Celebrity News

Kaća je sigurna da je Marko gospodin pravi: Ludo se volimo!

Katarina Grujić više ne krije sreću, a u ljubavi s Markom uživa punim plućima....

Kaća je sigurna da je Marko gospodin pravi: Ludo se volimo!

Zgodna pevačica Katarina Grujić pronašla je pravu ljubav, a koliko je srećna ističe na sav glas. Marko Gobeljić, uspešni fudbaler, pravi je džentlemen, a Kaći se njegovi maniri izuzetno dopadaju...  

Katarina je sada, po prvi put otkrila nepoznate detalje s početka veze, ističući da su tokom prvih meseci morali da se kriju... 

- Mesecima smo krili da smo u vezi, kako zbog njegovog posla tako i zbog mog. Nekada, kada ljudi mnogo znaju spremni su na sve načine da unište tuđu sreću, valjda to rade iz svog nezadovoljstva. Mi se ne plašimo ničega, stravno nam je lepo u vezi.

PROČITAJTE: Sve pršti od ljubavi: Kaća Grujić i Gobelja uhvaćeni u strasnom poljupcu! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Oct 21, 2020 at 10:32am PDT

Katarija Grujić sigurna da je Marko gospodin pravi

Prelepa pevačica i fudbaler uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a sada je i po prvi put sigurna da je ovo prava ljubav.

- Uživamo, a najbitnije je da smo zaljubljeni i da se volimo. Šta drugi pričaju to je nebitno. Smatram da je pravi trenutak bio da obelodanimo to za njegov rođendan. On se složio sa tim i bio je oduševljen. Mislim da je to prava ljubav čim sam se ja usudila nakon toliko godina da objavim sliku sa svojim partnerom.

- On je pravi džentlmen i gospodin. Meni se najviše dopao njegov karakter i njegova ličnost - rekla je Kaća u "DeToxic" emisiji.

PROČITAJTE: Ljubav cveta: Kaća Grujić objavila prvu fotografiju s novim dečkom i za to ima poseban razlog

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Sep 13, 2020 at 3:41am PDT

Pre nekoliko dana, Kaća istakla je da joj ne prija epitet žene fudbalera

– Nisam žena fudbalera, ta titula mi baš ne prija. Imam svoju karijeru, jako uspešnu, tako da mi je to važno, a ne da me neko smatra običnom ženom fudbalera. Moji roditelji su jako dobro prihvatili Marka, a odulučili smo da sve obelodanimo u onom trenutku kada smo shvatili da će mediji svakako nagađati - rekla je Katarina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Sep 5, 2020 at 3:03am PDT

 

Komentari (0)

Loading