Horoskop

Lepe vesti u avgustu! Vagama se smeši nova ljubav, a OVOM znaku bolja pozicija na poslu

Mesečni horoskop za avgust 2024. godine

Lepe vesti u avgustu! Vagama se smeši nova ljubav, a OVOM znaku bolja pozicija na poslu

Photo by Boris Pavlikovsky from Pexels

Pročitajte mesečni horoskop za avgust...

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: Početak avgusta biće dosta povoljan za većinu pripadnika znaka Ovna. Od 1 do  5. 8. bićete izuzetno motivisani po pitanju raznih dogovora, pregovora, a postoji i mogućnost kraćih putovanja i novih poslovnih saradnji. Bitno je samo da ne žurite i ne brzate jer biste nehotice mogli da napravite propust ili grešku. Bavite se završavanjem svih započetih poslova, posebno onih vezanih za papire, dokumentaciju i ugovore.

Od 5 do 15. 8. mogli biste imati poteškoće u komunikaciji sa nadređenima, ispravljati greške i propuste, kako svoje, tako i saradnika, što će vam stvarati nervozu i opteretiti vas maksimalno. Proveravajte više puta ono što potpisujete kako biste izbegli potencijalne finansijske konsekvence.

Od 16.  do 22. 8. Proveravajte sebe dva puta u svemu što radite jer možete biti dosta konfuzni i skloni pravljenju grešaka i ozbiljnijih propusta. Budite obazrivi kada je finansijski plan u pitanju. Ne preporučuju se veća ulaganja niti ulazak u neke neproverene rizične poslovne zahvate. Posebno budite oprezni u periodu oko 19. 8. i ne potpisujte nikakve ugovore ukoliko to baš nije neophodno, a može doći i do prekida neke saradnje. Biće  teškoće u saradnjama, nerazumevanje sa najbližim saradnicima, a mogući su i  papirološki i organizacioni problemi.

Od 23. 8. do 28. 8. ponovo možete biti pod pritiskom nadređenih zbog papirologije koju treba ispravljati, nekih propusta, koji su možda i drugi napravili. Pokušajte da se zadržite na svakodnevnim obavezama,  papirologiji, biće je mnogo, ne smete dozvoliti da vam se  poslovi nagomilavaju jer uskoro nećete moći sve da pozavršavate. Sam kraj meseca donosi nove poslovne ponude tamo gde ih najmanje očekujete, pa morate biti  spremni za akciju u svakom trenutku. Sve što je vezano za inostranstvo može dominirati u ovom periodu. Moći ćete konačno da malo odahnete i napravite neke dobre dogovore ili saradnje ili pak promenite posao.

Ljubav: Početak avgusta donosi zauzetim Ovnovima  fina iznenađenja od strane partnera i nemojte sumnjati u iskrenost emocija koje vam pokazuje. Potrudite se da to ne kvarite već održavajte postojeće stanje. Povoljan period da odete na lepo putovanje, godišnji odmor, ali se potrudite da ne preterate sa trošenjem novca. 

Od polovine meseca aspekti su malo turbulentniji i doneće više nesuglasica, jer ćete vi prvenstveno biti zauzeti poslovnim problemima, s jedne strane, a i nećete biti mnogo zainteresovani za dešavanja kod kuće, možda ćete osećati i neku vrstu nestabilnosti, prvenstveno zbog finansija. Na kraj umeseca morate oboje učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju atmosferu u vezi.

Slobodni Ovnovi,  komunikacija preko društvenih mreža sa nekom osobom koja verovatno poznaje nekog iz vašeg okruženja, a neki od vas mogu i preko segmenata prijatelja i posla ostvariti interesantne kontakte. Moguće je da sada rešite neke nedoumice koje ste imali u vezi sa osobom koju već neko vreme poznajete i konačno se odlučite da joj se približite.

Zdravlje: Ovnovima početak meseca donosi  promenljivo zdravlje i probleme  sa imunitetom. Moguće manje probavne tegobe. U drugoj dekadi meseca mogućnost virusnih infekcija i osetljivost urinarnog trakta. Na kraju meseca veća izloženost stresu, što povlači psihosomatske smetnje. Meditirajte, šetajte, relaksirajte mozak maksimalno.

Pročitajte: Žene rođene u ovom horoskopskom znaku uvek završe sa pogrešnim muškarcem

Bik

dnevni horoskop

Posao: Početkom avgusta za  Bikove na poslovnom planu se očekuje malo više novih poslovnih izazova, posebno od osoba sa kojima blisko sarađujete. Od 1. do 5. 8. u ovom periodu vaše organizacione  sposobnosti, brzina odlučivanja i racionalnost, dobra komunikacija sa saradnicima će dominirati i skoro sve zacrtane obaveze ćete uspešno realizovati. Ono gde treba biti malo oprezan su finansije, ne ulećite u bespotrebne troškove.

Od 5. do 15. 8. biće dosta ubrzanih i izazovnih situacija, ne ulazite niukakve rizične finansijske transakcije, sve može imati jake posledice po vaš posao. Neki od vas neće uspeti da kroz sve ovo prođu bez posledica, tako da morate tražiti bankarske pozajmice ili garancije za neke poslove. U periodu od 16. do 22. 8. može biti nesporazuma, nerazumevanja, i odlaganja dogovora ili saradnji koje su vam važne. Vodite računa da ne dođete u sukob sa autoritetima, ali i sa saradnicima. Potrebno je da se maksimalno prilagodite timskom radu ili zatražite pomoć od prijateljski nastrojenih osoba.

Od 23. 8. moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto van vašeg mesta boravka, koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju. Ceo mesec akcenat je na finansijama, stoga budite na oprezu, ne pozajmljujte i ne uzimajte pozajmice, kredite. 

Ljubav: U prvoj polovini meseca zauzete Bikove očekuje poprilično romantična atmosfera u vezi, partner vas nekim svojim postupcima osvajati i osvajati. Gledajte napred, provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite, idealno bi bilo da odete na godišnji odmor, opustite se i uživate maksimalno. Pokušajte da napravite balans u vašem odnosu, uživajte u trenucima provedenim zajedno. Od polovine meseca, da biste nastavili kvalitetnu vezu, potrebno je da definišete šta to ne funkcioniše u vašem odnosu. Moše dolaziti do nesuglasica oko finansija ili planova koje imate vezano za uređenje prostora u kome živite. Pokažite dovoljno strpljenja i ne ulazite u konflikte za svaku sitnicu.

Slobodni Bikovi, u prvoj polovini meseca mogli biste iznenada da se zaljubite. Strasti će biti na maksimumu i poprilično ćete ih teško moći kontrolisati. Druga polovina avgusta takođe vam može doneti dosta komunikacije preko društvenih mreža, prijatelja, izlazaka… Upoznaćete puno zanimljivih osoba, ali za ulazak u vezu malo pričekajte.

Zdravlje: Bikovima početak meseca donosi probleme sa variranjem pritiska, sa glavoboljama ili prehladama. U drugoj dekadi avgusta pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja. Treća dekada meseca neophodno je da poboljšajte ishranu, proverite krvnu sliku, može biti problema sa virusnim i bakterijskim infekcijama.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za avgust pročitajte u nastavku

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Početak avgusta može Blizancima doneti malo više turbulencije nego što je uobičajeno. Od 1. do 5. 8. bavite se svakodnevicom, poslovima i obavezama koji su redovni i strpljivo čekajte svoj trenutak. Od 5. do 15. 8. pokušavaćete da držite pod kontrolom neke situacije, ali vam to neće uvek polaziti od ruke. Na promene u ovom periodu ne možete uticati, pa je bolje da se prepustite toku događaja i vidite gde će vas odvesti cela priča.

Od 15. do 22. 8. neke odluke u vama moraju da sačekaju, još neke informacije morate dobiti, moraju se pokrenuti dešavanja koja će vam dati smer. Možete očekivati dosta konfuzije, nejasnoća, a sve će se odvijati velikom brzinom, pa ako nešto radite što vam je važno, obavezno se konsultujte, potražite savet ili pomoć. Ukoliko nešto potpisujete, čitajte više puta i najsitnije detalje, stavku po stavku.

Od 23. do 28. 8. nije povoljan period za bilo kakvim brzanjima, ma koliko mislili da ste sto posto u pravu, možete pogrešiti ili nešto važno prevideti. Izbegavajte da u ovom periodu pravite i potpisujete nove poslovne dogovore, ugovore, ukolko pak morate, onda više puta proveravajte i čitajte i najsitnije detalje. Mogu se zakomplikovati neke poslovne komunikacije sa strancima, sa papirologijom, moguća su odlaganja i prolongiranja nekih dogovora, a na samom kraju meseca neke prilike se mogu neočekivano otvoriti. Finansije će celog meseca biti promenljive, savet je ne zalećite se u neproverene poslove ili nova zaduživanja.

Ljubav: Prva polovina avgusta onima koji su u vezama donosi dosta mogućnosti za promene, potrudite se da vi budete inicijator tih promena, bar u prvoj polovini meseca. Svaki problem može vrlo lako eskalirati, pa se potrudite da imate dobru komunikaciju i razumevanje sa partnerom. Ovo je pravi momenat da se primirite i raspetljate prethodno zamršene odnose. Pokušajte da tokom ovog perioda pronađete više vremena i posvetite ga partneru. Potrudite se da priredite neko lepo iznenađenje ili, pak, predložite neke promene kada je u pitanju uređenje doma, enterijera.  

Sredinom meseca pokušajte da organizujete nešto novo, kraći put, obiđite neko fino mesto ili bar neki izlet. Ukoliko napravite neke pozitivne zaokrete, videćete da će vam  i partner biti raspoloženiji. Poželjno bi bilo da unesete novine, da pokrenete lepa dešavanja, iznenađenja, sitna, ali efektna. Promenićete ustaljenu svakodnevicu, što vam daje divne mogućnosti da se sa osobom koju volite u narednom periodu više povežete. Kraj avgusta donosi opušteniji ritam. Slobodni Blizanci, u prvoj polovini meseca upoznaćete osobu koja će biti baš po vašoj meri, a i vi ćete se njoj na prvi pogled dopasti. Možete obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti, učiniće vam se da vam izuzetno prija kontakt sa njom. U drugoj polovini avgusta preporučuje se više izlazaka, druženja sa prijateljima i više aktivnosti na društvenim mrežama.

Zdravlje: Prva dekada meseca donosi veliku iscrpljenost, verovatno zbog obaveza u poslovnom segmentu. Ono što vam je potrebno jeste odmor. Druga dekada donosi slabiji imunitet i probleme sa respiratornim organima, od alergija do ozbiljnijih prehlada. Poslednje dekade meseca ugroženi disajni putevi i kardiovaskularni sistem.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca za Rakove na poslovnom planu biće dosta promenljiv.  Od 1. do 5. 8. dosta  zaostalih obaveza treba da rešite, dosta toga mora da se doradi, da se papirološki sredi pre nego što dođe do finalizacije.

Od 5. do 15. 8. sa jedne strane sve će ići kako treba, sa  druge  kao da vam nešto ne dozvoljavati da sve to ide bez problema, kočiće vas na svakom koraku, što papirologija, što dogovori, što će vam odvlačiti dosta energije pre svega mentalne. Dosta toga može vam biti konfuzno, obavezno se konsultujte, potražite savet ili pomoć. 16-22.08. u ovom periodu može doći  do sukoba mišljenja, pogotovo ako su nadređeni u pitanju. Razlog mogu biti neke informacije koje dolaze do vas ili papirološka pitanja.

Od 23. do 28. 8. prilagodite se trenutnim okolnostima. Tvrdoglavost i nemanje  kompromisa može dovesti do zastoja u pronalaženju adekvatnog rešenja. Budite oprezni sa finansijama posebno, i ne ulazite u bespotrebne troškove. Na samom kraju meseca  sledi stabilizacija i ponovo  se otvoraju neke poslovne priče, ponovo će se aktivirati dogovori i saradnje koje su bile u zastoju na bilo koji način. Moguće su i naplate potraživanja iz prethodnih perioda. Budite što racionalniji, praktičniji, i proći ćete kroz ovaj izazovan period solidno.

Ljubav: Prva dekada avgusta donosi promenljivu situaciju kod zauzetih Rakova. U prvoj polovini avgusta oboma vam je potrebna promena jer se  monotonija i nervoza svakodnevice uvukla između vas dvoje. Organizujte neko druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka, potrebno vam je da vratite pozitivnu energiju u vaš odnos. Sredinom meseca neki zaista lepi momenti su pred vama, gledaćete da obradujete jedno drugo i da jačate bliskost i razumevanje. U drugoj polovini meseca situacija se bitnije popravlja. Oboje ćete se truditi da se uklopite i da zajedničkim snagama rešite neka pitanja koja su vas mučila.

Takođe. možete pokrenuti i planove koji bi vas mogli voditi ka većoj stabilnosti. Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije odnose. U prvoj polovini avgusta, slobodni Rakovi, može vas kontaktirati osoba koju poznajete preko prijatelja ili preko društvenih mreža, i sa kojom možda imate neku nejasnu situaciju. Pravi je trenutak da to raščistite i saznate na čemu ste. U drugoj polovini meseca moguće je iznenadno pojavljivanje nove osobe ili, pak, susret sa nekim koga ste upoznali preko prijatelja, društvenih mreža. Od vas zavisi da li ćete pružiti ovoj osobi šansu da vas bolje upozna.

Zdravlje: Prva dekada meseca Rakovima donosi izvesna kolebanja zdravlja zbog pada imuniteta, a moguće su i kardiovaskularne tegobe. U drugoj dekadi mogući su bolovi u kičmi i zglobovima, što će se odraziti na vaše aktivnosti. Poradite na svom imunitetu maksimalno. Treća dekada avgusta donosi poboljšanje kada je zdravlje u pitanju, ali povedite računa o respiratornom sistemu.

Pročitajte: Mnogi kažu da je najteži horoskopski znak - Ima preku prirodu i karakter

Lav

dnevni horoskop

Posao: Početak avgusta za pripadnike znaka Lava na poslovnom planu poprilično šaren. Od 1. do 5. 8. Imaćete mogućnosti za pokretanje nekih projekata koji su bili u zastoju, a više nego izvesno i realizaciju planiranih poslova. Takođe, odličan je period da se propusti lako isprave i da se završi sa papirologijom koja se već izvesno vreme oteže.

Od 5. do 15. 8. prilagodite se trenutnim okolnostima, može doći do turbulencija i najava promena od strane onih koji odlučuju, a ništa neće od vas zavisiti. Od 16. do 22. 8. period u kome će biti  dosta  oscilirajućih situacija, a vi bi trebalo malo da se primirite i nikako ne stavljate sebe u prvi plan. Potrudite se da malo taktizirate, ne idite na prvu loptu, ne brzajte i pre svega kontrolišite se u nastupima, posebno prema autoritetima, jer biste mogli biti pogrešno shvaćeni i izazvati komplikacije širih razmera. Ne računajte na lojalnost i pomoć osoba iz okruženja, sami ćete morati sve da odradite. Posebno budite oprezni oko 19. 8, moguće su drastične promene kada je vaša karijera u pitanju.

Od 23. do 28. 8. posebno treba naglasiti - obratite pažnju na bitne detalje, jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira, finansijskih gubitaka. Vratite se unazad više puta i proverite sebe. Finansije mogu biti ugrožene, iz tog razloga povucite ručnu kočnicu na vreme. Sam kraj meseca donosi   pojačanu komunikaciju sa nadređenim ili najbitnijim figurama u vašem poslu, što će od vas zahtevati pojačanu odgovornost. Dosta stresnih situacija je pred vama, na koje nećete moći mnogo da utičete, stoga se maksimalno naoružajte strpljenjem.

Ljubav: Početak meseca na emotivnom planu kod zauzetih Lavova biće poprilično dinamičan. Prva polovina meseca proći će između posvećenosti partneru i besmislenih rasprava koje su često deo vaše svakodnevice. Teško je sada ostvariti potpuni mir, jer ni vi ni partner ne želite da sagledate svoje greške, već samo one koje partner pravi. U nekim odnosima sada može doći do distanciranja. Bićete skloni da se povlačite u sebe, čime ćete samo unositi zbunjenost kod druge strane.

Vreme je da neke stvari iznesete na dnevni red i otvoreno porazgovarate. U drugoj polovini avgusta bićete u raskoraku između emocija i razuma, bilo bi dobro da se klonite ljubomornih komentara, jer će uglavnom biti neosnovani. Kraj meseca donosi stabilizaciju u odnosima i veću posvećenost zajedničkim planovima. Cela situacija je daleko od dobre i pozitivne, ali makar više neće postojati tolika tenzija i potreba da se distancirate jedno od drugog. Potrebno je dosta strpljenja i razgovora da stvari vratite u prvobitne tokove, ali sve je moguće ukoliko to oboje iskreno želite.

Slobodnim Lavovima prva polovina meseca  je dobar period za nova poznanstva, ali ste vi u nekom čudnom raspoloženju, ni sami ne znate želite li da pokrećete nešto ili ne. Vaše ponašanje može biti prilično hirovito i svojom promenljivošću možete oterati neke osobe od sebe. Druga polovina meseca je bolja, imaćete zanimljivih situacija i preko posla, preko društvenih mreža, zato se fokusirajte i pokušajte da se malo više opustite.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu u prvoj polovini meseca i na imunitet. Nemate izrazitih problema u ovom periodu, ali ćete biti poprilično umorni i iscrpljeni. Dobra fizička kondicija i pozitivan stav prema životu  čine vas zdravijim, pa radite na tome maksimalno. Osetljivost ka urinarnim i bakterijskim infekcijama su mogući u drugoj polovini meseca.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za avgust pročitajte u nastavku

Devica

dnevni horoskop

Posao: Solidan početak meseca očekuje većinu Devica na poslovnom planu. Od 1. do 5. 8. iskoristite sve prilike koje vam se nude jer ćete dobijati nove ponude ili biti podržani od strane nekih značajnih osoba. Sa kolegama i nadređenima ćete imati baš dobar odnos. Pokrenite neka pitanja koja su vam bitna jer ćete lakše doći do ostvarenja.

Od 5. do 15. 8. generalno su nepovoljni aspekti i vi na to nemate uticaj, pa stoga smirite strasti. Preporuka je da više puta proveravate ono što radite, posebno papirologiju, jer su mogući propusti i greške. Od 15. do 22. 8. u poslovima sa inostranstvom može doći do zastoja prouzrokovanog problemima papirološke prirode. Budite obazrivi u sferi finansijskih transakcija, tu bi moglo da bude iznenađenja. Ne treba srljati sa velikim planovima i investicijama, već se držati svakodnevice i donekle otaljavati obaveze koje su pred vama.

Od 23. do 28. 8. pred vama se mogu otvoriti neki poslovi, imaćete mogućnosti za dodatno poslovno angažovanje, kao i za kraće puteve, ali sve može biti dosta konfuzno i nejasno, stoga pokušajte da pre svega završite sve što imate zaostalo, jer kasnije nećete možda biti u mogućnosti. Sam kraj meseca donosi blago olakšanje, ali i dalje je potreban oprez.

Ljubav: U prvoj polovini  meseca, zauzete Device, stavite partnera na prvo mesto, ne dozvolite da se oseća nesigurno, potrebna je podrška od vas pa ostavite malo svoje poslove po strani. Priuštite zajednički izlazakak, druženja, povoljni su aspekti za ljubav. Sredinom meseca sa partnerom bi trebalo da što više budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Prijaće vam veće društvo, to vas čini ispunjenijim. U drugoj polovini meseca odložite rešavanje krupnijih problema za neko drugo vreme.

Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili možda zbog posla. Slobodne Device u prvoj polovini meseca mogu otpočeti vrlo intenzivan kontakt sa jednom osobom. Poznanstva idu preko društvenih mreža, izlazaka ili  prijatelja. U drugoj polovini avgusta preko prijatelja i izlazaka, ali i društvenih mreža nešto novo vam se nudi, ali nije povoljan trenutak za ulazak u ozbiljnu vezu. Pozabavite se malo više sobom i sopstvenim očekivanjima i kriterijumima.

Zdravlje: Početak meseca mogu obeležiti  hronični problemi na prvom mestu sa respiratornim sistemom. Druga dekada meseca donosi iscrpljenost, nemojte se preterano fizički zamarati, dovoljno se odmarajte. U poslednjoj dekadi meseca mogući su problemi sa zglobovima, sitnim kostima na rukama i nogama.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca donosi dosta poslovnih aktivnosti  i biće potrebna velika energija svim Vagama da sve izguraju na adekvatan način. Od 1. do  5. 8. posvetite se zaostalim obavezama jer možete biti pod pritiskom od strane nadređenih i saradnika da sve završite i na taj način izbegnete potencijalne kritike. Od 5. do 15. 8. i pored početnog sporog tempa i odlaganja, definisaće se  mogućnosti da obavite stvari na vama zadovoljavajući način. Bićete i po pitanju komunikacije i dogovora ubedljivi i sposobni, a postoji mogućnost da vam neko od saradnika pomogne.

Od 16. do 22. 8. neke informacije će vas zainteresovati, pred vama se otvaraju situacije koje možete dobro da iskoristite. Oprez je potreban oko 19.08. Sve informacije dodatno i detaljno proveravajte.

Od 23. do 28. 8. imaćete mogućnost za bitan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta. Bitno je da ne donosite odluke odmah, već polako razmotrite sve opcije do najsitnijih detalja. Postoji mogućnost uvođenja novih tehnoloških rešenja u postojeće poslovne procese, biće vam neophodna saradnja sa novim saradnicima. Sam kraj meseca donosi dosta dobrih mogućnosti, na vama je da ne propustite ono što vam se bude nudilo.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi malo mirniji period zauzetim pripadnicima znaka Vage. Ono što je  najneophodnije kada su vaše emotivne relacije u pitanju jeste da vi i partner progovorite o nekim situacijama, pokrenete pitanja koja su vezana za vaše zajedničke svakodnevne aktivnosti i zajedničku finansijsku sferu. Morate svom odnosu da date neku energiju, da izbegnete zamku upadanja u monotoniju. Druga polovina avgusta biće malo zahtevnija kod onih koji su u emotivnim vezama, partner će vas iritirati  svojim stavovima i ponašanjem.

Neće ovo biti sjajan period, ali će vam doneti jasniju sliku postojećeg odnosa, znaćete na čemu ste i šta otprilike možete da očekujete. Sumnjičavost i ljubomora su jako naglašeni u ovom periodu, i na vama je kako ćete ih kanalisati. Vi ćete se osećati inertno, sputano, ograničeno. Bićete nervozni, pa pokušajte na sve načine da se mentalno rasteretite. Slobodne Vage, šanse za nova poznanstva i simpatije idu kroz posao i preko društvenih mreža, a nije isključena ni prošlost. Mnogi od vas mogu uleteti u tajne veze.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče u prvoj dekadi avgusta mogući su problemi sa glavoboljama i nesanicom, potrudite se da se što više odmarate. Jačajte imunitet i odmarajte se maksimalno. U drugoj dekadi obratite pažnju na krvni pritisak i kardiovaskularni sistem. Treća dekada donosi novu mogućnost infekcija.

 

Veliki mesečni horoskop za avgust donosi preokrete...

 

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca donosi neke poslovne komplikacije, ali ne u prevelikom obimu, možete izaći na kraj sa svim problemima na dosta jednostavan način. Od 1. do 5. 8. pred vama je period dogovora, aktivnosti, susreta, a vi ćete se više nego dobro snalaziti u svemu tome. Očekuje vas tokom ovog perioda par vrlo bitnih sastanaka, mogu se  pokrenuti nova dešavanja u pravcu koji želite i koji ste planirali. Od 5. do 15. 8. velike promene su pred vama, budite strpljivi, ništa nije u vašim rukama. Iznenadni pritisci mogu vam  poremetiti dnevnu rutinu, terajući vas da se bavite nečim što ste već mislili da ste završili, ali i to ćete izgurati. U finansijskom segmentu se potrudite da obaveze i račune koje ste zapostavili regulišete na vreme, nije povoljan trenutak za zaduživanje.

Od 16. do 22. 8. sledi period koji  donosi velike obaveze i moraćete malo jače da  zapnete da biste sve ovo priveli kraju kako treba. Od 23. do 28. 8. situacije zahtevaju da  vi nešto promenite kod sebe, da li način  rada, da li način razmišljanja. Mogući su preokreti u vašoj karijeri i promena pozicije na kojoj radite. Od 28. 8. slede vam neke povoljne vesti i okretanje situacije u vašu korist iako se tome već neko duže vreme nadate. Uspećete sebi da obezbedite podršku saradnika koji su vam važni i moći ćete malo mirnije i stabilnije da funkcionišete. Kraj meseca donosi stabilizaciju situacije i neke stvari kreću da se konačno dešavaju u vašu korist. Obratite pažnju na segment finansija.

Ljubav: Početak meseca biće obeležen vašom nervozom, pa se može desiti da imate malo vremena za emotivnog  partnera zbog brojnih obaveza ili, pak, lične loše organizacije. Pokušajte da izbalansirate obaveze kako biste uspeli da izbegnete nervozu druge strane. Ne možete značajno da promenite situaciju, ali bar ublažite lošu energiju koja može biti prisutna, nađite malo vremena za neki izlazak ili druženje. Vašem partneru nedostaje više vašeg prisustva, više zajednički provedenog vremena, više strasti. Sredina meseca donosi nove probleme u komunikaciji i stvari između vas ne  funkcioniše baš najsjajnije, oboje ste na svoj način preopterećeni, i to otvara mogućnosti za raspravu kojom nećete rešiti baš ništa.

Druga polovina meseca bolja kada su veze u pitanju, ali ne nešto drastičnije. Potrudite se da idete na zajednički odmor, letovanje, obezbedite makar par dana samo za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, da budete u pokretu i putujete, da se družite sa prijateljima. Slobodnim Škorpijama prvi deo meseca donosi  mogućnost poznanstva sa mlađom osobom. Druga polovina avgusta ' preko društvenih mreža, prijatelja možete stupiti u komunikaciju sa osobom koja vam se zbog nekih svojih razmišljanja možda i neće dopadati, ali će vas, sa druge strane, jako privlačiti. Ni sami nećete znati šta vam je činiti. Rizikujte pa šta bude.

Zdravlje: Prva dekada meseca donosi umor, neispavanost,  iscrpljenost, savet je  da obratite pažnju na krvnu sliku. Druga dekada ' mogući su bolovi u kičmi i zglobovima i neće vam možda biti baš lako da obavljate sve vaše aktivnosti. Treća dekada meseca problemi sa bakterijskim infekcijama urogenitalnog trakta.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Početak avgusta može biti izazovan u poslovnom segmentu za Strelčeve, zbog nekih situacija na koje ne možete imati veliki uticaj. U periodu od 1. do  5. 8. bićete nervozni i pod stresom  jer nećete imati prave informacije ili vam neke situacije neće biti do kraja i jasno predstavljene. Ne iskačite sa  konkretnijim  potezima i rešenjima, ne brzajte sa delovanjem. Ne moraju to biti neke krupne stvari, ali će se vama činiti da ne znate odakle da krenete.

Od 5. do 15. 8. od vas se očekuje da pozavršavate sve započeto, i vaše i tuđe, i stoga dobro procenite sebe pre nego  što se prihvatate  obaveza. Bićete pod pritiskom osoba koje su na vrhu hijerarhijske lestvice, možda zbog nekih grešaka koje imaju veze sa finansijama. Biće verbalnih izazova, morate se kontrolisati jer biste mogli naštetiti najviše sebi. Bitno je da vi nikoga ne napadate prvi, ako bude trebalo da se branite, birajte reči.

Od 16. do 22. 8. možda ćete morati da menjate poslovne planove zbog drugih, budite obazrivi i pri finansijskim transakcijama, posebno ukoliko poslujete sa inostranstvom. Vodite računa o papirologiji, formalnostima, jer su mogući propusti i greške. Oko 19. 8. nikako nije povoljan trenutak da potpisujete bilo kakve ugovore, posebno ukoliko imaju veću finansijsku vrednost. Od 23. do 27. 8. moguće su tenzije i nesuglasice sa autoritetima, treba ispraviti neke propuste i nejasnoće, pojasniti vezano za neke poslovne saradnje. Kraj meseca  je vreme za pokretanje nekih ozbiljnijih novih poslovnih projekata ili aktiviranje novih saradnji. Nije vreme za neka veća ulaganja, ni za uzimanje kredita ili pozajmica.

Ljubav: Jedan dobar period je za Strelčeve u emotivnim vezama. Početak meseca donosi nešto novo u polju partnerskih odnosa, opušteno i dobro raspoloženje, sve je na vašoj strani, potrudite se da uživate. Moguće je da ćete negde otputovati sa partnerom, što je i preporučljivo. Svi ljudi oko vas čine vaš odnos još pozitivnijim, tako iskoristite ovaj period da ga dodatno unapredite. Biće prijatnih iznenađenja koja ćete prirediti jedno drugom. U drugoj polovini  meseca postoji velika mogućnost  da će doći do većeg sukoba. Vi ste u jednom od svojih hirovitih raspoloženja, a voljena osoba je prilično tankih nerava, pa vas ova situacija i te kako može uvesti u problem.

Najbolje bi bilo da se oboje pritajite, a ne takmičite se čija je poslednja. Kod slobodnih predstavnika znaka u prvoj polovini avgusta ništa novo ni konkretno se neće pojaviti, a i ako bude, vrteće to uglavnom osobe koju već poznajete. U drugoj polovini meseca  preko poslovnog segmenta ili na putovanju moguća su nova poznanstva, ali neće to biti ono što vama treba i što vas interesuje. Iako vas možda neko i snažno privuče, ne zalećite se sa ulaskom u vezu.

Zdravlje: Prva dekada meseca na udaru kardiovaskularni sistem i glavobolje. U drugoj dekadi osetljivost grla, pa treba voditi računa da se obična prehlada ne pretvori u jaču respiratornu infekciju. Kraj meseca osetljivost zglobova, kostiju i respiratorne tegobe.

Šta nam još predviđa mesečni horoskop za avgust pročitajte u nastavku...

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Početak avgusta od 1. do 5. 8. za Jarčeve na poslovnom planu donosi poteškoće u komunikaciji sa nadređenima, pa se morate potruditi da ne gubite živce previše. Bićete  dosta nervozni, pa je savet da se bavite prvenstveno tekućim obavezama. Od 5. do 15.  8. biće vam potrebno dosta mira i sabranosti da sa nekim ljudima izađete na kraj. Bilo bi dobro da u nervozi ili besu, ili pak pod pritiskom, ne donosite nikakve konkretnije odluke. Vodite računa i o najsitnijim detaljima vezanim za svakodnevno obavljanje posla, posebno kada su papirologija i finansije u pitanju kako ne biste napravili neki veći propust i zbog toga snosili posledice bespotrebno. Finansije su naglašene, kao i problemi sa novcem, budite, dakle, maksimalno na oprezu.

Od 15.  do 22. 8. budite usmereni na sve što je vezano za dogovore i konkretizaciju nekih poslovnih projekata. Moguća je saradnja sa inostranstvom, neke nove kompanije oko 19. 8. Od 23. do 28. 8. očekuje vas dosta poslovnih izazova, morate biti disciplinovaniji i potrudite se da budete odgovorniji. Trebaće vam strpljenje u komunikaciji sa saradnicima, potrudite se da ostanete stabilni i dosledni svojim stavovima. Bitnoje je da vi nikoga ne napadate prvi, ako bude trebalo da se branite, birajte reči. Budite obazrivi u finansijskim transakcijama. Sigurno je da ćete se suočiti sa nekim neprijatnim situacijama od strane najbližih saradnika. Nekim osobama smetate, pogotovo ako smatraju da im ugrožavate postojeće pozicije. Kraj meseca nove ideje u oblasti kojom se bavite biće vam dostupne preko nekih inostranih kanala. Finansije će biti stabilne, mada su mogući i neki neplanski troškovi.

Ljubav: U prvoj polovini meseca Jarčevi u emotivnim vezama mogu imati malo problematičniju situaciju. Može biti  osećaja posesivnosti i strahova, što će doneti pojačanu nervozu i opterećenost vašoj vezi. Atmosfera u odnosu sa partnerom je zategnuta i verovatno će vam se činiti da ste udaljeni jedno od drugog. Ovaj period nije lagan jer morate kontrolisati sebe da ne kažete i ne uradite nešto pogrešno, a sa druge strane  partnerove oscilacije raspoloženja su ogromna i sa njima ni druga strana ni vi ne možete izaći na kraj. Sredina meseca donosi malo popuštanje pa se potrudite da vi budete inicijator pozitivnih promena.

Druga polovina meseca donosi  potrebu da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate čak i o nekim situacijama koje vam smetaju ili vas bole, jer ćete jedino na taj način razbiti blokade koje su sada prisutne između vas. I vi i partner budite spremni da sagledate stvari na drugačiji način. Period nije lak i biće potrebno da se uloži dosta strpljenja i fleksibilnosti kako biste situaciju koliko-toliko održali pozitivnom.

Slobodni Jarčevi, u prvoj polovini meseca imate mogućnost  flertovanje, komunikacija i nova poznanstva preko prijatelja, okoline ili društvenih mreža. Poziv ili inicijativa mlađe osobe prema vama sigurno će vam prijati i goditi vašoj sujeti. I tokom druge  polovine meseca oko vas će biti mnogo dešavanja, dobrog raspoloženja, flertovanja. Uživajte, opustite se, lepo se provodite. Nije preporučljivo da ulazite u ozbiljniju veze do pred kraj meseca iako će vas strasti voditi.

Zdravlje: U prvoj dekadi avgusta zdravlje je promenljivo, sklonost ka alergijama, glavoboljama. Druga dekada meseca donosi variranje krvnog pritiska i mnogo nervoze. Kraj meseca - naglašeno pojačan stres, treba vam više opuštanja, kretanja i unos vitamina.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca donosi turbulentnu atmosferu na poslovnom planu Vodolijama, kako u pogledu obaveza, tako i u pogledu finansija. Od 1. do 5. 8. morate biti dobro pripremljeni i odreagovati tako da poslovni proces ne trpi. Ne mogu svi da prihvate vaš tempo i način razmišljanja, to prvenstveno treba da bude jasno vama i sve će ići lakše. Od 5. do 15. 8. budite obazrivi sa finansijskim tranasakcijama, nije povoljan period za investiranje. Takođe obratite pažnju na zaostale obaveze, prokontrolišite sve više puta, kako biste izbegli plaćanje penala.

Od 16. do 22. 8. pristižu vam obaveze sa svih strana, imaćete niz promena u dogovorima u poslednjem trenutku. Trebaće vam sva vaša koncentracija da ispoštujete ono što se od vas očekuje, ima mnogo nejasnih detalja. Posebno budite oprezni oko19. 8. i nikako ne ističite sebe u prvi plan, kada su neki dogovori u pitanju, pokušajte da ih prolongirate jer bi mogli biti finansijski nepovoljni. Kontrolišite svaku stavku ugovora, dokumentaciju, kako ne biste upali u ozbiljnije finansijske probleme.

Od 23. do 28. 8. analizirajte i razrađujte postojeću problematiku i imaćete velike šanse da razrešite veći deo zamršenog lavirinta koji je pred vama. I dalje budite oprezni sa finansijama, ne preporučuje se nikakav rizik, niti ulaganje. Krajem meseca ulazite u period u kojem možete  da odahnete i malo opuštenije funkcionišete. Sve će vam ići od ruke i  vi treba da budete nosilac ovog dobrog perioda. I dalje treba da se potrudite da dobro isplanirate sva ulaganja i sve troškove.

Ljubav: Avgust Vodolijama u emotivnim vezama donosi izvesno  distanciranja u komunikaciji sa partnerom i malo više udaljavanja. Prva polovina meseca bolja za partnerske odnose, više prostora i više vaše energije. Moguće je lepo putovanje ili neki drugi hedonistički užitak. Imaćete potrebu za porodičnim okupljanjima, obnavljanjima nekih kontakata koje ste zapostavili. Morate svom odnosu da date boju i energiju. Druga polovina  meseca je lošija  za partnerske odnose jer nijedna strana nema razumevanja za  probleme druge strane, i onda slede konflikti i prebacivanja.

Mnogo toga neće vam biti jasno, raznorazne poslovne situacije će vas takođe opterećivati, što će za posledicu imati pojačanu nervozu. Potreban će biti opušteniji pristup, reagovanje hladne glave, a toga verovatno neće biti. Budite vi ti koji će imati više samokontrole i izbeći konflikte širih razmera, što može dovesti i do prekida. Poseban oprez oko 19. 8. Slobodne Vodolije, u prvoj polovini avgusta, ukoliko očekujete da će neko da vam dođe na vrata i započne komunikaciju sa vama, od toga nema ništa, moraćete sami da se potrudite. U drugoj polovini meseca preko  prijatelja, izlazaka, društvenih mreža, možete pokrenuti neku zanimljivu priču, a za nešto ozbiljnije sačekajte kraj meseca.

Zdravlje: Prva dekada preosetljivost, velike promene raspoloženja, promenljiv pritisak, nesanica i nervoza, sa svim ovim ćete se suočavati istovremeno. Druga dekada problemi sa bubrezima i urogenitalnim organima, jačajte imunitet. Treća  dekada  meseci problemi sa respiratornim organima, moguće alergije.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Početak avgusta donosi malo više nervoze u polju posla za pripadnike znaka Riba. Od 1. do 5. 8. bitno je da budete maksimalno koncentrisani i fokusirani u svakom trenutku na razne sitnice. Bez ishitrenih poteza, koji bi mogli da vas odvedu u pogrešnom smeru. Od 5. do 15. 8. nešto napetiji odnosi mogu biti sa  saradnicima, potrebno je da se vi distancirate od svađa i rasprava. Biće vam potrebno mnogo bolja organizacija i kontrola svakog, i najsitnijeg detalja, više nego inač,e kako biste uspešno i bez grešaka isplivali iz svega ovoga. Pokušajte koliko je to u vašoj moći da svedete troškove na najmanju moguću meru. Sva komunikacija, dogovori, saradnje, sve će visiti u vazduhu, a ništa neće zavisiti od vas.

Od 16. do 22. 8. takođe turbulentan period, biće svega i svačega i različitih izazova.  Pokušajte da završite sve što je zaostalo, pogurajte saradnike, nove ugovore, i kontrolišite svaku informaciju koja vam bude pristizala. Finansije će biti ugrožene, i nije preporučljivo da pokušavate sa kreditima i pozajmicama. Od 23. do 28. 8. biće prisutno veliko nezadovoljstvo i potreba za promenama, a neke korake u tom pravcu moći ćete  pokrenuti tek krajem meseca. Moguće je da vam bude nametnuta mnogo veća odgovornost nego do sada, očekujte propuste, greške, pritiske nadređenih, i da ćete morati mnogo da radite. Krajem meseca biće malo opuštenije i nemojte čekati da se neke stvari pokrenu same, potrebno je da vi budete inicijator.

Ljubav: Prva polovina meseca za zauzete predstavnike znaka Ribe predstoji period sređivanja situacije u postojećim emotivnim relacijama. Svesni ste i vi i partner da je vreme da se uozbiljite i da više ne pravite probleme oko nekih glupih sitnica. Nastavite ovim tempom i možda će uskoro biti pravi trenutak i za neke planove o budućnosti. Biće nekih spletkarenja iza leđa i nekih stvari koje ne možete da kontrolišete. Druga polovina meseca donosi nešto napetiju atmosferu, prvenstveno zbog vaše prezauzetosti poslom i problemima u toj sferi.

Bilo bi dobro da izbegnete sitne čarke i prepucavanja jer vam svaka sitnica može delovati kao nerešiv problem. Dosta toga treba preispitati u partnerskim odnosima, otkloniti sumnje i dileme. Naravno za to je potrebna i spremnost druge strane, da li ćete naići na razumevanje, pitanje je. U prvoj polovini meseca, slobodne Ribe, novi emotivni izazovi mogu vam pristizati uglavnom preko prijatelja, društvenih veza i interneta. Biće tu i onih iz prošlosti, vidite šta ćete sa time. Neke veze se mogu prekinuti, a neke, pak, vrlo uspešno pokrenuti, na vama je. Druga polovina meseca donosi komunikaciju sa osobom koja će vas zainteresovati, ali se ništa konkretno ne nazire uskoro.

Zdravlje: Prva dekada  meseca problemi sa imunitetom, može biti i nesanice, i glavobolja, i osećaja da ste iscrpljeni do krajnjih granica. Druga dekada meseca problemi sa krvnim pritiskom, cirkulacijom, kao direktna posledica stresa, nervoze i iscrpljenosti. U trećoj dekadi avgusta takođe promenljiva zdravstvena slika, moguće su virusne, bakterijske infekcije.

Mesečni horoskop za avgust preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading