduktivno. Moraćete da budete oprezni i strpljivi u komunikaciji više nego što želite. Finansije će biti zadovoljavajuće.

Ljubav: Bikove u vezama i brakovima očekuje stabilna partnerska slika. Budite jedno uz drugo, trudite se da pokažete svoj maksimum kada su emocije i izlivi nežnosti prema voljenoj osobi u pitanju. Očekuje vas  i dosta druženja sa starim zajedničkim prijateljima. Slobodni Bikovi, nije isključeno da od osobe sa kojom poslovno sarađujete dobijete poziv za druženje, izlazak. Očekuje vas dosta fina komunikacija, opustite se i uživajte, nikad se ne zna.

Zdravlje: Bikovima ova sedmica kada je zdravlje u pitanju  može doneti pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima.

Nedeljni horoskop do 15. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Naporna sedmica je pred Blizancima, a posebno kada su u pitanju formalnosti, zakonske procedure i sl.  Ovo može biti izazovan period zbog nekih promena pravnih okvira ili nekih regulativa vezanih za vašu delatnost. Možda ćete biti primorani da menjate iz korena neke procedure da biste se uklopili u neke nove pre svega pravne okvire. Kako god da bude, nemate mnogo opcija, već da se potrudite da sve što je do vas uradite i okončate tu agoniju.

Ljubav: Zauzeti Blizanci i dalje treba da se trude da pronađu zajednički jezik sa svojim partnerima. Pokušavajte, trudite se, unesite malo više emocija, malo više osmeha, pronađite način, isplatiće vam se. Od teranja inata slaba vajda. Slobodni Blizanci, vi kao da ste se uspavali, ili vam baš i nije trenutno do zaljubljivanja.

Zdravlje: Tokom ove sedmice moguće su respiratorne tegobe, počev od alergija pa do prehlada zato jačajte imunitet.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Ova sedmica Rakovima može doneti tenzije u poslovnoj komunikaciji. Razlog mogu biti neslaganje u mišljenjima sa najbližim saradnicima, neke informacije koje su nepovoljne, ili problemi sa papirologijom, formalnostima. Proveravajte više puta ono što radite, budite strpljivi i ne nervirajte se, proći će i to.

Ljubav: Što se ljubane sfere tiče ova sedmica i dalje donosi izvesne probleme zauzetim Rakovima i to potaknutih pre svega ljubomorom i sumnjama. Pokušajte da otvoreno o problemima razgovarate, a ne da se povlačite, kao što umete. Slobodni Rakovi su u period kada su aktuelna druženja izlasci i dobar provod. Nije vam prioritet zaljubljivanje, već dobro druženje sa dragim osobama.

Zdravlje: Očekuje vas promenljiva zdravstvena slika, jačajte imunitet, moguća je osetljivost zglobova i sitnih kostiju, kao i problemi sa kičmom.

dnevni horoskop

Lav

Posao: Lavovi, tokom ove sedmice trebalo bi da vodite računa o svakom detalju, sitnici, jer postoji mogućnost za greške i propuste. Proveravajte par puta ono što radite, ne žurite, obuzdajte impulsivnost i proći ćete kroz ovaj period sa manje stresa i nervoze. Ukoliko je potrebno zatražite pomoć proverenih saradnika.

Ljubav: Na ljubavnom planu Lavova u vezama, situacija se blago poboljšava al ii dalje bi trebalo da vodite računa kako komunicirate sa voljenom osobom. Veoma je bitno da ne potežete neke situacije iz prošlosti, samo ćete produbiti jaz koji je već prisutan u vašim relacijama. Preispitajte malo sopstvene postupke i ponašanje. Slobodni, i dalje je dobar provod pred vama, a sada se mogu aktivirati i osobe iz prošlosti ili neka tajna veza.

Zdravlje: Nemate izrazitih problema u ovom periodu, ali ćete biti poprilično umorni i iscrpljeni. Dobra fizička energija i pozitivan stav prema životu vas čine zdravijim, pa radite na tome maksimalno.

Nedeljni horoskop do 15. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Nije najpovoljniji period za ozbiljnija profesionalna angažovanja, najbolje bi bilo da se ako je moguće držite svakodnevnih aktivnosti. Naime, mogući su zastoji ukoliko poslujete  sa inostranstvom, vezani za papirologiju, formalne i zakonske procedure, a vi nećete moći mnogo na to da u datom trenutku utičete. Takođe, budite oprezni i pri finansijskim transakcijama, jer bi i tu moglo doći do neprijatnih situacija.

Ljubav: Odličan period je pred onim Devicama koje su u brakovima i vezama, da svaki slobodan trenutak posvete osobi koju vole na najbolji mogući način, kroz mala sitna iznenađenja, zajedničke aktivnosti koje oboje volite, druženja i izlaske. Sve je što vam donosi radost i ispunjenje na polju ljubavi je u opticaju. Možete očekivati i neki lepi poklon. Slobodne Device, mogu se aktivirati osobe koje su u vašem svakodnevnom okruženju, a na koje možda niste ni obraćali pažnju u smislu da vas neko ozbiljnije zainteresuje.

Zdravlje: U ovoj sedmici što se zdravlja tiče moguće su hronične respiratorne tegobe, alergije.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Sedmica pred većinom Vaga biće obeležena lošim međuljudskim odnosima i otežanom komunikacijom. Vaša diplomatska priroda biće presudna u prevazilaženju netrpeljivosti i uspostavljanju balansa u vašem radnom okruženju. Bićete napeti i nervozni, ali imaćete mogućnost da neke nesporazume rešite i uvedete koliko toliko stabilno funkcionisanje.

Ljubav: Sjajna atmosfera neće biti ni na ljubavnom planu zauzetih predstavnika ovog sazvežđa, prvenstveno zbog mogućih ljubomornih ispada izazvanih pre svega vašom sumnjičavošću i nesigurnošću. Dogovorite se sami sa sobom u kom pravcu želite dalje. Slobodne Vage, šanse za nova upoznavanja biće i ove sedmice, a moguće je i vaskrsavanje starih ljubavi. Na vama je.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, obratite pažnju na krvni pritisak i kardiovaskularni sistem.

 

Nedeljni horoskop do 15. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Škorpije, iznenadni pritisci mogu vam  poremetiti dnevnu rutinu, terajući vas da se bakćete sa nečim što ste već mislili da ste završili, ali i to ćete izgurati. U finansijskom segmentu se potrudite da obaveze i račune koje ste zapostavili  regulišete što efikasnije. Krajem sedmice otvaraju se mogućnosti za postizanje nekog povoljnog dogovora, ili saradnje, koji obećava na duže staze, moguće vezan za inostranstvo. Bićete malo više iscrpljeni, ali izguraćete ovu sedmicu zadovoljni postignutim.

Ljubav: Period  je u duhu preispitivanje vaše relacije sa partnerom, zato budite oprezni nemate samo vi lupu već i druga strana. Sredina meseca donosi nove probleme u komunikaciji i stvari između vas ne  funkcioniše baš najsjajnije, oboje ste na svoj način preopterećeni. Slobodne Škorpije, preko poslovnog segmenta, a ni ostali načini nisu isključeni, može vas pokrenuti i zainteresovati osoba sa kojom već imate kontakt.

Zdravlje: Mogući su bolovi u kičmi i zglobovima i neće vam biti baš lako da obavljate sve vaše aktivnosti.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Povoljna radna sedmica je pred većinom Strelčeva. Odnos sa nadređenima funkcionisaće korektnije, a ni odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima više neće biti u blokadi. Problem koji možete da imate je nedostatak informacija, ali i to će se rešiti. Sve u svemu, strpljivo, polako i bez žurbe grabite ka svojim zacrtanim profesionalnim ciljevima.

Ljubav:  Zauzeti Strelčevi, moguće da ćete negde otputovati sa partnerom. Svi ljudi oko vas čine vaš odnos još pozitivnijim, tako da iskoristite ovaj period da ga još više unapredite. Biće prijatnih iznenađenja koja ćete prirediti jedno drugom. Biće i razloga za smeh i za jaka osećanja i strast, Uživajte. Suprotno će biti kod zauzetih Strelčeva. Pomalo dosadno, bez nekih konkretnijih inicijativa sa vaše strane, kao da ste se uspavali.

Zdravlje: Grlo vam može biti jako osetljivo, pa treba voditi računa da se obična prehlada ne pretvori u jaču respiratornu infekciju. Pijte dosta čajeva i uzimajte vitamine.

Nedeljni horoskop do 15. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Odlična radna sedmica u najavi je pred jarčevima.  Možete očekivati nove poslovne ponude, ali nećete imati mnogo vremena za razmišljanje i odlučivanje. Inostrani saradnici su sada zainteresovani da vas uključe u svoje projekte, pa bi vredelo potruditi se u ovom segment maksimalno. Vaš trud i rad dolaze polako ali sigurno na naplatu. Samo napred.

Ljubav: Atmosfera u odnosu sa partnerom je zategnuta i verovatno će vam se činiti da udaljeni jedno od drugog. Komunikacija vam i ne funkcioniše baš najsjajnije, oboje ste na svoj način preopterećeni i nervozni i eto potencijalnog problema, eto mogućnosti za raspravu koja neće rešiti ama baš ništa. Slobodni  Jarčevi, neko izaziva interesovanje kod vas, ali nikako da se prava komunikacija i dogovori pokrenu. Budite strpljivi.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče očekuje vas pojačana nervoza, a moguće su i  oscilacije krvnog pritiska.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Vodolije, očekuje vas dosta napeta radna sedmica. Trpećete neki  pritisak, i nikako nećete uspevati da se pokrenete na pravi način, onako kako inače funkcionišete. Neke poteze ćete morati da ponavljate, nege greške i propuste da ispravljate, da objašnjavate osobama po poziciji iznad vas neke detalje, neke procedure. Bitno je da se ne nervirate i shvatite ovo kao jedan trenutno lošiji period.

Ljubav: Zauzete Vodolije će verovatno biti okupirane poslovnim obavezama i ne toliko raspoloženi za neke ljubavne akcije. Sve ovo može dovesti do kritika sa druge strane uz poteškoće da se postigne kompromis. Budite vi taj koji će uneti malo samokontrole i izbeći rasprave bez veze.  Slobodne Vodolije, vraćaju vam se neke osobe iz prošlosti, na vama je da li ćete ih primiti u svoj emotivni prostor.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, mogući su problemi sa bubrezima, urogenitalnim traktom.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Dosta napeta i izazovna radna sedmica kada je posao u pitanju je pred Ribama, zato se na vreme naoružajte strpljenjem, jer će vam biti preko potrebno. Naime, sva komunikacija, dogovori,  susreti, sve je diskutabilno da li će se desiti, a pri tome ništa neće zavisiti od vas. Zastoji su mogući zbog čekanja na neku papirologiju ili zbog zakonskih procedura, moguće je odlaganje ili prolongiranje nekih dogovora sa inostranstvom iz istih razloga. Moguće je da će biti ispravljanja neke dokumentacije, neko vraćanje unazad, sve će se to skupiti i dosta vas usporavati u svakodnevnom funkcionisanju. Kako god da bude, nemate mnogo izbora već da se potrudite da ono što je do vas odradite koliko toliko korektno, a svakako ono na šta ne možete uticati, pa nemojte ni pokušavati samo ćete se nervirati bezveze.

Ljubav: Napeto može bit ili na vašem ljubavnom polju, posebno za one koji su u vezama, savet je ne potežite neke bolne teme iz prošlosti, neke nebitne detalje, jer možete  izludeti drugu stranu svojim iracionalnim razmišljanjima. Pokušajte da svoje sumnje i ljubomoru zadržite za sebe, kanališite malo tu negativnu energiju naročito u ovih sedam dana. Slobodne Ribe, vama je lepo i uživate u životu. Očekuje vas dosta potencijalno novih simpatija, a i poneka stara vam se može javiti ovih dana. Staro i prošlo bi trebalo da ostavite u prošlosti, okrenite se novim emotivnim prilikama i uživajte, ovo je dobar period za ljubav.

Zdravlje: Vodite računa o svom zdravlju.  Mogući su problemi sa krvnim pritiskom, cirkulacijom, kao direktna posledica  stresa, nervoze, iscrpljenosti.

 

Nedeljni horoskop do 15. septembra 2024. godine preuzet sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading