Celebrity News

Novosadska Barbika: Želela sam da živim ružičasti život, a onda...

Novosadska Barbika - Život koji joj se dogodio u proteklom periodu pokazao joj je i drugo lice. Iako nije uvek ružičast, lep je, i treba ga živeti punim plućima. Pod jednim uslovom...

Novosadska Barbika: Želela sam da živim ružičasti život, a onda...

Nataša Bekvalac, koja je svoj život sto puta ogolila pred kamerama, nikada nije krila šta se zapravo dešava iza spuštene zavese.

Snažnim krilima i nakon što ju je život dobro ošamario, uspela je da se vine u visine, a najveći pokretač bile su njene ćerke Hana i Katja. 

Privatna Arhiva

 

Novosadska Barbika iskreno: Život i nije tako ružičast

Kao tinejdžerka mislila je da je život protkan ružičastim nitima, ali ju je sudbina uverila u suprotno. Nakon tri razvoda, pop zvezda više ne priželjkuje ljubav, iako je i muškarce idealizovala, baš kao i njena omiljena lutka Barbika. Život ju je naučio da ne mari za mišljenja drugih, a večno dete u sebi uspela je da zadrži i nakon brojnih razočaranja...

- Moja omiljena lutka. Barbi. S njom sam se igrala kao mala. Želela sam da živim taj san... Savršen ružičasti život. Ken i bar dve Skiperke. Onda sam porasla i shvatila da nije sve tako ružičasto, ali i da pored toga život može biti srećan. Uostalom, kada je Barbi marila šta o njenom životu misli komšiluk... Probudi dete u sebi i živi život koji ti želiš! 

Nataša Bekvalac o nasilju u porodici: Moja deca nisu prisustvovala tome

Novosadska Barbika - Iznenađenje u najavi

Nataša punom parom radi na novim projektima, a o tome je nedavno obavestila i svoje pratioce. Objavom na „Instagramu” najavila je nove hitove rečenicom: „Strašne pesme vam spremam”. Ovim postom probudila je znatiželju i sad svi s nestrpljenjem očekuju lavinu dobrih nota i pozitivne energije. 

Emotivna Nataša Bekvalac: Majčice moja, izvini na svakoj suzi

 

Komentari (0)

Loading