Celebrity News

Nataša Bekvalac o nasilju u porodici: Moja deca nisu prisustvovala tome

Nataša Bekvalac o nasilju u porodici često je govorila u javnosti o nasilju u porodici otkako ju je pre dve godine fizički napao tadašnji suprug Luka Lazukić...

Nataša Bekvalac o nasilju u porodici: Moja deca nisu prisustvovala tome

Nataša Bekvalac progovorila je u emisiji „Hit tvit” o nasilju u porodici koje je, nažalost, i sama doživela. Te 2018. godine tadašnji suprug fizički je nasrnuo na nju, nakon čega ga je pop diva odmah prijavila. 

Nataša Bekvalac o nasilju u porodici: Moja deca nisu to doživela

Na temu porodičnog nasilja, Nataša rado govori u javnosti kako bi svojim primerom probudila svest kod onih žena koje ćute i trpe.

U sinoćnjoj emisiji, lepa Nata osvrnula se i na situaciju koju je i sama preživela, ističući da njena deca, srećom, nisu tome prisustvovala.

Nataša Bekvalac o svom ljubavnom životu: Cmačem se sa prijateljima!

Nataša Bekvalac o nasilju: Deci mnog0 više šteti ono što im se događa u kući nego što čitaju

Trenutna situacija zbog korone, kada su svi mahom kod kuće, mnogo utiče na visok stepen nasilja nad ženama i decom, ističe pop diva. 

Čula sam da je od petka ubijeno tri žene, jutros još jedna. Sigurno je da je nasilje još veće zato što smo zatvoreni u kući. Moja deca nisu to doživela, nisu prisustvovala tome jer sam ja to poprilično brzo rešila, ali sigurno je da niko to ne doživljava dobro. Mnogo im više šteti ono što im se događa u kući nego što čitaju – rekla je Nataša u pomenutoj emisiji.

Nataša Bekvalac trenutno uživa u svojoj slobodi, a svu potrebnu ljubav dobija od ćerki i najbližih. Za sreću, kako je i sama istakla, nije joj potreban muškarac. Čak ga i ne priželjkuje...

– Nisam bila ni s jednim muškarcem otkako sam se drugi put porodila. Eto, već dve i po godine sam sama i moram da priznam da mi prija što sam slobodna. Uvek sam mislila da moram da imam nekog kraj sebe da bih bila ispunjena i srećna, a zapravo se sada osećam bolje nego ikad. Ranije nisam umela da budem sama. Samoća me je plašila, pa sam možda iz tog straha uletala iz veze u vezu. Ili, neki bi rekli, iz braka u brak. Sada sam zrela žena, pa sam shvatila da to nije dobro. Dovoljna sam sama sebi – rekla je Nataša svojevremeno u intervjuu za „Informer” i dodala da još uvek nije spremna za novu ljubav.

– Kada ulazite iz veze u vezu, kao što sam išla ja, energija iz prethodnog odnosa je i dalje tu. I sve se to vuče jedno za drugim. Zato sam sada sebi dala vreme, napravila sam pauzu. Odlučila sam da pročistim svoju energiju, život, misli. Ovakva ću biti bolja svojoj deci, nekom novom muškarcu, ako ikada uđe u moj život, ali i samoj sebi.

Emotivna Nataša Bekvalac: Majčice moja, izvini na svakoj suzi

Četrdeseti rođendan proslavila je spektakularno, a o toj žurki priča se i dan-danas. Bez obzira na ljubavni status, ona je ostvarena i zadovoljna žena. 

- U četrdesete ulazim kao zaista zadovoljna i ostvarena žena. Imam dve predivne ćerke, stabilnu i uspešnu karijeru koja svih ovih godina ide uzlaznom putanjom, zdravu i stabilnu porodicu, predivne prijatelje, divne saradnike i kada bih poželela od života više, zaista bih se smatrala bahatom. Svi moji porazi za mene su bili najvažnije lekcije, a na kraju krajeva, sebe mnogo više volim i poštujem nego što sam to umela i činila ranije.

Nataša Bekvalac: Nisam bila ni sa jednim muškarcem od kako sam se drugi put porodila

Komentari (0)

Loading