Celebrity News

Kaća i Gobeljić otpočeli zajednički život - Fudbaler upoznao pevačicu s roditeljima!

Kaća i Gobeljić otpočeli zajednički život - Fudbaler upoznao pevačicu s roditeljima!

Kaća Grujić i Marko Gobeljić – Zajednički život nakon pet meseci veze bio je potpuno očekivan. Skladan su par i funkcionišu odlično...

Zgodna i uspešna Katarina Grujić konačno je pronašla svoju pravu ljubav. Kako je na planu karijere sve u savršenom redu, na listi prioriteta stavka ljubav dobila je svoje zasluženo mesto. Kaća blista, nikad bolje nije izgledala, a sada je i načinila ogroman korak.

PROČITAJTE: Katarina Grujić zaljubljena do ušiju: Stiglo priznanje!

 

View this post on Instagram

 

La vita è bella 🤍 Bellissima @annai_atelier__ 👗 #aboutlastnight #ootn

A post shared by Kaća Grujić – Finansirala sam momka, osećala sam se kao muško Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Oct 21, 2020 at 10:32am PDT

Prema navodima domaćih medija, Kaća i Gobelja otpočeli su zajednički život, a u svemu tome podržali su ih roditelji. Uspešni fudbaler nije oklevao pa je izabranicu odmah upoznao sa svojom porodicom.

– Njih dvoje su posle samo pet meseci veze odlučili da žive zajedno. Više ne mogu da podnesu razdvojenost, pa su se dogovorili da žive zajedno. Marko ima veliki stan na Voždovcu koji se nalazi blizu njene porodične kuće, pa Kaća svaki dan skokne do roditelja dok je on na treningu – istakao je izvor koji je potom dodao da njih dvoje već žive kao u bračnoj zajednici. Ništa im ne narušava sklad...

Oni funkcionišu kao da su u braku. Zajedno sređuju kuću, idu u kupovinu, gledaju filmove, ma pravi bračni par – rekao je izvor za „Blic”.

Kaća Grujić – Finansirala sam momka, osećala sam se kao muško

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Sep 13, 2020 at 3:41am PDT

- Oni funkcionišu kao da su u braku. Zajedno sređuju kuću, idu u kupovinu, gledaju filmove, ma pravi bračni par – rekao je izvor za „Blic”.

Katarina Grujić, koja je javno govorila o svojim ljubavnim promašajima, konačno ne mora da brine. Situirana je, lepa i uspešna, a muškarac kom je poklonila srce za sada je pun pogodak.

U intervjuu za magazin „Story” Kaća je jednom prilikom pričala da veze i ljubavi odmah raskida ukoliko shvati da nema hemije. Po svemu sudeći, ovde je ima napretek...

PROČITAJTE: Katarina Grujić: Čim nema ljubavi, raskidam vezu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Sep 17, 2020 at 10:41am PDT

Smatram da je romansa završena onog momenta kada nestanu ljubav, pažnja i poštovanje. Kao i svakoj devojci, meni je to preko potrebno i jedino pravilno što sam mogla da uradim bilo je da taj odnos okončam. Uspešna žena mora da se suoči s gubitkom svog muškarca i nastavi dalje samostalno bez stega loše veze koja može samo da je sputa u karijeri – rekla proslavljena zvezda „Granda”.

Komentari (0)

Loading