Celebrity News

Kaća Grujić oštro: Mnoge koleginice me mrze zbog veze s fudbalerom!

Katarina Grujić, zgodna pevačica koja uživa u ljubavi s Markom Gobeljićem otkrila je da joj mnoge koleginice zavide na vezi s fudbalerom.

Kaća Grujić oštro: Mnoge koleginice me mrze zbog veze s fudbalerom!

Osim što je ostvarena na polju karijere, u ljubavi joj je konačno krenulo, pa se čini da je zbog toga mnogima trn u oku. Kaća je intuitivna mlada žena i ume da prepozna zavist i ljubomoru koju joj serviraju „estradni prijatelji”. 

- Znam da sam mnogima trn u oku i da me mnoge koleginice mrze. Međutim, kada u svojoj blizini osetim zavist i ljubomoru, ja se sklonim - rekla je pevačica i otkrila na šta su ljubomorne.

- Ljubomorne su na moju sreću, zavide mi na partneru, ljubavi koju osećam, a neke me kopiraju šta god da uradim, obučem ili kakvu god frizuru da napravim. Evo, nedavno sam odsekla šiške i nije prošlo par dana sve su ih odsekle! Zbog toga ću sada morati da se ofarbam u crno i nadogradim je do zadnjice, pa da vidimo da li će i one uraditi isto - rekla je Kaća oštro za „Alo”,

Kaća je sigurna da je Marko gospodin pravi: Ludo se volimo! 

Kaća Grujić - Ne volim da me zovu „običnom ženom fudbalera”

Otkako je uplovila u vezu s uspešnim fudbalerom Marko Gobeljićem, o njihovoj vezi ne prestaje da se priča. Sebe je oduvek stavljala na prvo mesto, pa je zbog ljubavi i poštovanja prema sebi, privukla savršenu energiju.

– Devojka sam koja je rođena da bude drugačija, da pobeđuje i bude najbolja. Izuzetno sam uporna, ponekad tvrdoglava, ali umem da poslušam iskusnije i mudrije od sebe. To me je naučilo da, i kada padnem ili izgubim, ne odustajem, ne ljutim se, već se hrabro dignem, nastavim dalje još snažnija - rekla je Kaća svojevremeno za „Story”. 

Kaća i Gobeljić otpočeli zajednički život - Fudbaler upoznao pevačicu s roditeljima!

Marko je pun pogodak, ali ipak ističe da joj ne prija da je zovu „ženom fudbalera”. Zbog svoje uspešne karijere koju je izgradila sama svojim trudom, ne bi volela da je u javnosti prati ovaj epitet.

– Nisam žena fudbalera, ta titula mi baš ne prija. Imam svoju karijeru, jako uspešnu, tako da mi je to važno, a ne da me neko smatra običnom ženom fudbalera. Moji roditelji su jako dobro prihvatili Marka, a odulučili smo da sve obelodanimo u onom trenutku kada smo shvatili da će mediji svakako nagađati - rekla je Katarina i time stavila tačku na razna govorkanja. 

 

Komentari (0)

Loading