Celebrity News

Sve radi da je vrati: Pevač ne može da zaboravi Radu Manojlović

Rada i Haris rastali su se posle pet godina veze

Sve radi da je vrati: Pevač ne može da zaboravi Radu Manojlović

Antonio Ahel/ATAImages

Rada Manojlović otvoreno je pričala o emotivnim brodolomima koje je doživljavala, a mnogi su očekivali da će pet godina dugu vezu sa Harisom Berkovićem krunisati brakom. Par se na iznenađenje svih rastao, a razlog je navodno taj što pevačica nije spremna da ima porodicu.

Pročitajte: Rada Manojlović zbog momka besna na oca - Svašta sam mu izgovorila

Nakon raskida Rada je jedno vreme samovala, a sada uživa u ljubavi sa novim dečkom Vladimirom Rankovićem.

Haris Berković, sa kojim je bila pet godina, izgleda ne da joj mira. Kako piše Kurir, pevač bi da obnovi vezu sa koleginicom.

- Harisu je Rada najveća ljubav. Zajedno su prošli lepe i teške trenutke. Iako nisu odavno zajedno, a i Rada ima novog partnera, on pokušava preko posrednika da sazna kako joj je u vezi, da li je srećna i zadovoljna - rekao je za Kurir izvor blizak pevačici.

On tvrdi da joj je Berković ostao dužan.

- Rada je džek. Takva je otkako je zna. Ona je sve svoje momke finansirala. Uvek im je pomagala i davala šakom i kapom. Ostao je neki novac koji Haris nije vratio, ali možda će se i to desiti, samo je pitanje kada.

Rada i Haris su bili od onih su parova koji su u medijima bili među najkomentarisanijim temama otkako se za njihovu romansu saznalo.

M.M./ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading