Celebrity News

Emotivna Nataša Bekvalac: Majčice moja, izvini na svakoj suzi

Nežne reči za voljenu mamu

Emotivna Nataša Bekvalac: Majčice moja, izvini na svakoj suzi

Nataša Bekvalac stalno ističe da joj je porodica - sestre Kristina i Dragana i roditelji Mira i Dragoljub - pravo utočiste i oslonac za sve lepe ali i teške momente.

Oni su joj najveća životna podrška. Zato se i majci Miri obratila posebno dirljivim rečima kako bi joj čestitala rođendan.

Pročitajte: Nataša Bekvalac za magazin "STORY": Nemam više vremena za loše vino i lažne ljude!

Instagram Nataša Bekvalac

 

 

- Majčice moja, srećan ti rođendan. Izvini na svakoj suzi, hvala ti na bezuslovnoj ljubavi koju nam daješ od kada si nas rodila. Najbolja si mama i baka na planeti, čast je biti tvoja ćerka. Voli te srednja - napisala je Nataša uz fotografiju iz detinjstva na kojoj je sa majkom.

Iako je majka troje dece Mira Bekvalac se najviše u životu brinula upravo zbog Nataše

- Teško je. Sve je teško, brate mili. Od posla do njenog privatnog života. Jako je teško. Sve mi to zajedno preživljavamo, i njen emotivni život i posao i decu i sve. Najproblematičnija je i moraš da se baviš njome, ne možeš samo da je pustiš  - rekla je Natašina majka svojevremeno u emisiji kod Ognjena Amidžića i istakla da nije uspevala da utiče na ćerku kod odluka koje se tiču privatnog života.

Pročitajte: Nataša Bekvalac: Nisam bila ni sa jednim muškarcem od kako sam se drugi put porodila

- Ma, nema tu uticaja. Samo ideš, plivam za njom i to je to. Sva tri puta se tajno venčala. To je strašno, zamisli da ti to uradi dete. Ona uvek uradi ono što ona hoće. Pita ona, ali uradi kako hoće - ističe ona.

Komentari (0)

Loading